Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(musyte @ 2011 05 10, 16:42)
nu idomiai, o dvi tabletytes irgi bandei, nes man kai labai galva skauda(tiesiog ziaurei), tai dvi ikalu ax.gif  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif neįsižeisk tik lotuliukas.gif lotuliukas.gif
solpadein sudėtis beveik tokia pati kaip paprasto lietuviško citramono, tai yra pagrindas - paracetamolis.. kai mane užpuola migrena (negaliu vartoti migrenini vaistų) kalu mažiausiai keturias tabletes citramono ir taip maždaug kas dvi - tris valandas, nes kitaip nebesugebu net aplinkoje orientuotis..o mmm skausmas pas mane žyyyyymiai stipresnis, todėl negali būti nė kalbos apie solpadeino.

beje, jei tau solpadein mačyja, tu pabandyk paprasčiausią citramoną. jis iš esmės tas pats, kas ir solpadein, tik gal šešis kartus pigesnis, o solpadein tai tik graži pakuotė ir tiek. aš rimtai iš patirties sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ziuriu apie mm kalbat,tai man nuo pat ju pradzios yra tooookios skausmingos.Nepraejo nei po gimdymo..lipu sienom beveik dvi dienas doh.gif Tai as geriu acetalino rugsti su analginu-ir pasildau pilvuka ir siaip padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 10, 15:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  neįsižeisk tik lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
solpadein sudėtis beveik tokia pati kaip paprasto lietuviško citramono, tai yra pagrindas - paracetamolis.. kai mane užpuola migrena (negaliu vartoti migrenini vaistų) kalu mažiausiai keturias tabletes citramono ir taip maždaug kas dvi - tris valandas, nes kitaip nebesugebu net aplinkoje orientuotis..o mmm skausmas pas mane žyyyyymiai stipresnis, todėl negali būti nė kalbos apie solpadeino.

beje, jei tau solpadein mačyja, tu pabandyk paprasčiausią citramoną. jis iš esmės tas pats, kas ir solpadein, tik gal šešis kartus pigesnis, o solpadein tai tik graži pakuotė ir tiek. aš rimtai iš patirties sakau mirksiukas.gif

bandziau citramona, bet kazkaip nelabai jis man, o vat tirpus solpadeinas, tai ir skrandziui ne taip kenkia ir siaip gerai veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 10, 09:00)
"Yra duomenų, kad tokie vaistai, kaip Ibumetin, gali apsunkinti moters pastojimą. Šis procesas yra grįžtamas nutraukus vaisto vartojimą." čia verysad.gif

"Vaistinis preparatas priklauso vaistų grupei (NVNU), kurie gali sutrikdyti moterų vaisingumą. Šis poveikis praeina nutraukus vaisto vartojimą." čia

Nu bet KĄ DARYTI- KĄ GERTI  doh.gif  unsure.gif  unsure.gif

o kaip del ketanovo? as ji geriu per mm , nes nelabai kas daugiau padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 09, 08:36)
jei priimsit į būrį tai jungsiuos ir aš prie jūsų.

sveika atvykusi 4u.gif
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 09, 12:03)
Afrodite, kaip suprast 17 balų ir jau trečia stadija? na gal aš čia kažko nesuprantu, bet pas mane 49 ir irgi atseit trečia. gal kas paaiškins kaip čia yra? blush2.gif

afrodite jau pateike lentele 4u.gif pas mane buvo 15 balu...ivertino IIst, bet ten svyravimas toks gaunas nes parase tipo tik 15, nenorejo daugiau, nors realiai man rods buvo daugiau tu balu doh.gif
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 10, 16:49)
solpadein sudėtis beveik tokia pati kaip paprasto lietuviško citramono, tai yra pagrindas - paracetamolis..beje, jei tau solpadein mačyja, tu pabandyk paprasčiausią citramoną. jis iš esmės tas pats, kas ir solpadein, tik gal šešis kartus pigesnis, o solpadein tai tik graži pakuotė ir tiek. aš rimtai iš patirties sakau

del solpodeino tai pritariu drinks_cheers.gif 100% ten daug reklama duoda ir grazi pakuote doh.gif pasiskaitai sudeti ir eini geriau 10 kart pigesnio citramono arba paracetamolio pirkt, nes gaila moket pinigus uz reklamos islaidas... doh.gif
QUOTE(kokyte @ 2011 05 10, 17:34)
o kaip del ketanovo? as ji geriu per mm , nes nelabai kas daugiau padeda  g.gif

ketanovas ziauriai eda kepenis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 10 gegužės 2011 - 17:28
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 10, 16:42)
ir dar prisiminiau, kad Vanagas kai klausinėjo manęs prieš operaciją, kaip mano mmm. tai kai pasakiau, kad labai skausmingos, paaiškino, kad vaistus reikia pradėti gerti porą dienų prieš prasidedant mmm..tiesą pasakius, ką tai duoda tai nežinau, nepaklausiau..nes prieš operaciją buvau baisiai išsigandus ir apspangus. tai tik galvą linksėt sugebėjau lotuliukas.gif

vava ta pati ir jis man sake, kad reikia gerti pries mmm, tada atseit mmm metu neskauda, bet vis kazkaip nebandau, sunku prisiversti gerti vaistus kai nieko neskauda:)) gal reikes si men pabandyt, jei ka papasakosiu kaip ten su tais skausmais:)
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 10, 16:31)

bandžiau, nepadeda, per silpnas smile.gif

man ir nepadeda:)
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 10, 16:42)
paaiškino, kad vaistus reikia pradėti gerti porą dienų prieš prasidedant mmm..tiesą pasakius, ką tai duoda tai nežinau, nepaklausiau.

tiesiog jau iš anksto pradeda nuskausminančiai veikti, slopina skausmą, tada lengviau suveikia kitos tabletės. čia man kaip su galvos skausmu budavo-neišgeriu tabletės per pirmas minutes, paskui galiu saujom ryt-nepadeda. Kaip sakant priešą įveik kol dar mažas mirksiukas.gif
Nu pabandykit tas žvakutes, gal padės, jei taip-tai skrandžius vynui sutaupysit biggrin.gif
Atsakyti
ech... o as po savo antro gimdymo, va jau 1m 4 men praejo, tai kadangi pati maitinu, tai ir negeriau jokiu vaistu nuo endo.... Nors ir iki tol niekad negeriau, nes vis vaikus planavau..... Tik 3 men buvau KT gerus pries antra pastojima.
Tai va, man vel rado cista ant kiausides su echo. Tai kol maitinu vaika, tai siule dar palaukt su vaistais, o po to iki gyenimo galo vaistai...... Bet, kai as pamenu tuos 3 men kai KT geriau, tai savijauta bloga buvo: panasiai, kaip pastojus pirmus tris menesius....... Nezinau ka reiks daryt.........
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 05 11, 00:54)
Bet, kai as pamenu tuos 3 men kai KT geriau, tai savijauta bloga buvo: panasiai, kaip pastojus pirmus tris menesius....... Nezinau ka reiks daryt.........

na jei tik vienas KT esi gėrusi matyt jos netiko. Man teko išbandyti dvejas, tai nuo antrųjų gal ir nesijaučiau labai gerai, nes tepliojo vis. Bet manau tu atsitaikysi kurios tau tiks, nes kitaip kas? Pastoviai cistos ir LP? Arba klimaksas dirbtinis? Bet jis ir psichologiškai gali šeimos santykius paveikti.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 05 11, 00:54)
o po to iki gyenimo galo vaistai...... Bet, kai as pamenu tuos 3 men kai KT geriau, tai savijauta bloga buvo: panasiai, kaip pastojus pirmus tris menesius....... Nezinau ka reiks daryt.........

Tikrai susirasi TAU tinkančias KT mirksiukas.gif Man asmeniškai tos naujos kartos netinka- teplioja, galvos skausmai ir t.t., tačiau kuo puikiausiai tinka senos kartos (Novynette ar kaip ten jos)- jos ir pigesnės ir migrenos neerzindavo TAIP stipriai rolleyes.gif

O aš noriu pasidžiaugti, kad šį ciklą po mmm NEBETEPLIOJO rudai VISIŠKAI bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 11, 08:39)
O aš noriu pasidžiaugti, kad šį ciklą po mmm NEBETEPLIOJO rudai VISIŠKAI 

tongue.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 11, 08:41)
tongue.gif  nuostabu  wub.gif

Vat ir mąstau- maž tie papildai DARO savo bigsmile.gif Nors ko norėti- savaitę išsirudinau, tai nebeliko ten kam rudintis po mmm doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti