Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 11, 14:17)
o sakykit, jei geri kt ar galima daryt hormoninius tyrimus? (fsh, lh...)
galvoju ar verta, gal nieko nereikia, kai pasakys tada ir nusileidinėt kraują....
ką jūs manot?

Oi- TIKRAI neverta schmoll.gif schmoll.gif Juk KT ir yra hormonai, kurie slopina O, o tai yra FSH hormonas, kuris nuslopina LH mirksiukas.gif (jei ko nemaišau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 11, 14:30)
Oi- TIKRAI neverta  schmoll.gif  schmoll.gif Juk KT ir yra hormonai, kurie slopina O, o tai yra FSH hormonas, kuris nuslopina LH  mirksiukas.gif (jei ko nemaišau doh.gif )

pasiskaitinėjau apie ivf, tai kaip supratau daugelis darosi tyrimus ir nešasi pas gydyt.
man chirurgė sakė gerti kt, kol gydytojas -"vaisintojas" nepasakys kitaip.
tai ir paliksiu viską kaip yra.

ir beje, apsimelavau aš. mano puskė užtruko ilgiau. ir kažko nenori čiuožt iš kur atčiuožus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 11, 16:09)
ir beje, apsimelavau aš. mano puskė užtruko ilgiau. ir kažko nenori čiuožt iš kur atčiuožus.  cool.gif

Tai kelinta diena tupi pas tave g.gif
Atsakyti
Prisistatau po ginės: mm dar greitu laiku tikrai nebus, nes gleivinė siūlinė. Kiaušidė padidėjusi, farširuota folikulais, kurie taip ir nepasišalino, nes O tiesiog nebuvo. Mano galvelėj, vienas dievas težino, kas darosi... Na, dar nuspėti gali kazanavičius, jeigu dar gali, nes istorija kartojasi... unsure.gif
Tik pagalvoju dėl endo... kam gydymui dirbtinį klimaksą siūlo, o mano natūraliai dantis endometriozei rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 11 gegužės 2011 - 15:32
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 11, 16:31)
Mano galvelėj, vienas dievas težino, kas darosi...

blink.gif o siaube blink.gif Nu ir situacija tavo unsure.gif console.gif console.gif
Atsakyti
Kristinuke, tavo FSH aukštas? man regis tavo postus skaičiau FSH temoje...maniškis į didesnę pusę, bet dar normos ribose...
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 11, 17:40)
Kristinuke, tavo FSH aukštas? man regis tavo postus skaičiau FSH temoje...maniškis į didesnę pusę, bet dar normos ribose...

Aha, ir ten kartais įkišu nosį. Koks tas mano FSH šiuo metu neprognozuoju, bet pirmą kartą, kai dingo mm, buvo apie 60 (kas norit išsigąsti - puiki proga, nes normos iki 12 biggrin.gif )
Buvo šis hormonas pakilęs iki 123, bet paskui sugrįžo į normalų, o paskui ir vėl pradėjo augti. Va, taip aš ir draugauju su juo po antros LP. Ir kas teigia, kad LP yra gėris, tai aš labai tuo abejoju, nors iš tikrųjų tai gal tik to ir tetrūko, kad susiknistų mano hormonai ir visi planai skersai išilgai mad.gif
Atsakyti
Kristinuke, o tai daktarai ką nors aiškina kame reikals?ar čia iš tos operos, kai daktarai mesteli: neaiškios kilmės nevaisingumas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 11, 16:24)
Tai kelinta diena tupi pas tave  g.gif

jau išsinešdino. bet šįsyk ne dvi dienas, o keturias viešėjo.

ajetus, kristinuk, net nežinau kaip guost. bet žinok, aš palaikančių komandoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 11, 14:17)
o sakykit, jei geri kt ar galima daryt hormoninius tyrimus? (fsh, lh...)

na jie rodys tavo hormonus prie KT, kaip Ledinė arbata rašė biggrin.gif jie bus žemesni-neadekvatūs kitaip sakant. tai neverta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 11, 21:06)
Kristinuke, o tai daktarai ką nors aiškina kame reikals?ar čia iš tos operos, kai daktarai mesteli: neaiškios kilmės nevaisingumas... doh.gif

Aišku tiek, kad turiu nuo 2008 metų diagnozuotą endo IIIst., šalinta endocista. Tada kitais metais vėl šalinta endocista kitoj kiaušidėj. Va ir prasidėjo tada tikras pragaras, nes iškart po LP dingo mm. Operavusi gydytoja atsisakė su manimi turėti reikalų, nes taip jau būna kartais - operuojant kiaušidės sudeginamos ir nebeveikia. Su ankstyvo klimakso diagnoze ir nuosprendžiu, kad savo biologinių vaikų nebeturėsiu, paleido mane namučių.
Tada endokrinologas tą mano diagnozę paneigė, sugrąžindamas ir mm, ir FSH į normos ribas. Bet... neilgam. Sutrumpėjo ciklas. Tačiau, nors ir teigdamas, kad esu unikalus atvejis jo praktikoje, pakoregavo ir tai. Du ciklus turėjau normalius. Šį ciklą jau turėjau planą, jei FSH geras, bendradarbiauti su vaisingumo spece ir endokrinologu. Deja, aš planuoju, o dievulis juokiasi.

O guosti gal manęs jau net nebereikia... sunkiausia buvo prieš metus. Dabar nelengva, bet ką daryti... ieškau išeičių.
Atsakyti
Sveikutės
kristinuke thumbup.gif smagu skaityti tavo postus, taip ir turi daryti ir galvoti, tada pasieksi savo tikslą.. nestuke.gif wub.gif
nebandei ieškoti netradicinės ar homeopatinės medicinos?
Atsakyti