Įkraunama...
Įkraunama...

POLICISTUKIŲ NAMUČIAI - kartu lengviau

Apklausa: Sekantis II (26 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas 4u.gif

Pritariu Majai daugeliu dalykų, pritariu Milai, bet labiausiai noriu pasakyti, kad šiame skyrelyje Lynete turėdavo praktiškai visus atsakymus į klausimus apie PKS 4u.gif
Aišku, ir Keberiokst, ir Valerie turi žinių bagažą, ir kitos mergaitės. Bet man kažkaip visada Lynete asocijuodavosi su mūsų skyrelio daktare biggrin.gif ir būtų puiku, jeigu jinai dar, rasdama nors truputį savo brangaus laiko, kurio ir taip trūksta, auginant nuostabų sūnelį, užsuktų čia su savo patarimais naujokėms 4u.gif

Bet šiaip, tai kiek matau, nė viena čia iš mūsų nėra piktai nusiteikusi, tad ir toliau gyvenkime draugiškai per 2 namus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 05 09, 09:31)
Labas  4u.gif
Bet šiaip, tai kiek matau, nė viena čia iš mūsų nėra piktai nusiteikusi, tad ir toliau gyvenkime draugiškai per 2 namus  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 09, 08:28)
labas rytas mergytes smile.gif norejau jusu paklausti ar jums teplioja su pks? Nes cia girdejau, kad ne tik nuo endo teplioja, bet ir nuo PKS blush2.gif

Ka tu turi omeny sakydama teplioja? Ta prasme viduryje ciklo? Man viduryje ciklo tepliojo tik per stimuliacijas. Gydytojas sake, kad tai normalu del hormonu pertekliaus, vaistu ir pan. Bet siaip, ne stimuliuotame cikle niekada netepliojo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 05 09, 09:00)
Ka tu turi omeny sakydama teplioja? Ta prasme viduryje ciklo? Man viduryje ciklo tepliojo tik per stimuliacijas. Gydytojas sake, kad tai normalu del hormonu pertekliaus, vaistu ir pan. Bet siaip, ne stimuliuotame cikle niekada netepliojo.  4u.gif

jo pradeda teplioti po O, tai itariu endo sau, darys LP si men. bet idomu ar gali buti ir del kitko tie tepliojimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 09, 10:36)
jo pradeda teplioti po O, tai itariu endo sau, darys LP si men. bet idomu ar gali buti ir del kitko tie tepliojimai smile.gif

prašyk LP su histero. Tegu ir gimdą iš vidaus apžiūri. Vistiek gulsi po narkoze, tai išnaudok ją visais įmanomais būdais, kad vėliau nereiktų atskirai histeroskopijos daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 05 09, 08:31)

Bet šiaip, tai kiek matau, nė viena čia iš mūsų nėra piktai nusiteikusi, tad ir toliau gyvenkime draugiškai per 2 namus  drinks_cheers.gif

Tikrai taip smile.gif neikainojama jusu visu patirtis, o jei dar galite su mumis pasidalinti, tai isvis thumbup.gif Man bus pradeta stimuliacija, o as visada turedavau cistu. Be jusu buciau ne nezinojusi, kad reikia pasitikrinti pries pradedant gerti stimuliuojancius vaistukus, o gydytoja man nepasake (ne tik kad nepasake, bet net ir neziurejo...). Tai va, dabar laukiu echo ir tikiuosi nebus pas mane tu prakeiktu cistu ir galesim ppradeti clost'a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 05 09, 10:09)
  Man bus pradeta stimuliacija, o as visada turedavau cistu. Be jusu buciau ne nezinojusi, kad reikia pasitikrinti pries pradedant gerti stimuliuojancius vaistukus, o gydytoja man nepasake (ne tik kad nepasake, bet net ir neziurejo...). Tai va, dabar laukiu echo ir tikiuosi nebus pas mane tu prakeiktu cistu ir galesim ppradeti clost'a  smile.gif

ojėj, tikrai būtina patikrinti dėl cistų! ypač, jeigu tu jų esi turėjusi blink.gif nors aš ir pati, kai stimuliuodavausi pusiau pas vaisingumo gyd., pusiau pas savo ginę, tai pati turėdavau ateiti ir paprašyti, kad pažiūrėtų dėl galimų cistų. Ir po pirmos stim. kaip tik man buvo užsilikęs vienas folikulas 23 mm, kuris ne laiku užaugo, ir nepasišalino per mmm. Tada nutraukiau jau pradėtą gerti clost'ą ir visą mėn. gėriau KT, o paskui vėl pirmomis ciklo dienomis patikra dėl cistų ir antroji stim.

Dėl to ir sakau, kad su paprastom ginėm stimuliacijos bevertės schmoll.gif Nesdar yra daug niuansų, kurių ginės net nežino...
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 05 09, 10:15)

Dėl to ir sakau, kad su paprastom ginėm stimuliacijos bevertės  schmoll.gif  Nesdar yra daug niuansų, kurių ginės net nežino...

Tai va cia ir blogiausia, kad lankiausi pas gine, kuri dirba VK, o ne paprastoj poliklinikoj. Tik ta karta tai lankiausi KMUK, o ne privaciai...
Labai nusiminsiu, jei suzinosiu, kad turiu cistu ir negalesiu pradeti stimuliacijos. Jau laikiau kumscius, kad tik su spermiukais butu gerai. Tai tie pakankamai normalus, o dabar dar jei cistos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 05 09, 17:49)
Tai va cia ir blogiausia, kad lankiausi pas gine, kuri dirba VK, o ne paprastoj poliklinikoj. Tik ta karta tai lankiausi KMUK, o ne privaciai...
Labai nusiminsiu, jei suzinosiu, kad turiu cistu ir negalesiu pradeti stimuliacijos. Jau laikiau kumscius, kad tik su spermiukais butu gerai. Tai tie pakankamai normalus, o dabar dar jei cistos...  schmoll.gif

Oi, tiksliai doh.gif tu gi pas vaisingumo gyd. vaikštai doh.gif sorry... pamiršau... ax.gif kitą kartą taip ir rašyk biggrin.gif
Tada viskas gerai, tik keista, kodėl ji nepaskyrė apžiūros dėl cistų g.gif
Pala, tai gal tu vartoji KT? Arba gal jau tą kartą matėsi, jog pas tave nėra folikulų ir cistų, ir iki mmm niekas nebegali užaugti? g.gif

Nors kai aš stimuliavausi, tai girdėjau SM, kad kitų mergaičių irgi nesiunčia žiūrėti dėl galimų cistų pirmomis ciklo dienomis net ir po nepavykusių stimuliacijų... Matyt, nuo gyd. priklauso.
Tačiau tai būtina, norint išvengti papildomų problemų.
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 05 09, 19:09)
Oi, tiksliai  doh.gif  tu gi pas vaisingumo gyd. vaikštai  doh.gif  sorry... pamiršau...  ax.gif  kitą kartą taip ir rašyk biggrin.gif
Tada viskas gerai, tik keista, kodėl ji nepaskyrė apžiūros dėl cistų  g.gif
Pala, tai gal tu vartoji KT? Arba gal jau tą kartą matėsi, jog pas tave nėra folikulų ir cistų, ir iki mmm niekas nebegali užaugti?  g.gif

Nors kai aš stimuliavausi, tai girdėjau SM, kad kitų mergaičių irgi nesiunčia žiūrėti dėl galimų cistų pirmomis ciklo dienomis net ir po nepavykusių stimuliacijų... Matyt, nuo gyd. priklauso.
Tačiau tai būtina, norint išvengti papildomų problemų.

Netrumpa laika vartojau KT (butent del cistu ir nereguliariu mmm), bet jau metai kaip planuojam vaikuti, todel nebegeriu. O siaip tai nezinau kaip ji galejo matyti, nebent is akiu lotuliukas.gif nes nei karto netikrino... doh.gif stimuliacijos kursa skyre pagal mano pasakojimus apie liga ir is hormonu tyrimu.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 05 09, 19:19)
Netrumpa laika vartojau KT (butent del cistu ir nereguliariu mmm), bet jau metai kaip planuojam vaikuti, todel nebegeriu. O siaip tai nezinau kaip ji galejo matyti, nebent is akiu  lotuliukas.gif  nes nei karto netikrino...  doh.gif  stimuliacijos kursa skyre pagal mano pasakojimus apie liga ir is hormonu tyrimu.

hmmm... g.gif bet tai echoskopiją darė? pažiūrėjo, kaip ten pas tave reikalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 05 09, 20:07)
hmmm...  g.gif  bet tai echoskopiją darė? pažiūrėjo, kaip ten pas tave reikalai?  g.gif

nu ne smile.gif neitiketina, bet tai tiesa, deja... unsure.gif viskas, ka ji liepe padaryti, tai pries stimuliacija pasidaryti spermograma, o prie manes nei prisilietus nebuvo
Atsakyti