Įkraunama...
Įkraunama...

Nei vardas, nei pavardė

QUOTE (jolanta @ 2004 06 29, 13:36)
pazystu dar toki- Arturas Dainius,

Toki ir as pazistu wink.gif
Atsakyti
Draugės kieme gyveno du broliai, jų pavardė buvo Šlapimas(tai vieną mes sisiuku vadindavom)smile.gif, kiek žinau, kaip apsivedė abu pasiėmė žmonų pavardes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (jolanta @ 2004 06 29, 15:36)
Dirba pas mus Marius Leonas ,

Ar to Mariaus Leono kartais nevadina Prodigy? As toki pazinojau kazkada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 06 29, 14:36)
vienos musu m-klos direktorius yra S. Reikalas (S taip pat su varnele)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Isivaizduoju kaip buty skamba biggrin.gif
-Jau! Atvaziavo!
- Kas atvaziavo?
- Tss, nzn kas, bet maciau, parasyta - Sh reikalas...smile.gif

Toks vardas+pavarde dar labai mokesciu inspektoriui tiktu smile.gif Arbe keliu policininkui biggrin.gif
Atsakyti
Na pas mus mokykloj irgi buvo Nerijus Rimas
Atsakyti
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 29, 07:35)
As turiu gimine Nalivaika. Super pavarde thumbup.gif . Mielai "nesiociau" laugh.gif laugh.gif laugh.gif

As pazistu Nalivaikiene ,jos vardas Daiva,o jos vyras Nalivaika aisku:hm, gal ta pacia pazistam,nes su tokia pavarde, netiek ir daug
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 06 30, 16:02)
As pazistu Nalivaikiene ,jos vardas Daiva,o jos vyras Nalivaika aisku:hm, gal ta pacia pazistam,nes su tokia pavarde, netiek ir daug

Nea mano Nalivaikiene ne Daiva. smile.gif Jie jau pagyvene zmones. O jos vyro gimines tai isvis nezinau. Bet labai gali buti ir giminaiciai, nes juk tikrai reta pavarde.
Bet laaabai prikolna laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (nouvelle @ 2004 07 01, 07:19)
Nea mano Nalivaikiene ne Daiva. smile.gif Jie jau pagyvene zmones. O jos vyro gimines tai isvis nezinau. Bet labai gali buti ir giminaiciai, nes juk tikrai reta pavarde.
Bet laaabai prikolna laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Pazistu Laura Nalivaikiene, jauna moteriske.Taigi gaunasi ne tokia ir reta pavarde laugh.gif
Atsakyti
Na žinau tokį bičuką, kurio pavardė GAIDELIS blink.gif. Nenorėčau tokios pavardės... Nors su vardu tikrai nesupainiosi wink.gif. Nemažiau įdomi pavardė - KRUŠIENĖ...

O Š.Reikalas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jauciu, kad padedu krypti nuo pagrindinės temos g.gif, nors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusne: 01 liepos 2004 - 10:05
Mano labai geras draugas pavarde Gaidelis. Pripratau ir dabar neįsivaizdupju jo su kitokia pavarde. Dar pažįstu Kryžių, Pėstininką. Irgi normaliai skamba. Pvz. mano vyro pavardė irgi keista. Jis norėjo pasikeisti, bet labai daug popierizmo.
Atsakyti
O as pazinojau gyvenime du tokius vyrukus: Laurynas Vytautas ir Audrius Laurynas..Bet jie jokiu budu ne broliai.. laugh.gif
Atsakyti
na as manau visu pirma yra pagarbos rekalas pasiimti vyro pavarde ...nezianu, gal as kokia tai senamadiska, bet cia mano nuomone. mano vyro ir mano dabar taip pat nera jau labai grazios pavardes bet as del to e kiek neimu i galva...kazkaip nu koks skirtumas...svarbu zmogus geras... rolleyes.gif
Atsakyti