Draugės kieme gyveno du broliai, jų pavardė buvo Šlapimas(tai vieną mes sisiuku vadindavom)
, kiek žinau, kaip apsivedė abu pasiėmė žmonų pavardes

QUOTE (jolanta @ 2004 06 29, 15:36) |
Dirba pas mus Marius Leonas , |
Ar to Mariaus Leono kartais nevadina Prodigy? As toki pazinojau kazkada

QUOTE (Cikadele @ 2004 06 29, 14:36) |
vienos musu m-klos direktorius yra S. Reikalas (S taip pat su varnele) |

Isivaizduoju kaip buty skamba

-Jau! Atvaziavo!
- Kas atvaziavo?
- Tss, nzn kas, bet maciau, parasyta - Sh reikalas...

Toks vardas+pavarde dar labai mokesciu inspektoriui tiktu

Na pas mus mokykloj irgi buvo Nerijus Rimas
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 29, 07:35) |
As turiu gimine Nalivaika. Super pavarde ![]() ![]() ![]() ![]() |
As pazistu Nalivaikiene ,jos vardas Daiva,o jos vyras Nalivaika aisku:hm, gal ta pacia pazistam,nes su tokia pavarde, netiek ir daug
QUOTE (paiduke @ 2004 06 30, 16:02) |
As pazistu Nalivaikiene ,jos vardas Daiva,o jos vyras Nalivaika aisku:hm, gal ta pacia pazistam,nes su tokia pavarde, netiek ir daug |
Nea mano Nalivaikiene ne Daiva.

Bet laaabai prikolna

QUOTE (nouvelle @ 2004 07 01, 07:19) |
Nea mano Nalivaikiene ne Daiva. ![]() Bet laaabai prikolna ![]() ![]() ![]() |
Pazistu Laura Nalivaikiene, jauna moteriske.Taigi gaunasi ne tokia ir reta pavarde

Mano labai geras draugas pavarde Gaidelis. Pripratau ir dabar neįsivaizdupju jo su kitokia pavarde. Dar pažįstu Kryžių, Pėstininką. Irgi normaliai skamba. Pvz. mano vyro pavardė irgi keista. Jis norėjo pasikeisti, bet labai daug popierizmo.
O as pazinojau gyvenime du tokius vyrukus: Laurynas Vytautas ir Audrius Laurynas..Bet jie jokiu budu ne broliai..

na as manau visu pirma yra pagarbos rekalas pasiimti vyro pavarde ...nezianu, gal as kokia tai senamadiska, bet cia mano nuomone. mano vyro ir mano dabar taip pat nera jau labai grazios pavardes bet as del to e kiek neimu i galva...kazkaip nu koks skirtumas...svarbu zmogus geras...