Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

Po to dar siunčiau liaudiškų dainelių karaoke. Joms reikia žodžių?
[/quote]

Rūtele, kas per klausimas biggrin.gif , kaip visada reikia visko.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 05 08, 23:24)
Nuoširdžiausi sveikinimai , Domasss!  thumbup.gif  bis.gif
Papildyta:

Sveika... Matai, siunčiau "Dovanoju dainelę" karaoke. Ten trečia ar ketvirta dainelė buvo merginoms reikalinga "Nai nai nai". Žodžių nesiunčiau, kadangi neturiu skenerio ir negaliu nuskanuoti. Planavau tai padaryti vėliau... Netinka?  4u.gif .. Žinoma, prie didžiausių norų galiu bandyt prašyt mokyklos kompiuteristų.... Bet vis tiek užtruks.. Va, birželį būtų kitas reikalas  ax.gif
Po to dar siunčiau liaudiškų dainelių karaoke. Joms reikia žodžių?

Labas rytas visom po savaitgalio darbų namuose. Prisidedu domasss, prie sveikinimų ir linkėjimų, kad nepritrūktų gero ūpo smile.gif. Dainelių žodžius esu nusiuntusi (padirbėjau anksčiau už rutagra. Galvoju turiu, o kodėl gi ne - jei reikia skanuoti, užtrunka)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 09 gegužės 2011 - 06:50
QUOTE(Vildinga @ 2011 05 08, 17:10)
Zodzius imesiu, bet varpelio, deja, ne. Nes turim mokykloje varplio trafarta, tai is klases i klase vaiksto. Bet ji juk lengva ir paciom nusipiesti  mirksiukas.gif

Puiku. Nusipiešim tuos varpelius. Mintis jau išsitraukiau.
Atsakyti
smile.gif Ačiū, mergaitės, už sveikinimus. 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėjau paklausti gal kas turit 3kl. lietuvių k. testus pagal "PUPĄ"? Gal galima būtų nuskenuoti ir įdėti į paštą? Reiktų kelių paskutinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 09, 14:47)
Sveikutės 4u.gif
Norėjau paklausti gal kas turit 3kl. lietuvių k. testus pagal "PUPĄ"? Gal galima būtų nuskenuoti ir įdėti į paštą? Reiktų kelių paskutinių ax.gif

Sveikutės. Aš turiu testus. Kokių numerių reikia? Tuojau nuskenuosiu paskutinius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 05 09, 17:54)
Sveikutės. Aš turiu testus. Kokių numerių reikia? Tuojau nuskenuosiu paskutinius. rolleyes.gif

Aš testų neturiu, tik žinau, kad jie yra, tai nežinau kaip jie išdėstyti. Jei kas mėnesį po 1, tai būtų gerai šio pusmečio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 09 gegužės 2011 - 16:22
QUOTE(b.s @ 2011 05 09, 07:49)
Dainelių žodžius esu nusiuntusi (padirbėjau anksčiau už rutagra. Galvoju turiu, o kodėl gi ne - jei reikia skanuoti, užtrunka)

Sveikutės vacation1.gif - uch kaip laukiu to ax.gif

Supratau ką reikia padaryti - į senąjį paštą atsiųsiu Lauros Remeikienės "Dovanoju dainelę" dainų karaokė sąrašą rolleyes.gif
Atsakyti
Dar į ankstesnį paštą siunčiu įdainuotas liaudiškas dainas (prieš tai buvau atsiuntusi jų karaokę) 4u.gif - pasirodo žodžių neturiu ax.gif
Atsakyti
sveikutės. Šiokį tokį trumpą scenarijų susidėliojau iš kelių, siunčiu į paštą. Mat liepė trumpai pasisakyt. Pradėjom daineles mokytis. Tiesa, dar pabaigoj bus vienas palinkėjimas, bet jo dar neparašiau.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ko čia taip tylu? rolleyes.gif
Ar jaučiat kaip artėja vasara? wub.gif

Norėjau pasiteirauti, gal žinot, jei aš pasidarau padėkos raštus ant nuotraukoms skirto popieriaus, ar man pavyks užrašyti ant jų markeriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 10, 16:58)
Norėjau pasiteirauti, gal žinot, jei aš pasidarau padėkos raštus ant nuotraukoms skirto popieriaus, ar man pavyks užrašyti ant jų markeriu? g.gif

Manau permanentinis turėtų nenusitrinti biggrin.gif
Atsakyti