Pavasaris...beveik vasara...su vaikais nebesusišnekam
kaip nutrūkę nuo grandinės
QUOTE(vai2 @ 2011 05 10, 20:16)
Tai jau taip
Manau aš vasaros laukiu labiau, nei vaikai
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 10, 19:19)
Aš jau dieneles skaičiuoju, kiek čia dar liko su jais "bovitis". Džiugina šiandien mane skaičius 15
o mes ir vėl kankinamės - repetuojam paskutiniams skambučiui
Mes repetuojam Šeimos dienai. Dainas ir šokius moka, o va žodžių, vos kelių eilučių, niekaip neišmoksta
Sveikutės. O manęs dar laukia ekskursija pas indėnus. Tikiuosi vaikams patiks. O kaip jau visi laukiame atosto
gų. Dar testai lietuvių k. baigiamieji liko rytoj, ir viskas, galėsim lengviau atsipūsti. Kantrybės visoms tomis paskutinėmis savaitėmis
QUOTE(tigruole @ 2011 05 10, 21:23)
Sveikutės. O manęs dar laukia ekskursija pas indėnus.
Sudominote
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 10, 21:22)
Mes repetuojam Šeimos dienai. Dainas ir šokius moka, o va žodžių, vos kelių eilučių, niekaip neišmoksta 
koks pazistamas jausmas
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2011 05 10, 21:23)
Sveikutės. O manęs dar laukia ekskursija pas indėnus. Tikiuosi vaikams patiks. O kaip jau visi laukiame atosto
gų. Dar testai lietuvių k. baigiamieji liko rytoj, ir viskas, galėsim lengviau atsipūsti. Kantrybės visoms tomis paskutinėmis savaitėmis 
cia kur? Kelmeje?
Sveikos! Su tais repetavimas - grynas vargas
. Atrodo, jog tik pačiam mokytojui reikia
. O jei dar pasirodymo metu bus nedrausmė
- nei tramdyt, nei rėkt, nei ką nors daryti... Tik stovėti ir kaip kvailutei dantis sukandus šypsotis
. Bent jau pas mus kaimiškoje vietovėje tie koncertukai turi didelės įtakos mokytojo reputacijai
Uchhhh... Kaip šiandien negatyviai nusiteikusi, o atrodo visai neblogai einasi
.. Gudrūs vaikai, išskyrus keletą
Gal kam reikia trečiokams kontrolinio paskutinio? Tema - veiksmai rašytiniu būdu...
Į paštą nusiunčiau "Dovanoju dainelę" dainų sąrašiuką
Gal kam reikia trečiokams kontrolinio paskutinio? Tema - veiksmai rašytiniu būdu...
QUOTE(rutagra @ 2011 05 11, 00:31)
Sveikos! Su tais repetavimas - grynas vargas
. Atrodo, jog tik pačiam mokytojui reikia
. O jei dar pasirodymo metu bus nedrausmė
- nei tramdyt, nei rėkt, nei ką nors daryti... Tik stovėti ir kaip kvailutei dantis sukandus šypsotis
. Bent jau pas mus kaimiškoje vietovėje tie koncertukai turi didelės įtakos mokytojo reputacijai
.. Gudrūs vaikai, išskyrus keletą
Aš ta visada prieš koncertą pasakau, kad už savo pasirodymą visi gausit įvertinimą. Suveikia. Parašau už muziką, šokius ir deklamavimą. (Mūsų knygelėse yra tokia skiltis)
Man reikia kontrolinio trečiokams
Labas rytas
. Visos tik repetuoja.
Mes taip pat atsiskaitinėjame už pagrindines išmoktas temas lietuvių k. ir matematikos. Esu padariusi mokiniams lentelę, tai jie žino už ką reikia atsiskaityti ir įklijavau į pasiekimų kn. Mato ir vaikas ir tėvai. kai kurie labai stengiasi.
Merginos, ar jūs, išleisdamos ketvirtokus, į paskutinę pamoką kviečiate tėvus?
Mes taip pat atsiskaitinėjame už pagrindines išmoktas temas lietuvių k. ir matematikos. Esu padariusi mokiniams lentelę, tai jie žino už ką reikia atsiskaityti ir įklijavau į pasiekimų kn. Mato ir vaikas ir tėvai. kai kurie labai stengiasi.
Merginos, ar jūs, išleisdamos ketvirtokus, į paskutinę pamoką kviečiate tėvus?