Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

Pavasaris...beveik vasara...su vaikais nebesusišnekam doh.gif kaip nutrūkę nuo grandinės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 05 10, 20:16)
Pavasaris...beveik vasara...su vaikais nebesusišnekam doh.gif kaip nutrūkę nuo grandinės  verysad.gif

Tai jau taip drinks_cheers.gif
Manau aš vasaros laukiu labiau, nei vaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 10, 19:19)
Tai jau taip drinks_cheers.gif
Manau aš vasaros laukiu labiau, nei vaikai biggrin.gif

Aš jau dieneles skaičiuoju, kiek čia dar liko su jais "bovitis". Džiugina šiandien mane skaičius 15 biggrin.gif . Prisižadėjau vaikams dvi savaitėles dar pakankinti su mokslais, o paskutiniąją leisti pasimėgauti buvimu kartu ir bendravimu.....bus matyt kiek man kantrybės užteks su jų bendravimu lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes ir vėl kankinamės - repetuojam paskutiniams skambučiui g.gif
Atsakyti
Mes repetuojam Šeimos dienai. Dainas ir šokius moka, o va žodžių, vos kelių eilučių, niekaip neišmoksta doh.gif
Atsakyti
Sveikutės. O manęs dar laukia ekskursija pas indėnus. Tikiuosi vaikams patiks. O kaip jau visi laukiame atosto bigsmile.gif gų. Dar testai lietuvių k. baigiamieji liko rytoj, ir viskas, galėsim lengviau atsipūsti. Kantrybės visoms tomis paskutinėmis savaitėmis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 05 10, 21:23)
Sveikutės. O manęs dar laukia ekskursija pas indėnus.

Sudominote smile.gif o kur indėnų ieškosit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 10, 21:22)
Mes repetuojam Šeimos dienai. Dainas ir šokius moka, o va žodžių, vos kelių eilučių, niekaip neišmoksta doh.gif

koks pazistamas jausmas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2011 05 10, 21:23)
Sveikutės. O manęs dar laukia ekskursija pas indėnus. Tikiuosi vaikams patiks. O kaip jau visi laukiame atosto bigsmile.gif gų. Dar testai lietuvių k.  baigiamieji liko  rytoj, ir viskas, galėsim lengviau atsipūsti. Kantrybės visoms tomis paskutinėmis savaitėmis tongue.gif

cia kur? Kelmeje?
Atsakyti
Sveikos! Su tais repetavimas - grynas vargas doh.gif . Atrodo, jog tik pačiam mokytojui reikia unsure.gif . O jei dar pasirodymo metu bus nedrausmė g.gif - nei tramdyt, nei rėkt, nei ką nors daryti... Tik stovėti ir kaip kvailutei dantis sukandus šypsotis doh.gif . Bent jau pas mus kaimiškoje vietovėje tie koncertukai turi didelės įtakos mokytojo reputacijai doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif
Uchhhh... Kaip šiandien negatyviai nusiteikusi, o atrodo visai neblogai einasi ax.gif .. Gudrūs vaikai, išskyrus keletą biggrin.gif
Gal kam reikia trečiokams kontrolinio paskutinio? Tema - veiksmai rašytiniu būdu... mirksiukas.gif
Į paštą nusiunčiau "Dovanoju dainelę" dainų sąrašiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 05 11, 00:31)
Sveikos! Su tais repetavimas - grynas vargas doh.gif . Atrodo, jog tik pačiam mokytojui reikia unsure.gif . O jei dar pasirodymo metu bus nedrausmė g.gif  - nei tramdyt, nei rėkt, nei ką nors daryti... Tik stovėti ir kaip kvailutei dantis sukandus šypsotis doh.gif . Bent jau pas mus kaimiškoje vietovėje tie koncertukai turi didelės įtakos mokytojo reputacijai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blink.gif
Uchhhh... Kaip šiandien negatyviai nusiteikusi, o atrodo visai neblogai einasi  ax.gif .. Gudrūs vaikai, išskyrus keletą biggrin.gif
Gal kam reikia trečiokams kontrolinio paskutinio? Tema - veiksmai rašytiniu būdu... mirksiukas.gif
Į paštą nusiunčiau "Dovanoju dainelę" dainų sąrašiuką  4u.gif

Aš ta visada prieš koncertą pasakau, kad už savo pasirodymą visi gausit įvertinimą. Suveikia. Parašau už muziką, šokius ir deklamavimą. (Mūsų knygelėse yra tokia skiltis) mirksiukas.gif

Man reikia kontrolinio trečiokams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 gegužės 2011 - 05:40
Labas rytas 4u.gif . Visos tik repetuoja.
Mes taip pat atsiskaitinėjame už pagrindines išmoktas temas lietuvių k. ir matematikos. Esu padariusi mokiniams lentelę, tai jie žino už ką reikia atsiskaityti ir įklijavau į pasiekimų kn. Mato ir vaikas ir tėvai. kai kurie labai stengiasi.
Merginos, ar jūs, išleisdamos ketvirtokus, į paskutinę pamoką kviečiate tėvus? g.gif
Atsakyti
Mes į pamoką nekviečiam, tik į šventę mirksiukas.gif
Atsakyti