Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

as naudoju john frieda plauku seruma, tikrai labai geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*LOLITA* @ 2011 07 31, 22:44)

As ji subaigiau,tikrai yra geresniu schmoll.gif
Buteliuka pasiliksiu, labai patogus issipilt kokio geresnio serumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*LOLITA* @ 2011 07 31, 23:44)

O ta orandzini turejai? blush2.gif
Atsakyti
esu isbandziusi oranzini, violetini ir balta, man baltas geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninche @ 2011 08 01, 00:19)
Galiu pasakyti, kad šitas aliejukas tikrai super!!! pati naudoju jau beveik mėnesį, o galiukai dar nenutriušo, nors anksčiau praeidavo savaitė po kirpimo ir šakės - pradeda skilinėti, lūžinėti. Atvirai pasakius, šitas aliejukas vienintelis, kuris ištikrųjų padėjo smile.gif Tiesiog puikus atradimas ;] Jo įsigyti galima Eurokose, bent jau aš iš ten pirkau wink.gif

P.s. pastebėjau, kad šitas paveikslėly parodytas neidentiškas manajam, kurį aš turiu, bet iš tos pačios serijos. Ant maniškio užrašyta NOURISHING COCONUT MILK ANTI-BREAKING SERUM. Va lygiai toks pat kaip šitoj nuorodoj wink.gif http://www.beautylis...-breakage-serum

man tik jis nemaloniai tepas ant plauku dregnu biggrin.gif net nzn kodel biggrin.gif Bet... galiukai per puse metu neissisakojo, ilgai paieskojus tik kelis radau, o budavo ojojoi.. tai gal cia jis suveike?..
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2011 08 01, 21:06)
man tik jis nemaloniai tepas ant plauku dregnu biggrin.gif net nzn kodel biggrin.gif Bet... galiukai per puse metu neissisakojo, ilgai paieskojus tik kelis radau, o budavo ojojoi.. tai gal cia jis suveike?..

nu neįsivaizuoju kodėl tau nemalonu biggrin.gif man tai labai wub.gif tai aišku, kad suveikė!! Džiaukis biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninche @ 2011 08 02, 00:04)
nu neįsivaizuoju kodėl tau nemalonu biggrin.gif man tai labai  wub.gif  tai aišku, kad suveikė!! Džiaukis  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

na i delnus uzspaudus viskas ok, bet kai pradedu tepti pacius plaukus.... kazkokie jie keisti palieka biggrin.gif bet kai isigeria - gerai biggrin.gif tiesiog tepimo procesas nlb koks, nes kibimas kazkoks nemalonus biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt, gal galit pakomentuot? smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mashara @ 2011 08 03, 10:45)
Gal kas bandėt, gal galit pakomentuot?  smile.gif

user posted image

kur parduodamas? kiek kainuoja? ka jis daro? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

pasidalinsiu savo atradimais plauku galiukams, pask kartą juos kirpausi prieš pusę metų, o galiukai thumbup.gif tai va, prieš eidama plauti galvą galiukus, o kartais visus plaukus patepu linų sėmenų eliejumi ir palaikau kokia val ar daugiau, jau čia kaip išeina ax.gif tada išsiplovus galva juos šlapius patepu live clean firmos aliejumi, kuris kažkoks keistas g.gif kai patepu galiukus tai plaukai biškį suputoja... na bet svarbu veiksminga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2011 08 01, 21:06)

laba, o kokia jo kaina Eurokose?
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2011 08 06, 21:17)
laba, o kokia jo kaina Eurokose?

Apie 20-23Lt smile.gif Bet ilgam užtenka smile.gif
Atsakyti