Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

O koki naturalu alieju rekomenduotumet plauku galiukams? Jojobos, argano, sviestmedzio? Visi aprasomi ,kaip tinkami.

turiu Suhada kuno alieju http://www.neljota.l...--15lt-701.html
Kadangi BDIH setifikuota natūrali kosmetika ir sudetis vien naturali, gal tinkamas ir plaukams?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 08 14, 21:01)
O koki naturalu alieju rekomenduotumet plauku galiukams? Jojobos, argano, sviestmedzio?  Visi aprasomi ,kaip tinkami.

Kadangi  BDIH setifikuota natūrali kosmetika ir sudetis vien naturali, gal tinkamas ir plaukams?

pabandykit sezamų aliejas plaukams
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 08 14, 20:01)
O koki naturalu alieju rekomenduotumet plauku galiukams? Jojobos, argano, sviestmedzio?  Visi aprasomi ,kaip tinkami.

Kadangi  BDIH setifikuota natūrali kosmetika ir sudetis vien naturali, gal tinkamas ir plaukams?

Aguonų smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal galite man pasakyti, ar yra kokie naturalus aliejukai plauku galiukams kuriu nereiketu nuplauti? as seip naudoju visokius, bet juos reikia isplauti. Gal sakau kartais yra kokie ax.gif isanksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2011 08 19, 14:08)
sveikos merginos, gal galite man pasakyti, ar yra kokie naturalus aliejukai plauku galiukams kuriu nereiketu nuplauti? as seip naudoju visokius, bet juos reikia isplauti. Gal sakau kartais yra kokie ax.gif  isanksto dekoju

Manau, kad bet kurį aliejuką galima palikti, jei naudoti mažytį kiekį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2011 08 19, 15:08)
sveikos merginos, gal galite man pasakyti, ar yra kokie naturalus aliejukai plauku galiukams kuriu nereiketu nuplauti? as seip naudoju visokius, bet juos reikia isplauti. Gal sakau kartais yra kokie ax.gif  isanksto dekoju

aš kartais pateplioju plaukus kokoso aliejum jau po išplovimo ir palieku rolleyes.gif mano galai sausi tai aliejus paprastai per naktį susigeria, aišku nereikia persistengt ir tept gerokai mažiau nei darant kaukes.
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 08 14, 21:20)
pabandykit sezamų aliejas plaukams

As bandziau, poveikio jokio, riebalas ir tiek.
Kokosu al. - sausino plauka, makadamiju riesutu al. - kaip ir sezamu, naudos nulis, misinys galvos odai is KN - schmoll.gif , alyvuogiu al. - schmoll.gif , o stai kanapiu labai neblogas, tik kvapas niu nelabai tokis.... lyg zuvimi, lyg silke biggrin.gif
Is intiko platybiu: jojoba, tad sekantis bandysiu si.
Ir dar....as vis svarstau kaip reikia daryt, at dregnus plaukus tepti, ar sausus? g.gif Bandau viskaip, turim omeny, kad plaukas - negyvas darinys, kaip ir nagai pvz., tai ar verta ji teplioti, gal tik galvos oda? Itariu netiks toms, kuriu galvos oda riebesne, manajai aliejus neprvokuoja hiper sebuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 21 rugpjūčio 2011 - 05:38
QUOTE(fuksė @ 2011 08 21, 05:35)
Kokosu al. - sausino plauka, makadamiju riesutu al.  - kaip ir sezamu, naudos nulis, misinys galvos odai is KN -  schmoll.gif , alyvuogiu al. -  schmoll.gif , o stai kanapiu labai neblogas, tik kvapas niu nelabai tokis.... lyg zuvimi, lyg silke  biggrin.gif
Ir dar....as vis svarstau kaip reikia daryt, at dregnus plaukus tepti, ar sausus? g.gif  Bandau viskaip, turim omeny, kad plaukas - negyvas darinys, kaip ir nagai pvz., tai ar verta ji teplioti, gal tik galvos oda? Itariu netiks toms, kuriu galvos oda riebesne, manajai aliejus neprvokuoja hiper sebuma.

Manau kiekvienam skirtingai veikia aliejai,tai reikia sau kažką atrast tinkamo,nes kokosų aliejus man super buvo smile.gif
O man irgi šiaip įdomu ar sausus ar drėgnus reikia tept aliejum.Pati dažniausiai sausus sutepu arba vos vos sudrėkintus g.gif
Atsakyti
as tepu jojobos aliejum nakciai, o ryte isplaunu galva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 21, 06:35)
Kokosu al. - sausino plauka, makadamiju riesutu al.  - kaip ir sezamu, naudos nulis, misinys galvos odai is KN -  schmoll.gif , alyvuogiu al. -  schmoll.gif , o stai kanapiu labai neblogas, tik kvapas niu nelabai tokis.... lyg zuvimi, lyg silke  biggrin.gif
Ir dar....as vis svarstau kaip reikia daryt, at dregnus plaukus tepti, ar sausus? g.gif  Bandau viskaip, turim omeny, kad plaukas - negyvas darinys, kaip ir nagai pvz., tai ar verta ji teplioti, gal tik galvos oda? Itariu netiks toms, kuriu galvos oda riebesne, manajai aliejus neprvokuoja hiper sebuma.

Na čia kiekvienai skirtingai, kas tinka kitai, nebūtinai tiks tau. Man pvz kokosų visiškai nesausina plaukų, o atvirkščiai.
Aliejus visada tepu ant sausų plaukų, ir laikau šiltai. Ir šaknų niekad netepų.
Atsakyti
O kurie aliejai labiausiai tinka issisakojusiems, luzinejanties galiukams? smile.gif naudoju alyvuogiu- tai super, bet mastau, koki dar prigriebt g.gif
Atsakyti
mano plaukai turbut nenormalus!!patarkit ka daryt? galiukai sausi, o visi kiti riebaluojasi labai greit turiu plaut kasdien, jei vakare issiplaunu galva, kartais ryte jau vel reikia plaut...uzknisa jau...isbandziau visokiu rusiu sampunus net vaikiskus ir vis tas pats...
Atsakyti