Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(conve®se @ 2011 08 06, 23:17)
laba, o kokia jo kaina Eurokose?

apie 20 lt
Atsakyti
Anksčiau naudodavau Avon plaukų galiukų serumą, bet poveikio nemačiau, pradėjau naudoti aguonų aliejų - kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Mano galiukai tai gaisus doh.gif blink.gif Nors tiesinu tik i menesi 2-3 kartus bet vaizdas tai kad kiekviena diena tiesinciau doh.gif PLauku galiukams naudoju smoothing SHEA BUTTER is Eurokos nusipirkau ir sampuna turejau tos serijos ir kondicionieriu ORGANIX nie tas nei tas netiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašmyras @ 2011 08 12, 14:08)
Anksčiau naudodavau Avon plaukų galiukų serumą, bet poveikio nemačiau, pradėjau naudoti aguonų aliejų - kitas reikalas  thumbup.gif

kas per aliejus? kur ji perkate? kiek kainuoja? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 12, 16:36)
Mano galiukai tai gaisus  doh.gif  blink.gif Nors tiesinu tik i menesi 2-3 kartus bet vaizdas tai kad kiekviena diena tiesinciau  doh.gif  PLauku galiukams naudoju smoothing SHEA BUTTER is Eurokos nusipirkau ir sampuna turejau tos serijos ir kondicionieriu ORGANIX nie tas nei tas netiko doh.gif

Organix pas mane serumas vanilla silk, tai nieko doro, palieka plevele ant galiuku, kad ir kiek mazai tepciau, ir renka dulkes plaukai tik nuo jo ;/
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2011 07 27, 11:12)
Mergaites,o iš kur siunčiatės pvz.- kokosų aliejų? Gal žinote, kur Kaune yra pirkti šio gėrio? 4u.gif

Kaune kokosu alieju nerafinuota labiausiai apsimoka pirkti http://www_sveikatos...os_lt/apie-mus/ vokiskas toks yra 24lt kainuodavo, nepamenu gal ten 250ml, nebepamenu

ir MOLE pardej ALIEJAI - 11lt 155 g http://www.rudugys.l...p;product_id=91
Papildyta:
QUOTE(Ninche @ 2011 07 31, 23:19)
Galiu pasakyti, kad šitas aliejukas tikrai super!!! pati naudoju jau beveik mėnesį, o galiukai dar nenutriušo, nors anksčiau praeidavo savaitė po kirpimo ir šakės - pradeda skilinėti, lūžinėti. Atvirai pasakius, šitas aliejukas vienintelis, kuris ištikrųjų padėjo smile.gif Tiesiog puikus atradimas ;] Jo įsigyti galima Eurokose, bent jau aš iš ten pirkau wink.gif

P.s. pastebėjau, kad šitas paveikslėly parodytas neidentiškas manajam, kurį aš turiu, bet iš tos pačios serijos. Ant maniškio užrašyta NOURISHING COCONUT MILK ANTI-BREAKING SERUM. Va lygiai toks pat kaip šitoj nuorodoj wink.gif http://www.beautylis...-breakage-serum

sita turiu, katik issiploviau galva ir pasitepiau dregnus galiukus juo, tik del to kad dar nieko naujo nenusipirkau ir gaila ismest, nes palieka ant galiuku plevele kuri renka dulkes, blogai susigeria, nors tepu vos vos, matyt silikonai cia daro savo, visai nesusigeria, ir jokio poveikio schmoll.gif pas mane identiskas paveiksliukui, nerekomenduoju
Papildyta:
QUOTE(so.am.i @ 2011 06 27, 21:30)
Naudoju silikoninį aliejuką, kad ir ką apie tokius kažkas kalba. Prieš pora metų plaukai trupėjo gana stipriai, dabar po kiekvieno plovimo užspaudžiu aliejuko ant pirštų ir įtrinu į plaukų galiukus (švelniai). Rezultatu kol kas esu patenkinta, plaukų augimas matomas ne tik ties šaknimis  smile.gif

atsiprašau, o per kur dar gali būti matomas plaukų augimas jeigu ne tik ties šaknimis? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 12 rugpjūčio 2011 - 17:06
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 12, 19:27)
Organix pas mane serumas vanilla silk, tai nieko doro, palieka plevele ant galiuku, kad ir kiek mazai tepciau, ir renka dulkes plaukai tik nuo jo ;/
Papildyta:

Niu man irgi nelabai doh.gif nedaug dar nunaudojau... blink.gif
Atsakyti
Iki šiol naudojau iš avon galiukų serumą, bet nieko gero, šiaip ne taip sunaudojau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 12, 18:27)
Papildyta:
Kaune kokosu alieju nerafinuota labiausiai apsimoka pirkti http://www_sveikatos...os_lt/apie-mus/ vokiskas toks yra 24lt kainuodavo, nepamenu gal ten 250ml, nebepamenu

ir MOLE pardej ALIEJAI - 11lt 155 g http://www.rudugys.l...p;product_id=91
Papildyta:
sita turiu, katik issiploviau galva ir pasitepiau dregnus galiukus juo, tik del to kad dar nieko naujo nenusipirkau ir gaila ismest, nes palieka ant galiuku plevele kuri renka dulkes, blogai susigeria, nors tepu vos vos, matyt silikonai cia daro savo, visai nesusigeria, ir jokio poveikio  schmoll.gif pas mane identiskas paveiksliukui, nerekomenduoju
Papildyta:
atsiprašau, o per kur dar gali būti matomas plaukų augimas jeigu ne tik ties šaknimis?  blink.gif

Per ilgį. Dažniausiai taip būna nualintiems plaukams, matai ties šaknim, kad nauji ataugę, bet ilgis tas pats, reziume: kiek paauga, tiek nutriūšta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 12 rugpjūčio 2011 - 20:55
QUOTE(xernesta @ 2011 08 12, 19:35)
Niu man irgi nelabai  doh.gif  nedaug dar nunaudojau... blink.gif

kankinuos as su juo, jau gal 2 men turiu, vos 1cm issinaudojo biggrin.gif zapadlo, kai gera priemone - tai greit naudojas, o jei tik koks sh- butinai turi nesibaigt amzinybe, na arba mest lt i bala unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 13, 15:08)
kankinuos as su juo, jau gal 2 men turiu, vos 1cm issinaudojo  biggrin.gif  zapadlo, kai gera priemone - tai greit naudojas, o jei tik koks sh- butinai turi nesibaigt amzinybe, na arba mest lt i bala  unsure.gif

Mamai mano sake gerai, ir jei tokio reikia doh.gif reikes gal atiduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 08 12, 16:25)
kas per aliejus? kur ji perkate? kiek kainuoja?  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Natūralus nerafinuotas aguonų aliejus, perku aliejų parduotuvėj, nežinau, iš kokio jūs miesto ir ar pas jus bus, bet man atrodo parduotuvių adresus galima surasti jų puslapyje aliejai.com smile.gif Nepamenu, kiek kainuoja, bet gal porą litų, dar buteliukas berods 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2011 07 27, 11:12)
Mergaites,o iš kur siunčiatės pvz.- kokosų aliejų? Gal žinote, kur Kaune yra pirkti šio gėrio? 4u.gif

akropoly priesais maxima ekologiskose prekese yra. pabandymui gerai maziukas indeli uz 5 lt, yra ir stiklainiukas mazdaug 20 lt smile.gif
Atsakyti