Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

Oj labai ačiū už tiek daug pasiūlymų bigsmile.gif 4u.gif Reiks lėkti ieškotis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau grizti prie aliejaus plauku galiukams, kur receptukas buvo parasytas (kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, alyvuogiu aliejus - 10 ml, migdolu aliejus - 10 ml, vaskas - 1 arbatinis saukstas, Ylang ylang - 14 lasiuku. Daroma vandens pirtis, visi aliejai sumaisomi, isskyrius ylang-ylang, jis ilasinamas veliau, kai mase atves truputi)

Turiu klausima, kaip ta vandens pirtis daroma?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monki @ 2011 10 11, 21:50)
Bandau apeiti piktu naturalisciu irstva ir parekomenduoti tolerantiskoms moterims Redken All Soft Argan 6 Oil.

user posted image

Naudoju apie pora savaiciu jau ir rezultatai mane labai tenkina. Plaukai lieka pamaitinti, glotnus ir zvilgantys. Sutvarko mano pasisiaususius galiukus, po naudojimo nebeatrodo, kad norisi nukirpti juos per gera sprindi, islygina ir "suklijuoja" pasisiausima. Rezultatas, sveiki galiukai ir zvilgantys, glotnus plaukai  thumb_yello.gif

kokia jo kaina iir kur perka ji?
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2011 10 14, 19:59)
Turiu klausima, kaip ta vandens pirtis daroma?? blush2.gif
Karštame vandenyje talpinamas indas su visais ingredientais, kad ištirptų vaškas ir t.t. bet man čia toooks riebus dalykas atrodo, dar su sviestmedžiu, bičių vašku mastau.gif receptą jau labai seniai mačiau SM'e, tik įdomu ar realiai kam pasiteisina?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 10 15, 00:29)
Karštame vandenyje talpinamas indas su visais ingredientais, kad ištirptų vaškas ir t.t. bet man čia toooks riebus dalykas atrodo, dar su sviestmedžiu, bičių vašku mastau.gif receptą jau labai seniai mačiau SM'e, tik įdomu ar realiai kam pasiteisina?

as buvau pasidariusi sita dalyka galiukams, tai jo reikdavo labai mazai ir tepdavau grynai ant slapiu plauku galiuku.. bet pasiterliojau gal menesi ir db guli nenaudojamas, nzn kazkaip neprilypo man jis... jei nepadaugindavau tai galiukus graziai suglotindavo ir bizgesio suteikdavo.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 10 15, 01:29)

Labai ivairiai, kam padeda, o kam ir ne. ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,as turiu taip pat problemele,mano plaukuciai riebaluojasi greit,o galai sausi,plaunu kasdien,pries miega istepu galus su naturaliu kokosu aliejumi,o ryte isplaunu,ir tada istepu galiukus su gliss kur oil,tubeleje baltoje 50ml,nu atrodo palengva plaukuciai grazeja,tiesa dar geriu prion vitaminus,nes turejau problemu su slinkimu,db siuo metu neslenka 4u.gif ,gal kazkas i nauda smile.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju Biosilk aliejuką, man labai tinka, vien geri atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taipnetiketai @ 2011 10 11, 16:23)
Man, asmeniškai, labai padėjo šis aliejukas, tad rekomenduoju pabandyt:

user posted image

Brelil bio traitement beauty cristalli liquidi

Dabar naudoju sita, bet man jis per riebus, mano tiesius plaukus, lyg apsunkina, nors naudoju tik puse paspaudimo g.gif
Atsakyti
Ateini paklausti zinoviu, noreciau pasidaryt stai sita makaliuka:
receptas toks:
kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
alyvogiu aliejus - 10 ml
migdolu aliejus - 10 ml
vaskas - 1 arbatinis saukstas
Ylang ylang - 14 lasiuku

O DABAR KLAUSIMAS: kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, ar cia kiekis kieto aliejaus ar ar jau istirpusio, skysto aliejaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 10 25, 08:13)
Ateini paklausti zinoviu, noreciau pasidaryt stai sita makaliuka:
receptas toks:
kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
alyvogiu aliejus - 10 ml
migdolu aliejus - 10 ml
vaskas - 1 arbatinis saukstas
Ylang ylang - 14 lasiuku

O DABAR KLAUSIMAS: kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, ar cia kiekis kieto aliejaus ar ar jau istirpusio, skysto aliejaus?  g.gif

Fukse, o tai tu dar sito nenaudojai makaliuko? g.gif kazkaip isivaizdavau, kad naudojai ir jis tau nepatiko..

Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 10 25, 08:41)
Fukse, o tai tu dar sito nenaudojai makaliuko?  g.gif kazkaip isivaizdavau, kad naudojai ir jis tau nepatiko..

Nea, vis dar audziu minti blush2.gif
Buvau kitokiu visokiu nesamoniu prisipirkusi, tad bandziau, bandziau..... o dabar ir sito eile priejo.
Atsakyti