Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(Monki @ 2011 10 11, 22:50)
Bandau apeiti piktu naturalisciu irstva ir parekomenduoti tolerantiskoms moterims Redken All Soft Argan 6 Oil.

user posted image

Naudoju apie pora savaiciu jau ir rezultatai mane labai tenkina. Plaukai lieka pamaitinti, glotnus ir zvilgantys. Sutvarko mano pasisiaususius galiukus, po naudojimo nebeatrodo, kad norisi nukirpti juos per gera sprindi, islygina ir "suklijuoja" pasisiausima. Rezultatas, sveiki galiukai ir zvilgantys, glotnus plaukai  thumb_yello.gif

Kur pirkote,kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandete si aliejuka?
L'Oréal Professionnel Mythic Oil
http://img.feeluniqu...l1310393232.jpg
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2011 10 25, 18:12)
Gal kas bandete si aliejuka?
L'Oréal Professionnel Mythic Oil
http://img.feeluniqu...l1310393232.jpg

Turiu, naudoju, kvepia puikiai, padeda išsušukuot, tik reik labai nepadaugint, bet visumoj labai smagus.
Atsakyti
Laba diena, gal zinote kur Vilniuje pigiau isigyti Loreal professional priemoniu??? 4u.gif
user posted image
Labai noriu ismeginti toki geri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 26 spalio 2011 - 12:20
QUOTE(doviliuke21 @ 2011 10 26, 14:19)
Laba diena, gal zinote kur Vilniuje pigiau isigyti Loreal professional priemoniu??? 4u.gif
user posted image
Labai noriu ismeginti toki geri smile.gif

http://www.topbeauty.lt/
Cia truputeli pigiau, tik turbut jie savo parduotuves neturi, tik internetu uzsisakyti galima... g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 10 25, 08:13)
Ateini paklausti zinoviu, noreciau pasidaryt stai sita makaliuka:
receptas toks:
kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
alyvogiu aliejus - 10 ml
migdolu aliejus - 10 ml
vaskas - 1 arbatinis saukstas
Ylang ylang - 14 lasiuku

O DABAR KLAUSIMAS: kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto, ar cia kiekis kieto aliejaus ar ar jau istirpusio, skysto aliejaus?  g.gif

Makaliuka jau turiu , tad pradedu naudot ax.gif
Atsakyti
Gal jau yra isbandziusiu si aliejuka?
http://www.kosmada.l...7/dir2/15_1.php
Ieskau veiksmingo aliejuko savo plauku galiukams, nes siaubingai issausejo, dar tas oras neigiamai veikia, elektrintis pradejo doh.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo dziaugsmeliu, visai neseniai nusipirkau si alieju savo plaukams, plaukai silkiniai, galiukai nesipucia, kas mane labiausiai nervuodavo, gal kuri nors dar bande? biggrin.gif
user posted image

aprasymas:Priduoda žvilgesio balintiems ir gyvybingumą praradusiems plaukams, lygina ir padaro trapius plaukus švelnius it šilkas. Stiprina lūžinėjančius plaukus, storus ir nepaklusnius plaukus padaro gerai iššukuojamais, paklusniais ir lengvai formuojamais. Atstato pažeistus plaukus, drėkina, gydo, saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio, žalingo aplinkos poveikio. Galima dėti į dažus prieš dažymą. Argano aliejus pasižymi apsauga, maitinimu ir plaukų stiprinimu. Praturtintas vitaminu E, o tai natūralus antioksidantas apsaugantis nuo senėjimo ir laisvųjų radikalų poveikio. Sėmenų aliejus žinomas kaip puikus maitinantis, priduodantis švelnumo aliejus. Šilko proteinai efektyviai maitina ir regeneruoja.
Atsakyti
QUOTE(weja @ 2011 10 29, 20:13)
Pasidalinsiu savo dziaugsmeliu, visai neseniai nusipirkau si alieju savo plaukams, plaukai silkiniai, galiukai nesipucia, kas mane labiausiai nervuodavo, gal kuri nors dar bande? biggrin.gif
user posted image

aprasymas:Priduoda žvilgesio balintiems ir gyvybingumą praradusiems plaukams, lygina ir padaro trapius plaukus švelnius it šilkas. Stiprina lūžinėjančius plaukus, storus ir nepaklusnius plaukus padaro gerai iššukuojamais, paklusniais ir  lengvai formuojamais. Atstato pažeistus plaukus, drėkina, gydo, saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio, žalingo aplinkos poveikio. Galima dėti į dažus prieš dažymą. Argano aliejus pasižymi apsauga, maitinimu ir plaukų stiprinimu.  Praturtintas vitaminu E, o tai natūralus antioksidantas apsaugantis nuo senėjimo ir laisvųjų radikalų poveikio.  Sėmenų aliejus žinomas kaip puikus maitinantis, priduodantis švelnumo aliejus. Šilko proteinai efektyviai maitina ir regeneruoja.

man tas atstato pazeistus plaukus blink.gif , na tokia nesamone, kaip galima atstatyti pazeista plauka? doh.gif schmoll.gif pazeistiems deja tik zirkles pades
Atsakyti
Vat ir aš įsitikinau g.gif , kad pažeistiems plaukams jokių priemonių nėra, tiesiog pakirpdinėt, ir toliau augint, kol nuaugs. O priemonės tik padeda tiems pažeistiems plaukams, mažiau veltis, ir šiek tiek geriau atrodyt.
O sveikiems plaukams, daug kas tinka....
Atsakyti
Ar nėra girdėjusių/ bandžiusių?
Intelligent Nutrients Finishing Gloss
user posted image
pora atsiliepimų čia, lygina su sintetiniu Moroccan Oil, man rodos jis itin populiarus.
dar čia ir čia.

Kaina nemaža, įdomu ar vertas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2011 10 30, 05:46)
man tas atstato pazeistus plaukus blink.gif , na tokia nesamone, kaip galima atstatyti pazeista plauka?  doh.gif  schmoll.gif pazeistiems deja tik zirkles pades

drinks_cheers.gif dabar pastebiu reklamose jau mažiau nusišneka. nebesako "jūsų plaukai naudojant XXX taps sveiki", sako "jūsų plaukai naudojant XXX atrodys lyg sveiki // sukurs sveikų plaukų įspūdį". Bent tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 10 31, 20:08)
Ar nėra girdėjusių/ bandžiusių?
Intelligent Nutrients Finishing Gloss
user posted image
pora atsiliepimų čia, lygina su sintetiniu Moroccan Oil, man rodos jis itin populiarus.
dar čia ir čia.

Kaina nemaža, įdomu ar vertas? g.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif dabar pastebiu reklamose jau mažiau nusišneka. nebesako "jūsų plaukai naudojant XXX taps sveiki", sako "jūsų plaukai naudojant XXX atrodys lyg sveiki // sukurs sveikų plaukų įspūdį". Bent tiek biggrin.gif

Ogo uzrodei..... biggrin.gif ir dar pamaciau, kad siu produktu tarpe ,,leave in" yra g.gif
Atsakyti