Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(kristukass @ 2011 11 19, 03:18)
Jie labai stori, siek tiek banguojas. Pastebejau, jog praskyrus plaukus, tie kurie yra po virsutiniais glotnus ir sveiki, o tie kur yra ant virsaus, siurkstus kieti ir besisiausiantys.  unsure.gif

Sakyčiau, tokius plaukus reiktų labiau drėkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 lapkričio 2011 - 22:26
Hey, gal žinote kodėl trupa plaukai? 4u.gif Nu velnias tikras, nusikirpau pusę plaukų, vien todėl, kad nesveiki buvo- išsišakoję, suskilinėję, nuolat trupantys. Galvojau, tiek to- atsiauginsiu bent sveikus. Nusikirpau ir va praėjo tik 2 savaitės, jau žiūriu vėl pradeda trupėti. Naudoju ir balzamus, kondicionierius, tepuosi aliejais prieš ir po plovimo. Plaukai, beje, nėra ilgi- iškarpyti, ilgiausi iki pečių. O tuos kuriuos galiu užmatyti (kurie vėl skilinėja)- tai priekyje esantys iki smakro maždaug.
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 11 29, 20:38)
Hey, gal žinote kodėl trupa plaukai? 4u.gif  Nu velnias tikras, nusikirpau pusę plaukų, vien todėl, kad nesveiki buvo- išsišakoję, suskilinėję, nuolat trupantys. Galvojau, tiek to- atsiauginsiu bent sveikus. Nusikirpau ir va praėjo tik 2 savaitės, jau žiūriu vėl pradeda trupėti. Naudoju ir balzamus, kondicionierius, tepuosi aliejais prieš ir po plovimo.  Plaukai, beje, nėra ilgi- iškarpyti, ilgiausi iki pečių. O tuos kuriuos galiu užmatyti (kurie vėl skilinėja)- tai priekyje esantys iki smakro maždaug.

man kazkada trupejp kai kirpeja "sudegino" plaukus dazydama. sutrupejo taip, kad turejau nusikirpt kaip vyras. nepadejo nei kaukes nei aliejai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 11 29, 21:38)
Hey, gal žinote kodėl trupa plaukai? 4u.gif  Nu velnias tikras, nusikirpau pusę plaukų, vien todėl, kad nesveiki buvo- išsišakoję, suskilinėję, nuolat trupantys. Galvojau, tiek to- atsiauginsiu bent sveikus. Nusikirpau ir va praėjo tik 2 savaitės, jau žiūriu vėl pradeda trupėti. Naudoju ir balzamus, kondicionierius, tepuosi aliejais prieš ir po plovimo.  Plaukai, beje, nėra ilgi- iškarpyti, ilgiausi iki pečių. O tuos kuriuos galiu užmatyti (kurie vėl skilinėja)- tai priekyje esantys iki smakro maždaug.

Esu skaičius, kad tai gali būti vienas iš požymių, kad organizmui trūksta geležies. Aš irgi susiduriu su tokia problema, ir iš tiesų man dažnai pasireiškia mažakraujystė.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 19, 01:18)
As su skilinejanciais ar besisakojanciais galiukais problemu seniai nebeturiu. Na bet niekaip nesumazinu siausimosi.  doh.gif Pas mane ju labai labai daug. Jie labai stori, siek tiek banguojas. Pastebejau, jog praskyrus plaukus, tie kurie yra po virsutiniais glotnus ir sveiki, o tie kur yra ant virsaus, siurkstus kieti ir besisiausiantys.  unsure.gif Is apacios ir taip pat kaip is virsaus. Tikiuosi supratot apie ka as cia.  biggrin.gif  Plauku visiskai netiesinu ir nedziovinu zdiovintuvu. Visa laika leidziu naturaliai isdziut. Modeliavimo priemoniu jokiu nenaudoju. Alieju visokiausiu isbandyta: ir kokosu ir makadamiju ir alyvuogiu. Jokios naudos is ju. Aliejuku galams ir visokiu bandzius: kerastases, alfaparf, biotraitment, paul mishel ir t.t. Svajoju rast kokia priemone kuri suglotnintu plauka ir kad butu malonu juos paimti i rankas, bo dabar nemalonu net lietsi. Atrodo jog pakulu sluota gniauzciau delne.  verysad.gif

Gal galėtumėt parašyti kuris visgi aliejukas jums buvo geriausias? Nes aš naudoju visą laiką tik Kerastase, galvoju gal visgi laikas išbandyt kažką nauja? g.gif
Atsakyti

Dar vienas pavyzdys kuris irodo ,kad plauku nukirpimas neapsaugo nuo plauku issisakojimo, sausu galu ,trupejimu ir pan. reikia atsitaikyti tinkamas priemones. Drekinti plaukus, o kartais drekinimas jau nepadeda, plaukams reikia ir maitinanciu priemoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 12 07, 14:37)
Dar vienas pavyzdys kuris  irodo ,kad plauku nukirpimas neapsaugo nuo plauku issisakojimo, sausu galu ,trupejimu ir pan. reikia atsitaikyti tinkamas priemones. Drekinti plaukus, o kartais drekinimas jau nepadeda, plaukams reikia ir maitinanciu priemoniu  smile.gif

aaaaaa kaip gera žinot, kad bent vienas žmogus sutinka, kad plaukų kirpimas problemos neišspręs rolleyes.gif o visi su kuo pakalbi tai tik pakirpk galus, pakirpk galus, daugiau nieko neišgirsi unsure.gif jei aš taip kirpčiau kas mėsesį kai jie šakotis pradeda, visai plaukų neturėčiau unsure.gif žinoma pažeisto plauko nesulipdysi, čia tik kirpimas padės, bet reik ir sustiprint jį, tik va kad tą priemonę stebuklingą labai sunku atrast unsure.gif
Atsakyti

man irgi trupa, nors tieeek visko isbandziau , vistiek tas pats, kiek per metus ataugo, vasaros gale pradejo trupet (keliu cm ilgio plaukai) ir antra jau vasara kai pabaigoj trupa plaukai , na o dabar nesustoja byret trumpuciai. Visko tepiau ir nat alieju ir kirpykliniu ir kremu ir kaukiu ..... kirpejas kuri laiko neleido nieko tepti iskyrus sampuna ir kondicionieriu, sako gal permaitinau, galu bukle pagerejo, bet vistiek trumpi krenta.
ka daryt, netiesinu, fenu nedziovinti negaliu, nes tragiskai isdziusta
Atsakyti
o man nuo galiuku sakojimosi labai padeda si priemone:
user posted image
naudoju ja jau daugiau nei menesi ir tikrai jauciu,kad galiukai nesisakoja taip tragiskai,kaip anksciau.malonus kvapas,plaukai svelnus tampa po jo.tik skaiciau,jog rekomenduoja kasdien netepti,atseit labai stiprus ir plaukus galima pazeisti,tai as kas antra plovima 4u.gif zinau,kad yra merginu,kurioms netiko,bet man tikrai padejo 4u.gif jei ka domina,pirkau feelunique.com, mokejau apie 11 svaru,tikrai juokinga kaina,ir atsiuntimas nemokamas thumbup.gif
Atsakyti
labas,gal kuri bandete siuos kremus?kokie atsiliepimai
http://www.topbeauty...red-ends-kremas
http://www.topbeauty...aledends-kremas
Atsakyti
QUOTE(bumbuliene @ 2011 12 10, 20:39)

Kažkada seniai esu bandžiusi šitą antrąjį, tai man labiausiai patiko dėl kvapo, o kad plaukų galiukai pagerėtų tai nepastebėjau, nors kai pagalvoju, tai tuo metu plaukai buvo gan sveiki. Manau, kad rekomenduočiau smile.gif Bet čia ne stebuklas, tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 12, 12:02)
Kažkada seniai esu bandžiusi šitą antrąjį, tai man labiausiai patiko dėl kvapo, o kad plaukų galiukai pagerėtų tai nepastebėjau, nors kai pagalvoju, tai tuo metu plaukai buvo gan sveiki. Manau, kad rekomenduočiau  smile.gif Bet čia ne stebuklas, tikrai  smile.gif

4u.gif ispabandysiu,nes jau nebezinau ko griebtis,naturalus aliejai nelb ka padejo, bandau atrasti kazka stebuklingo lotuliukas.gif is chemijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbuliene: 12 gruodžio 2011 - 11:16