Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(bumbuliene @ 2011 12 10, 19:39)

as kazkada sita antraji irgi bandzius esu - senai senai gilioj jaunystej smile.gif tai man buvo superinis nepamainomas daiktas smile.gif ne vienus metus naudojau. bet veliau kai keites pakuotes, kazkas turbut ir sudety pasikeite, nes nustojo veikes.. tada naudojima meciau ir veliau nebandziau. nors gal vertetu vel pabandyt smile.gif
Atsakyti
nusipirkau toki kremuka,spec. dazytiems galiukams,dar kosmadoje buvo akcija ax.gif
user posted image
Atsakyti
Man galiukus labai gerai paveike Biosilk aliejukas "Silk therapy"..pirkdama tikejausi kad maziau velsis plaukai, nes labai kamuoja ta problema,bet toki :pasalini: efekta pastebejau
Atsakyti
aš tai prieš plaudama galvą galiukus ištepu alyvuogių pašildytu aliejumi ir palaikau truputį. galiukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, ir jauti kažkokį poveikį?
Atsakyti
Manau ir as noreciau pabandyti Biosilk aliejuka g.gif nes tas Schwarckof kremas nk gero schmoll.gif aisku paveikio po poros kartu pajusti negaliu bet ,matau kad man nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuliene @ 2011 12 14, 19:42)
Manau ir as noreciau pabandyti Biosilk aliejuka  g.gif  nes tas Schwarckof kremas nk gero schmoll.gif aisku paveikio po poros kartu pajusti negaliu bet ,matau kad man nepatinka  ax.gif

Man tai geresnis CHI silk infusion aliejukas. Šitas tai man nepakartojamas. Jei susigundysit išbandyti, siūlau pirmiau nusipirkti mažiausią pakuotę ir išbandysit. Ir jo labai ilgam užtenka. Aš 15 ml jau apie pusę metų naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 15, 10:10)
Man tai geresnis CHI silk infusion aliejukas. Šitas tai man nepakartojamas. Jei susigundysit išbandyti, siūlau pirmiau nusipirkti mažiausią pakuotę ir išbandysit. Ir jo labai ilgam užtenka. Aš 15 ml jau apie pusę metų naudoju  thumbup.gif

Tokį?
user posted image
o jūsų plaukai kokie ir koks poveikis jums? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 12 15, 11:53)
Tokį?
user posted image
o jūsų plaukai kokie ir koks poveikis jums?  rolleyes.gif

Taip, toks. Mano plaukai gan ploni, mėgsta šiauštis, jie yra dažyti, gan greit riebaluojasi, greitai skilinėja galiukai. O poveikis: užtepus iškart plaukai tampa švelnesni, nestringa tarp pirštų. Kai plaukų galiukai buvo sausi ir lūžinėjo, jis man nepadėjo atstatyti plaukų, bet kai nukirpau, tai puikiai palaiko jų gerą būklę. Taip pat aš šią priemonę naudoju ir kaip apsaugą nuo karščio. Man ji skaniai kvepia, bent jau man tai toks vyriškas kvapas. Plaukai išdžiuvę žvilga. Sakyčiau gal truputį tiesina plaukus, mažiau banguojasi, riečiasi. Šitą aliejuką aš tepu ant visų plaukų ilgio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 15, 14:52)
Taip, toks. Mano plaukai gan ploni, mėgsta šiauštis, jie yra dažyti, gan greit riebaluojasi, greitai skilinėja galiukai. O poveikis: užtepus iškart plaukai tampa švelnesni, nestringa tarp pirštų. Kai plaukų galiukai buvo sausi ir lūžinėjo, jis man nepadėjo atstatyti plaukų, bet kai nukirpau, tai puikiai palaiko jų gerą būklę. Taip pat aš šią priemonę naudoju ir kaip apsaugą nuo karščio. Man ji skaniai kvepia, bent jau man tai toks vyriškas kvapas. Plaukai išdžiuvę žvilga.  Sakyčiau gal truputį tiesina plaukus, mažiau banguojasi, riečiasi. Šitą aliejuką aš tepu ant visų plaukų ilgio.  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif suviliojo ir mane, pasižiūrėjau kaina nebloga gaunasi iš lookfantastic arba braškių, jaučiu bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus gera akcija jam dabarCHI
Tik kiekis didokas doh.gif
Atsakyti
Ar kas nors bandėte Revivor priemonę plaukų galiukams? Kaip ji?
user posted image
Atsakyti