Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 16, 10:25)
Ar kas nors bandėte Revivor priemonę plaukų galiukams? Kaip ji?
user posted image

Bandžiau, baisiau nebūna eis į šiukšlinę. Bent jau man tai plaukai po jo kaip šiaudai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2011 12 20, 16:12)
Bandžiau, baisiau nebūna eis į šiukšlinę. Bent jau man tai plaukai po jo kaip šiaudai  smile.gif

Nesulaukusi atsiliepimų, nusipirkau. Vieną kartą bandžiau, tai plaukai nebuvo kaip šiaudai, bet dabar paskaičius daugiau atsiliepimų jau gailiuosi, kad pirkau, nes nenoriu, kad išsausintų plaukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maxxximaliste @ 2011 12 20, 09:57)
As taip pat turiu Marrakesh aliejuka plauku galiukams, esu labai patenkinta. Dabar yra akcija- perkant sampuna ir kondicionieriu aliejuka gauni dovanu  thumbup.gif , manau nusipirksiu  smile.gif , nes labai noriu isbandyt ir sampuna.

http://kartu.lt/viln...nkinys-plaukams

Rekomenduoju toms, kuriu plauku galiukai issauseje, pazeisti.

O kur siaip jo Lietuvoj dar yra pirkti?
Man jis labai patinka, bet neskalsus, labai daug man issinaudoja vienam kartui (apie 10 paspaudimu), bet del rezultato ko nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
Ar dar matėt kur tokio aliejaus pirkt? g.gif
Matau kitas Organix prekes, bet nebe šituos aliejus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2011 12 21, 14:40)
Ar dar matėt kur tokio aliejaus pirkt?  g.gif

pirkausi eurokos, pilna ne tik tu aliejuku, bet ir sampunu, kaukiu
Papildyta:
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 21, 11:15)
labai daug man issinaudoja vienam kartui (apie 10 paspaudimu),

eina sau blink.gif turbut bus neskalsiausias kada nors turetas aliejus, paprastai man ilgiems plaukams visu kitu uztenka 3-4 paspaudimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 21, 18:35)
pirkausi eurokos, pilna ne tik tu aliejuku, bet ir sampunu, kaukiu
Papildyta:
eina sau blink.gif  turbut bus neskalsiausias kada nors turetas aliejus, paprastai man ilgiems plaukams visu kitu  uztenka 3-4 paspaudimu rolleyes.gif

Na,cia man tiek jo issieikvoja, gal kitos tiek netepa, plaukai mano ilgi ir tankus,tai pirma karta tepu dregnus po plovimo ir pabaigoj jau ant visai sausu,jei matau,kad dar norisi. Siaip jis vienu paspaudimu neispurskia labai daug aliejaus kaip tradiciniai dozatoriai, tai tas 10 nera jau taip daug vaizdziai.
Atsakyti
Man 4 paspaudimų per akis Marrakesh. Pati priemonė labai gera. Ir kvapas nuostabus.
Atsakyti
Aš varnalėšų aliejų naudoju plaukų galiukams. Žiemą ypač kaip šiaudiniai pasidaro. Nei atrodo gražiai, nei liest malonu, o po striuke slėpt, kad nešaltų irgi nesinori. Rankas juo ištrinu ir švelniai per plaukų galiukus brūkšteliu. Mano plaukai linkę veltis, šiauštis, truputį garbanotis, tai aliejus per kelias valandas visiškai susigeria. Kaip su nepašiauštais plaukais tas aliejus veikia - nežinau. Bet plaukų galiukai iškart minkštesni rolleyes.gif
Atsakyti
ar kas bandete tokia priemone? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 07 sausio 2012 - 19:03
buvo nemažai diskusijų apie organix priemones plaukams, susidariau įspūdį, kad tai prastos priemonės. Daugiau kam nepatiko, nei patiko. Tai manau su tokiu vertinimu- produktas nevertas dėmesio. schmoll.gif
Aš toliau naudoju Marrakesh. Nusipirkau tiek, kad užteks metams į priekį. wub.gif
Atsakyti
o kur to marakesh yra pirkti ir kokia kaina? 4u.gif ar padeda nuo galiuku skilinejimo?
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 01 07, 20:37)
o kur to marakesh yra pirkti ir kokia kaina? 4u.gif ar padeda nuo galiuku skilinejimo?

http://www.allura.lt...?id_category=25 Galima užsisakyti čia.
Yra kaune kelios parduotuvės, kur galima įsigyti, kituose miestuose nežinau. Taip pat galima siųstis iš tokių kaip feelunique, lookfantastic, bet ne pigiau nei perkant lietuvoje..
Na jis tam ir skirtas, kad apsaugoti galiukus, iki šiol geriausia mano naudota priemonė, o jų buvo super daug. Kvapas neišpasakytas, tirštas, taupus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 07 sausio 2012 - 20:53