QUOTE(oujea @ 2012 01 21, 20:58)
O per kiek laiko pasirode kazkokie rezultatai nuo tu visu naturaliu priemoniu naudojimo?Tai realiai aliejus plauku galiukams padeda,nebetrupa jie?
As kazkaip sampunu naturaliu kol kas nesirenku,nei finansai leidzia,nei laiko paieskom yra

Ir koks cia vaskas galiukams?
Sunku pasakyti, ne pirmi metai naudoju. Ir be to-priemonės gaunasi kaip ir kompleksinės, tai negaliu visko nurašyti vien aliejui. Galvos odai irgi patinka nat. šampūnai, be to ir kaukes kartais panaudoju. taip kad neturiu ats. į tokį klausimą. Paskutiniai naudoti cheminiai produktai plaukams buvo KEUNE, TIGI ir C:ehko aliejus plaukų galiukams. Plaukai ėmė dar labiau šakotis, prarado formą, atrodo lyg neišsiplaudavo kai kada. Perėjau prie natūralių, nuo nat. šampūno ir kondiškės naudojimo (beje ir purškalų šaknims, t.t.) pagreitėjo plaukų augimas, sumažėjo pleiskanojimas. Intensyviai tepdavausi aliejais plaukus kiekvieną vakarą (nuo ausų link galiukų, kartais ir per visą ilgį), nes kas rytą plaudavau galvą. Tai pagražėjo gan greit, gal net mėnesio neprireikė. Bet jei užmeti, vėl atrodo paprastėja. Kaip ir bet kam kitam reikia pastovios priežiūros, nuoširdžiai ką darant-viskas duoda rezultatus

Na man padėjo. Bet ir (ne)dažymas, (ne)tiesinimas ir pnš. turi įtakos, nereikia norėti, kad jei silpniems plaukams darysi bele ką ir kartais pasitepsi aliejuku, jie bus šilkiniai. Yra individuali plauko struktūra, poreikiai. Atitaikius ko reikia ir kas tinka-rezultatai ne prastesni nei nuo cheminių dalykėlių (mano atveju - ir kokius 3k. geresni

)
Tas vaškas
čia.
Nors galima naudoti ir paprastą aliejų, galiukams lb tinkamas man atrodo jojobos al. Po plovimo, kol plaukai dar drėgni, paskirstau lašą į galiukus-išdžiuvus nebūna apriebėję, bet glotnesni, nesivelia.
Tikrai yra prieinamų gaminių, jei dar siunčiantis iš užsienio-visai normalios kainos gaunasi, reikia netingėti pasidomėti tik
Papildyta:
beje, tas Sante vaškas tai toks riebaliukas, jo irgi nereikia padauginti. Sudėtis mano nuomone neįspūdinga, bet subalansuota. Įieina įv. aliejai, vaškas, lanolinas ir t.t. Neblogas var., ypač jei tingisi ar nėra ūpo gaminti pačiai. Ir šį galima parsisiųsti iš užsienio manau, seniai bežiūrėjau. Dar pigiau gautųsi

Taupumas neišpasakytas, kadangi nedaug reikia, tai nžn kiek laiko naudosis