Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(ciurlionis @ 2012 01 23, 14:04)
o kaip naudojat jus ta kokosu alieju?

vakare istepu plaukus,uzsidedu maisiuka ir dar ranksluosti uzsivynioju ax.gif po menesio jau rezultatas pasimate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 23, 15:56)
juk apie kaukes yra kita tema.

o prie ko cia tai? cia apskritai apie galiukus tema. tai jei tinka galiukams kauke, kodel apie ja negalima rasyt. jau perlenket lazda truputi biggrin.gif
Atsakyti
prie to, kad apie plaukų kaukes yra atskira tema. Kam plakt į vieną? Tai pradėkim apie kirpėjas čia šnekėt, juk galus irgi kerpa, bet šnekama apie tai kitoje temoje.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 23, 19:11)
prie to, kad apie plaukų kaukes yra atskira tema. Kam plakt į vieną? Tai pradėkim apie kirpėjas čia šnekėt, juk galus irgi kerpa, bet šnekama apie tai kitoje temoje.

tai jei man galiukams padejo kauke, tai nesuvokiu, negi turiu nerasyt? biggrin.gif tai ir apie aliejus yra gal tema. tai ir apie juos negalima rasyt? o jei rasyt tik apie galiuku prieziura, kaip jus tai isivaizduojat, neminint priemoniu? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
atsiemiau siandien Marrakesh aliejuka tik kazkaip jis man keistai ipakuotas...
gavau toki (nuotraukoje desiniausias)
user posted image
o visur net gamintojo puslapyje tokia pakuote, bei akcijos nuotraukoje toks nurodytas user posted image
idomu kodel kitokia pakuote ? g.gif
Atsakyti
aš turiu 4 buteliukus nuo marrakesh, visi tokie kaip toje didelėje nuotraukoje.

Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 23, 20:19)
aš turiu 4 buteliukus nuo marrakesh, visi tokie kaip toje didelėje nuotraukoje.

supratau smile.gif kalbet galima tik apie marakesh alieju biggrin.gif cia bus i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 01 23, 21:29)
supratau smile.gif kalbet galima tik apie marakesh alieju biggrin.gif cia bus i tema smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, kurios siuntesi ta marakesh alieju, gal zinot ta parduotuve sius per pasta ar per kurjerius? g.gif
Atsakyti
o kuom tas marakesh aliejus ypatingas?Jis skirtas tik galiukams ar galima ir visus plaukus tept?
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 01 24, 11:31)
merginos, kurios siuntesi ta marakesh alieju, gal zinot ta parduotuve sius per pasta ar per kurjerius? g.gif

per pasto kurjerius
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2012 01 24, 11:38)
o kuom tas marakesh aliejus ypatingas?Jis skirtas tik galiukams ar galima ir visus plaukus tept?

tai jis neypatingas, bet tik apie ji sitoj temoj leidziama kalbet biggrin.gif
Atsakyti