QUOTE(Eljerny @ 2012 01 22, 21:36)
Skaiciau, kad daug kam grynas aliejus ne tai, kad maitina/drekina plaukus, bet dar labiau issausina, ir jusu minetas kokosas. Man plaukams jis irgi nepatiko, sausino 

tai tik dar karta patvirtina taisykle, kad kas tinka vienam, nebutinai tiks kitam

QUOTE(oujea @ 2012 01 22, 01:12)
Etama,aciu uz toki issamu atsakyma.
Man kazkaip pries kokius 4 metus uzejo noras auginti plaukus ir tada atkreipiau demesi,kad man jie visai neauga.Storu plauku niekada neturejau, bet turiu labai grazia naturalia ruda spalva
, visada budavo labai blizgantys,slidus, galiukai neissisakoje.Nuo 15m uzejo mada plaut galva kiekviena ryta,nes atseit negraziai sukrite buna.Ir taip susigadinau savo plaukus issausejo,galiukai nutriuso, veldavos siaubingai.Dabar man 21m ir jau kokie 4 metai nebenaudoju feno visiskai,plauku nesu dazius, jokiu tiesintuvu i rankas neimu.4 menuo geriu futura silica vitaminus, pradejau teptis ricinos, kokosu aliejum, dabar naudoju kvieciu gemalu, raso kad skatina augima,daznai masazauoju galva...neismanau ko dar griebtis
manau svarbiausia priziureti galiukus,kad jie netrupetu.
Na ricina gerai, bet mano manymu-tik mišinyje, kadangi viena ji sausina veidą, o plaukai manau irgi ne išimtis. Kokosai drėkinimui man irgi atrodo ne pats tinkamiausias var. Kaip aliejai odą tik maitina pagrinde, o ne drėkina-taip gali būti ir su plaukais. Galima tepti aliejus ant sudrėkintų plaukų, kad įsisavintų drėgmę, arba atsirinkti tiesiog tinkamus aliejus. Pati dabar naudoju mišinį iš lb daug aliejų-tepu ir eidama į soliariumą, ir plaukus, ir odą-taip pat po deiliacijos, kartais ir veidą. Žodžiu, viskam. Pamėgink sezamų aliejų plaukų ilgiui, galiukams siūlyčiau jojobos al. ar jei norisi riebiau-mišinį su sviestmedžiu (pati naudoju nilinį). Plaukų priežiūra atrodo gera, reiktų aliejus truputį keisti ir stebėti kurie labiau tinka-patinka, rezultatai turėtų ateiti netrukus Man kazkaip pries kokius 4 metus uzejo noras auginti plaukus ir tada atkreipiau demesi,kad man jie visai neauga.Storu plauku niekada neturejau, bet turiu labai grazia naturalia ruda spalva

QUOTE(Eljerny @ 2012 01 22, 21:36)
Skaiciau, kad daug kam grynas aliejus ne tai, kad maitina/drekina plaukus, bet dar labiau issausina, ir jusu minetas kokosas. Man plaukams jis irgi nepatiko, sausino 
Tai užtat, labai reikia stebėti ir atsirinkti kaip į kokią priemonę plaukai reaguoja 

Papildyta:
Na, beje, ir aliejai turėtų būti geri, kokybiški-nerafinuoti bent jau. Eko ar ne eko, kaip galimybės leidžia. Bet viską galima rasti pigiau siunčiantis ir pnš., taip kad galima ir pigaii prasisukti, išbandyti-atsirinkti

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 22, 22:38)
mano plaukams kokosas - tragedija, sausina nezmoniskai
Man irgi taip buvo, kol nepradejau tepti sausu plauku, sukti y maistine plevele, uzsideti kepure, kad siltai butu

QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 23, 08:19)
Man irgi taip buvo, kol nepradejau tepti sausu plauku, sukti y maistine plevele, uzsideti kepure, kad siltai butu
Tik vienintelis sis budas padrekina man plauka, turbut geriau ysiskverbia y plauka veikiant silumai 

Taip, aliejinės kaukės mėgsta ta termo-efektą

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 22, 21:38)
mano plaukams kokosas - tragedija, sausina nezmoniskai
as busiu prie tu kurioms kokosu aliejus labai padeda

QUOTE(dvi širdelės @ 2012 01 23, 13:26)
o kaip naudojat jus ta kokosu alieju?
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 23, 10:42)
as visada i plevele isuku ir ranksluosti ant virsaus dedu, bet man jis vis tiek netiko, dabar naudoju kitus, bet velgi ziuriu, kad nebutu per daznai. vis tik mano plaukams geriausias derinys, tai naturalus aliejai + chemines kaukes, sampunai
As kokosu alieju naudoju karta per savaite pernakt vietoj kaukes (aisku MB nesuzavetas, kai su kepure miegu

man kokosu aliejus vienas irgi nelabai,bet atradau kazka stebuklingo-po kokosu aliejines kaukes,isplovus plaukus sampunu,dar uzdeti porai minuciu GAIA kauke (ji labai nebrangi,gal 7 litai,toks geltonas indelis,daug kam ji cia nepatinka
).plaukai tokie svelnus lieka,glotnus,ir kas svarbiausia,galiukai atsigauna
nepatarciau gal daznai dayti,nes jau aliejus labai maitina plauka,o dar ir kauke,tai gali plaukas apsunkti,bet profilaktiskai tai labai gerai,rekomenduoju

juk apie kaukes yra kita tema.