Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(valdonė @ 2012 01 25, 16:00)
O kur yra pirkti to Delia plaukų šilko? Ir kiek kainuoja? Dekui 4u.gif

http://www_eurokos_lt/
Dabar jam akcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 01 25, 21:23)
gal kas galetu placiau apie ta delia hf plauku silka?ar verta isbandyti? 4u.gif

man jis labai patinka, neriebina nei kiek, nors daug kas skundėsi kad atvirkščiai g.gif
3 butelaitį baiginėju, geresnis jis man už šiuos mano naudotus:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 01 26, 10:33)
man jis labai patinka, neriebina nei kiek, nors daug kas skundėsi kad atvirkščiai  g.gif
3 butelaitį baiginėju, geresnis jis man už šiuos mano naudotus:

user posted image

šį turiu bet grynai naudoju tik kad skaniau plaukai kvepėtų ir nuimtų pūtimasi , kažkaip tik galiukam jo nenaudočiau .. man jis atrodo ne tam sutvertas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2012 01 26, 10:00)

Niekaip nerandu kur čia jis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 26, 14:41)
Niekaip nerandu kur čia jis  verysad.gif

user posted image

http://www.daugakcij...=...&Itemid=101
Atsakyti
Man tai tas delia hf absoliuciai nieko nedare, nei ten koki svelnuma suteikia nei dar kazka, skystimelis ir tiek. Gerai, kad mazas kiekis. Isvis man labai pigios priemones nera nei viena pasiteisinus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 26, 15:01)
Man tai tas  delia hf absoliuciai nieko nedare, nei ten koki svelnuma suteikia nei dar kazka, skystimelis ir tiek. Gerai, kad mazas kiekis. Isvis man labai pigios priemones nera nei viena pasiteisinus.  schmoll.gif

Šiaip tai jo pagrindinė paskirtis (kiek žinau) - apsaugoti nuo karščio, o ne švelnumą suteikti. Nors man tai sušvelnino plaukus, ne daug, bet buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 01 26, 12:31)
šį turiu bet grynai naudoju tik kad skaniau plaukai kvepėtų ir nuimtų pūtimasi , kažkaip tik galiukam jo nenaudočiau .. man jis atrodo ne tam sutvertas  biggrin.gif

na aš visus aliejukus, serumus ir pan. naudoju tik galams, o kai aš sakau galai - tai pas mane tai yra pusė plaukų ilgio nuo apačios
Atsakyti
Gal kuri gali nurasyti savo turimo marrakesh aliejuko sudeti (pirkto ne allura.lt)?

Pastebejau, kad sudetys skiriasi (idomu,ar poveikis nesiskirs g.gif )

Allura marrakesh sudetis:
cyclopenthasilicone,dimethicone, phenyl trimethicone, argania spinosa kernel oil,cannabis sativa,fragrance

Turimo aliejuko,pirkto SM sudetis (tokia pati pateikiama ir internete):
Ingredients:
Cyclopenthasiloxane, dimethicone, phenyltrimethicone, cyclomethicone, isopropyl myristate, argania spinosa (argan Oil) kernel oil, cannibus sativa (hemp), fragrance

Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 01 26, 21:41)
Pastebejau, kad sudetys skiriasi (idomu,ar poveikis nesiskirs g.gif  )
Allura marrakesh sudetis:
cyclopenthasilicone,dimethicone, phenyl trimethicone, argania spinosa kernel oil,cannabis sativa,fragrance
Turimo aliejuko,pirkto SM sudetis (tokia pati pateikiama ir internete):
Ingredients:
Cyclopenthasiloxane, dimethicone, phenyltrimethicone, cyclomethicone, isopropyl myristate, argania spinosa (argan Oil) kernel oil, cannibus sativa (hemp), fragrance

aš turiu tris buteliukus pirktus ne allura, ir vieną allura, tai sudėtys vienodos visuose. cyclopenthasilicone,dimethicone, phenyl trimethicone, argania spinosa kernel oil, cannabis sativa, fragrance. O cyclomethicone, isopropyl myristate nei vienam nėra. schmoll.gif
Tiesa, iš alluros pirkto buteliuko etiketė šiek tiek skiriasi nei visų kitų mano turimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 sausio 2012 - 21:50
Ar kas nors bandėt šį? Žiūriu, kad vėl akcijos nepražiopsočiau.
http://kartu.lt/kaun...rskiklis-allura
Atsakyti
O kaunietes galzinote ta Allura sestadieniais dirba? Noriu atsiimti savo Marrakesha rytoj.
Atsakyti