Isigyjau ir as Marrakesh aliejuka

Marrakesh aliejus (60 ml) šukuosenos formavimo eleksyras. Šimtmečius argano ir kanapių aliejus puoselėja plaukus. Marrakesh formulės aliejus greitai susigeria ir tuojau pat suteikia spindesio, kondicionuoja ir saugo. Puikiai tinka tiesinimui.
Mano atsiliepimai butu tokie,
labai tirstas, saldaus - malonaus kvapo aliejukas, patogus buteliukas
mano nuomone jis tinkamas tik galiukams, tepti slapius-dregnus plaukus
sian po plovimo istepiau dar dregnus plaukus beveik per visa ilgi, nes mano plaukai iskarpyti, buvo lengva tiesinti, plaukai svelnus, blizga ir siek tiek apsunkinti, bet man toks rezultatas ir patinka
Visgi kol kas Macadamios aliejukas mano favoritas

jau 2 buteliukas eina i pabaiga

Atstatomasis plaukų aliejus Macadamia yra terapinis aliejus, tinkantis visų tipų plaukams, ypatingai naudingas išsausėjusiems ir pažeistiems plaukams.
Intensyvus plaukus maitinantis produktas, kad plaukai nesiveltų ir taptų glotnūs;
Kad plaukai taptų sveiki, lengvai formuojami, minkšti ir žvilgantys;
Natūrali UV apsauga užtikrina, kad dažytų plaukų spalva išliks ryški ilgesnį laikotarpį;
Sutrumpina plaukų džiovinimo laiką net 40-50%!
Sis aliejukas yra daug lengvesnis uz Marakesh, galima tepti tiek dregnus, tiek sausus plaukus ir per visa ilgi, malonaus-saldaus kvapo. Naudojant si aliejuka mano plauku galiukai atrodo sveiki, nors kirpykloje buvau pries 8 menesius

kai pasibaigs pirksiu vel
Isigyjau pabandymui Delia plauku silka

nustebino geraja prasme
man labiau patiko uz Biosilk silka, nors kaina dvigubai mazesne, mastau isigyti didesne pakuote
bus puikus derinukas - Marakesh galiukams, o Delia silkas per visa plauku ilgi