Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(Eleina @ 2012 01 24, 15:20)
tai jis  neypatingas, bet tik apie ji sitoj temoj leidziama kalbet biggrin.gif

aaa,supratau thumbup.gif
Atsakyti
Isigyjau ir as Marrakesh aliejuka
user posted image
Marrakesh“ aliejus (60 ml) – šukuosenos formavimo eleksyras. Šimtmečius argano ir kanapių aliejus puoselėja plaukus. „Marrakesh“ formulės aliejus greitai susigeria ir tuojau pat suteikia spindesio, kondicionuoja ir saugo. Puikiai tinka tiesinimui.

Mano atsiliepimai butu tokie,
labai tirstas, saldaus - malonaus kvapo aliejukas, patogus buteliukas
mano nuomone jis tinkamas tik galiukams, tepti slapius-dregnus plaukus
sian po plovimo istepiau dar dregnus plaukus beveik per visa ilgi, nes mano plaukai iskarpyti, buvo lengva tiesinti, plaukai svelnus, blizga ir siek tiek apsunkinti, bet man toks rezultatas ir patinka smile.gif

Visgi kol kas Macadamios aliejukas mano favoritas wub.gif jau 2 buteliukas eina i pabaiga smile.gif
user posted image
Atstatomasis plaukų aliejus Macadamia yra terapinis aliejus, tinkantis visų tipų plaukams, ypatingai naudingas išsausėjusiems ir pažeistiems plaukams.

• Intensyvus plaukus maitinantis produktas, kad plaukai nesiveltų ir taptų glotnūs;
• Kad plaukai taptų sveiki, lengvai formuojami, minkšti ir žvilgantys;
• Natūrali UV apsauga užtikrina, kad dažytų plaukų spalva išliks ryški ilgesnį laikotarpį;
• Sutrumpina plaukų džiovinimo laiką net 40-50%!

Sis aliejukas yra daug lengvesnis uz Marakesh, galima tepti tiek dregnus, tiek sausus plaukus ir per visa ilgi, malonaus-saldaus kvapo. Naudojant si aliejuka mano plauku galiukai atrodo sveiki, nors kirpykloje buvau pries 8 menesius ax.gif kai pasibaigs pirksiu vel smile.gif

Isigyjau pabandymui Delia plauku silka
user posted image

nustebino geraja prasme bigsmile.gif
man labiau patiko uz Biosilk silka, nors kaina dvigubai mazesne, mastau isigyti didesne pakuote rolleyes.gif
bus puikus derinukas - Marakesh galiukams, o Delia silkas per visa plauku ilgi smile.gif

Atsakyti
O kur yra pirkti to Delia plaukų šilko? Ir kiek kainuoja? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2012 01 25, 16:00)
O kur yra pirkti to Delia plaukų šilko? Ir kiek kainuoja? Dekui 4u.gif

Eurokosé, 15 ml apie 8lt, o 100ml apie 25lt

Atsakyti
Turiu ir as plauku silka, bet nu niekaip man neiseina jo istept taip, kad nesuriebintu plauku iki tiek, kad reikia is naujo plaut galva, nors mano plaukai gana sausi doh.gif

Turiu toki:
user posted image
Atsakyti
gal kas galetu placiau apie ta delia hf plauku silka?ar verta isbandyti? 4u.gif
Atsakyti
Labai geras REGENE FLUIDO RISTRUTURANTE aliejukas galiukams, italu gamyba, visiskai neserpetoja plaukai. Jis tik vaistinese buna
Atsakyti
Macadamia aliejukas superinis wub.gif ir uz marakesh ir daug kitu geresnis...Dar taip pat patiko Kerastase Oleo relax
Atsakyti
kad kerastase vandenukas, o ne aliejukas, ir jis visai netinkama priemonė galiukų priežiūrai, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 25, 23:49)
kad kerastase vandenukas, o ne aliejukas, ir jis visai netinkama priemonė galiukų priežiūrai, bent jau man.

o visi kerastase netinkami galiukų priežiūrai? norėjau išbandyt.. dabar pasimečiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 01 25, 21:23)

jau buvo kalbeta apie ji,
pasinauduokite paieska mirksiukas.gif

QUOTE(invisible_shadow @ 2012 01 26, 00:38)
Macadamia aliejukas superinis wub.gif  ir uz marakesh ir daug kitu geresnis...Dar taip pat patiko Kerastase Oleo relax

Bnadziau Karestase Relax, patiko, bet mano plaukams reikejo jo daug, nes skystas palyginus su Macadamios ax.gif nors puikiai tinka tepti per visa plauku ilgi, greit isigeria, skaniai kvepia, didelis kiekis ir kaina padori smile.gif
kol kas Macadamios lieka favoritu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 01 25, 21:23)

Jis labai panašus į CHI silk infusion arba Biosilk aliejuką. Sušvelnina plauką iškart, neriebina plaukų, skirtas apsaugoti nuo karščio. Gal ne toks skalsus kaip CHI. Išbandyti verta. mirksiukas.gif
Papildyta:
Gaila, kad pražiopsojau akciją ir nesuspėjau nusipirkti marrakesh oil unsure.gif Ech, gal dar bus.
Atsakyti