Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(GabiG @ 2012 05 03, 14:31)
Taigi ta pati firma, kitaip pavadina, imeta koki ale prieda ir viskas. Kaip teko girdeti L'Oreal yra gigantas, kuriam dzin pavienes nuomones nes ju produktus perka milijardai, nesvarbu ar tai einama per eilines parduotuves kuriuose ju pacius prasciausius produktus isluoja ar Kerastase, Redken ir kt panasios linijos ale skirtos salonams.

As dabar naudoju Rica firmos FIX plauku seruma galiukams.
user posted image
kiek skaiciau tai ta rica produkcija sukure kerastase vienas is kureju, todel manau kad tikrai neprastesne sudetis ir poveikis nei  Kerastaseje  ax.gif

Naudojau sita Rica firmos FIX plauku seruma galiukams, neblogas, bet kazkokio isskirtinio poveikio nepastbejau. Man labiau patinka LAKME Teknia drops, plaukai tampa glotnus kaip silkas, nesivelia, galiukai neskylineja, nuostabus mano atradimas wub.gif thumbup.gif Kai issibaige mano stebuklingasis aliejukas, o atsargu nebuvau nusipirkus, teko laukti kol atsius, tai kol laukiau teko isbandyti Rasos aliejuka plauku galiukams, galiu pasakyti, kad neblogas aliejukas, o ir kaina gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvacioje01: 03 gegužės 2012 - 16:59
ko tik nebandziau ax.gif turiu sausus banguotus plaukus...

labiausiai patike keraste elexsir cia glotnumui...
dar visai nieko ir pigus avonas zalias smile.gif

gydymui nakciai:

eleonor grey palmiu aliejus
arganu
marakesh
paprastas alyvuogiu pasildytas

neepatiko

kvapu namu daugelio alieju misinys.
Atsakyti
marrakesh priskiriat prie gydančių nakčiai priemonių? g.gif
O kokosų aliejų bandėt?
Atsakyti
O po to marakesh oil nepasirodo savaitės bėgyje dar didesnis plaukų sausumas? Nes man po makadamijos, semi di lino ir kerastases aliejukų pasitepus būdavo labai faini plaukai "pamaitinti", bet po kelių dienų atrodo dar labiau tik iššausėję galiukai nei kad nieko nenaudojant, taip ir norėdavosi nukirpti ir mest laukt juos verysad.gif
Atsakyti
bunant uzsienyje pasibaige kelionine macadamia aliejuko pakuote, tad paskubomis isigijau loreal mystic oil, mokejau apie 12 £
user posted image

kvapas zinoma puikus, bet ir poveikis geras, neriebus, skalsus, lengvas, neapsunkina plauko, glotnina ir suteikia spindesio. man asmeniskai panasus i kerastase oleo relax. Patinka:)
Atsakyti
pas mus tikriausiai nera loreal mystic oil g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwmonika @ 2012 05 18, 14:33)
pas mus tikriausiai nera  loreal mystic oil g.gif

tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwmonika @ 2012 05 18, 15:33)
pas mus tikriausiai nera  loreal mystic oil g.gif

as look fantastic uzsisakineju siuntimas nemokamas ax.gif
Atsakyti
Gal esat bandę tokį aliejuką iš Organix? Mačiau labai išgirtas Vanilla Silk, bet įdomu kaip šis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 05 18, 17:47)
as look fantastic uzsisakineju siuntimas nemokamas  ax.gif

Nuo kada jie padare siuntima nemokama???
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2012 05 22, 21:34)
Nuo kada jie padare siuntima nemokama???

nezinau bet padare 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif user posted image

user posted image

mano plaukai pradejo greit atsigavinet nuo nuolatiniu dazymu. nors jie is prigimties lb lb ploni,silpni. keistai kazkaip bet panaudojus tuos aliejus jie blizga,svelnus ax.gif atrodo sveiki bigsmile.gif
Atsakyti