Padui:
20 g. sausų mielių
stiklinė šilto pieno
1 arbatiniai šaukštelis druskos
biški cukraus
5 valgomieji šaukštai aliejaus
miltai pagal poreikį,maždaug 400/500 gr.
Mieles sumaišome su cukrumi,užpilame šiltu pienu,dedame druskos ir išmaišome.
Įpilame aliejų ,maišome ir dedame persijotus miltus.
Užminkome tešlą.Tešla neturi lipti prie rankų.
Paliekame biški pastovėti.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi,tešlą iškočiojame ir pernešame ant skardos.
Dedame į 190 laipsnių karštumo orkaitę ir kepame apie 15/18 minučių.
Ištraukiame iš orkaitės.
Vizualiai padaliname pagrindą į 4 dalis.
Dvi dalys sutepame pomidorų padažu,o kitas dvi majonezu.
Įdaras: saliamio dešra,Panevėžio file,daktariška dešra,šalto rūkymo kumpis.
Supjaustome ir dedame ant pado.
Sutarkuojame sūrį...daug sūrio

Užbarstome.Ant viršaus sudedame alyvuogės,pomidorus čeri,pievagrybius ir raudonus svogūnus.
Dar pabarstome sūriu ir statome atgal į orkaitę maždaug 5/8 minutėms... kol sūris išsilydys.
P.s. pagalvojau kad būtų idealu panaudoti skirtingų skonių sūrį




