Vištiena kitaip
700 gr. vištienos šlaunelių mėsos
krakmolo
česnako
prieskonių vištienai
druskos
pipirų
svogūnas
krapų
Mėsą supjaustyti kubeliais, suberti į maišelį, įspausti česnako, suberti prieskonius ir gerai supurtyti, kad gabalėliai apliptų. Supilti krakmolą apie 3 šaukštus , kad papurčius visi gabalėliai gerai apliptų ir atsiskirtų.
Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir ant dideles ugnies apkepiname vištieną, kai gerai apskrunda, susidaro plutelė ugnį sumažiname ir dar kepame apie 15 minučių.
Į keptuvę dėti šaukštą sviesto pakepinti svogūną suberti apkeptą vištieną, viską gerai pašildyti ir ragauti. Galima įpilti grietinėlės.
Skanaus!!
Papildyta:Šaltibarščiai
Litras kefyro
0.5 l . pieno
200 gr. virtų burokėlių
2 šviežių agurkų
20 gr. svogūnų laiškų
krapų
100 gr. grietinės,
2 kiaušiniai
druskos, cukraus
Išvirtus burokėlius sutarkuoti, užpilti kefyru, pienu, sutarkuoti agurkus, sukapoti svogūnų laiškus, krapus, pagardinti druska, cukrum, permaišyti, sudėti grietinę, kiaušinius ir gerai atšaldyti.
Skanaus!!