Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

DaivaP 4u.gif

Užsukau į šią temą ir patiko Tavo receptukas {blynai su išrūgomis}

tik turiu Tau klausimėlį,jeigu ruošiame blynus su išrūgomis{aš ,tai esu dariusi},kam reikia dėti sodos?
Juk gerai išplakus miltus su išrūgomis ir palikus pastovėti,gaunasi labai nuostabi jungiamoji rekcija ir be sodos.

Gal tau patinka sodos skonis blynuose?

luksiu tavo nuomonės!

Atsakyti
Elena, norejau Jusu paklausti, ten tas receptas,kur desreles su bulviu kose, pirma det desreles paskui ant jos kose, ar sloksniuot? ax.gif

ir niekaip nerandu kalakutienos morku keksiukus.. galit padet aciu lb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2011 06 09, 10:52)
ir niekaip nerandu kalakutienos morku keksiukus.. galit padet aciu lb  4u.gif

Turbūt šitie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2011 06 09, 11:52)
Elena, norejau Jusu paklausti, ten tas receptas,kur desreles su bulviu kose, pirma det desreles paskui ant jos kose, ar sloksniuot?  ax.gif

Sudedame košę ir įstatome dešreles...kaip nuotraukoje matosi 4u.gif
Atsakyti
Vištiena kitaip

user posted image

700 gr. vištienos šlaunelių mėsos
krakmolo
česnako
prieskonių vištienai
druskos
pipirų
svogūnas
krapų

Mėsą supjaustyti kubeliais, suberti į maišelį, įspausti česnako, suberti prieskonius ir gerai supurtyti, kad gabalėliai apliptų. Supilti krakmolą apie 3 šaukštus , kad papurčius visi gabalėliai gerai apliptų ir atsiskirtų.
Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir ant dideles ugnies apkepiname vištieną, kai gerai apskrunda, susidaro plutelė ugnį sumažiname ir dar kepame apie 15 minučių.
Į keptuvę dėti šaukštą sviesto pakepinti svogūną suberti apkeptą vištieną, viską gerai pašildyti ir ragauti. Galima įpilti grietinėlės.
Skanaus!!

user posted image
Papildyta:
Šaltibarščiai

user posted image

Litras kefyro
0.5 l . pieno
200 gr. virtų burokėlių
2 šviežių agurkų
20 gr. svogūnų laiškų
krapų
100 gr. grietinės,
2 kiaušiniai
druskos, cukraus

Išvirtus burokėlius sutarkuoti, užpilti kefyru, pienu, sutarkuoti agurkus, sukapoti svogūnų laiškus, krapus, pagardinti druska, cukrum, permaišyti, sudėti grietinę, kiaušinius ir gerai atšaldyti.
Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 06 09, 13:24)
Šaltibarščiai

Litras kefyro
0.5 l . pieno
200 gr. virtų burokėlių
2 šviežių agurkų
20 gr. svogūnų laiškų
krapų
100 gr. grietinės,
2 kiaušiniai
druskos, cukraus

o kai darai su virtais burokėliais acto nebepili visiškai dėl rūgšties?

ir pirmą kart turbūt matau, kai dedamas kefyras ir grietinė ir dar pilamas pienas. Atrodo toks elementarus daloykas, bet va skirtingos variacijos bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai itartinai kefyro ir pieno derinys atrodo smile.gif As tik kefyra ir grietine dedu...
Atsakyti
aciu 4u.gif

Tiesa norejau senai paklausti, bet nedrasu... matau turit dauguma ir m azu vaiku, gal galit pasidlaint, ir receptais jiems... pvz galka is kosiu skaniai gaminat vaikams (grudiniu), nes lb truksta patirties mankosiu skaniu virimui..
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2011 06 09, 15:46)
aciu 4u.gif

Tiesa norejau senai paklausti, bet nedrasu... matau turit dauguma ir m azu vaiku, gal galit pasidlaint, ir receptais jiems... pvz galka is kosiu skaniai gaminat vaikams (grudiniu), nes lb truksta patirties mankosiu skaniu virimui..

cia tema 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
aciu 4u.gif

Papildyta:
aciu, kazko durniuoja intikas doh.gif
Papildyta:
bet tenlabai maziems,manasis beveik dvimetnis, jis jau nebevalgo kaip leliukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 06 09, 16:45)
Man tai itartinai kefyro ir pieno derinys atrodo smile.gif As tik kefyra ir grietine dedu...

VISADA pilu- toki salduma duoda... Tikrai nieko neatsitiks, va gyva jau virs 30 metu cool.gif
Bet as grietines nededu, man jos netruksta tenai, o pilu virinta salta vandeni...Megstu skyyyystus! biggrin.gif

Ule, vistiena, barstukai atrodo super skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 06 09, 15:45)

o as atvirksciai tik piene ir kefyra ax.gif
Atsakyti