Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Inga_ba666 @ 2011 06 09, 16:46)
aciu 4u.gif

Tiesa norejau senai paklausti, bet nedrasu... matau turit dauguma ir m azu vaiku, gal galit pasidlaint, ir receptais jiems... pvz galka is kosiu skaniai gaminat vaikams (grudiniu), nes lb truksta patirties mankosiu skaniu virimui..

man irgi labai noretusi, kad kas pasidalintu kokiais skaniais kosiu receptais. Nebutinai gi vaikams jos skirtos, dauguma zmoniu jas valgo pusryciams. Gal kas zino kokiu skaniu kruopu deriniu, arba kruopu/darzoviu, kruopu/mesos deriniu? Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 06 09, 15:01)
VISADA pilu- toki salduma duoda... Tikrai nieko neatsitiks, va gyva jau virs 30 metu  cool.gif
Bet as grietines nededu, man jos netruksta tenai, o pilu virinta salta vandeni...Megstu skyyyystus!  biggrin.gif

Ir aš visada vandenį šaltą pilu thumbup.gif O pieno nebandžiau, bet pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2011 06 09, 16:01)

bet tenlabai maziems,manasis beveik dvimetnis, jis jau nebevalgo kaip leliukas  doh.gif

išalks ir valgys biggrin.gif
mano ir keturmečiai ir leliukas valgo tą pačią košę ir visi nesijaučia leliukais.
Iš principo košė ir yra sveikas maistas, kol neprimarmaluota visokių nesąmonių.

O dar kai maniškiai linkę į bėrimus, tai išvis gydytojai rekomenduoja tik su vandeniu virt. Ir žinokit skanu. Tiesiog įpročio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 06 09, 00:33)
Gal tau patinka sodos skonis blynuose?

Jokio skonio ten nesijaučia, jei nepatinka receptas, juk galima pagal jį negaminti ir viskas 4u.gif

Mūsų šeimai viskas tinka, tai ir gaminam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 06 09, 14:20)
ir pirmą kart turbūt matau, kai dedamas kefyras ir grietinė ir dar pilamas pienas. Atrodo toks elementarus daloykas, bet va skirtingos variacijos  bigsmile.gif

Visada toki derini darau thumbup.gif Ir kartais dar vandens pilu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureka: 09 birželio 2011 - 16:09
o aš naudoju pasukas,labai skanei gaunasi
Atsakyti
Nepilu nei vandens,nei pieno,nededu ir grietines.Tik kefyra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(3lena @ 2011 06 09, 16:14)
man irgi labai noretusi, kad kas pasidalintu kokiais skaniais kosiu receptais. Nebutinai gi vaikams jos skirtos, dauguma zmoniu jas valgo pusryciams. Gal kas zino kokiu skaniu kruopu deriniu, arba kruopu/darzoviu, kruopu/mesos deriniu? Atsiprasau uz  poster_offtopic.gif

As virdavau ivairiu dribsniu (avizu,ryziu,zirniu) koses piene.I avizu ir ryziu dar cukraus idedavau truputi.Vaikui patikdavo toks ale pudingas:uzvirindavau sultis ir ipildavau manu kruopu 4u.gif
Atsakyti
"Sūrio pyragas"

user posted image

Tešlai:
100g varškės 9%,
100g kambario temp. sviesto,
1st. miltų.

Įdarui:
100g mocarelos sūrio,
100g varškės,
50g Rokiškio kietojo sūrioMy Webpage, (galima ir kito)
0,5st. pieno,
2 sk. česnako,
0,5 a.š. druskos,
2 kiaušinių baltymai,
3v.š. pjaustytų žolelių(baziliko, petražolių, krapų, sv.laiškų, mairūno).

Iš tešlai skirtų produktų suminkome tešlą ir dedame ją į šaldytuvą, kol pasiruošiame įdarą.

Įdarui ir visus produktus sumaišome, varškę pertriname, sudedame žoleles, sūrį tarkuotą, viską išmaišome.

Tešlą truputį pakočiojame ir klojame į formą, padarome bortelius, pilame sūrio masę, ant viršaus užpilame 2 kiaušinių trynius, kurie liko nuo įdaro.

Kepame įkaitintoje 180 laipsnių temp. apie 40 min. Nors originale rašo, kad kepti 1 val., man jis būtų jau sudegęs per tiek laiko biggrin.gif

Labai skanus pyragas, kas mėgsta kepinius su sūriu, patiks thumbup.gif Skanus ir karštas ir šaltas bigsmile.gif

Valgėme su šviežių daržovių salotomis(salotos, špinatai, krapai, rukola, ridikėliai, medus, grūdėtos garstyčios, vyno actas, alyvų aliejus)

user posted image
receptukas

Ulė, kokie šaltibarščiai wub.gif

Šaltibarščius visada darau su kefyru ir pienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 06 09, 19:23)
"Sūrio pyragas"

WOW, fantastiškai atrodo ir įtariu labai skanus, būtinai bus išbandyta wub.gif
Atsakyti
as saltibarscius darydavau i litra silto vandens 2 kubelius sultinio istirpint ir su kefyru,super budavo thumbup.gif biggrin.gif

Daivutee,zudaiii wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 09, 20:10)
WOW, fantastiškai atrodo ir įtariu labai skanus, būtinai bus išbandyta  wub.gif

Tikrai labai skanu drinks_cheers.gif
QUOTE(Ulė @ 2011 06 09, 21:56)
Daivutee,zudaiii wub.gif  bigsmile.gif

biggrin.gif mane jau tavo šaltibarščių lėkštė nužudė wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 06 09, 21:56)
as saltibarscius darydavau i litra silto vandens 2 kubelius sultinio istirpint ir su kefyru,super budavo thumbup.gif  biggrin.gif

pirma karta girdziu sitaip
Atsakyti