Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

a kas cia per drakes vyyyksta? bigsmile.gif
Robkes ir Rees foto geruliska lotuliukas.gif
Vilnius.. as uz meeta bigsmile.gif
Atsakyti
Daiva sorry, as neturiu kada ne tarielku issiplaut...
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 09, 13:10)
Cast-Wielding Reese Witherspoon's Mother's Day verysad.gif
user posted image

ei ei ei, ka cia prazioplinau su ta koja?
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 09, 21:03)
ei ei ei, ka cia prazioplinau su ta koja?

O aš tik dabar pamačiau, kai paklausei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 09, 21:56)
O aš tik dabar pamačiau, kai paklausei  doh.gif

amerikonai kai kokie zydai motinos diena svente si savaitgali, tai cia sviezia naujiena biggrin.gif
Atsakyti
Čia parašyta, bet nieko aiškus. Foto daugiau. Man ten komentarai patiko lotuliukas.gif tipo su Robke flirtavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nika89 oro_buckis.gif
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 05 09, 13:49)
Vilnius, Vilnius, Vilnius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kada susibėgam? Davai šią savaitę, gal kokį 5dienį, nes 7dienį mano vyras išskrenda ir mėnesį aš būsiu vieniša ir pririšta prie namų cray.gif
Labai pasiilgau Jūsų... Davaaaaaiii... susitinkaaaaam...

As negaliu...vaikas uzmiega, tik jei as bunu doh.gif ...tikiuosi, kai jis sulauks 18, gal jau uzmigs be manes g.gif biggrin.gif
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 09, 18:43)
  jap šitą video mačiau ryte, bet nebuvo kada pakomentuot, visi labai svarsto, kas šalia Bellos, nes daug kam panašu į džeikobą, bet jo ten neturėtų būti, nors jei gerai pamenu, knygoje juk ir tebuvo viskas tik tyliai išgyventa tai ir pasimečiau  unsure.gif  pagalvojau kad netikras video  biggrin.gif

Skaiciau, kad ten Bela su Edvardu... ax.gif
O filme kaip bus, tai pamatysime, tik laukti ilgu... verysad.gif

Prisiminiau, kad del B.A. I dalies pabaigos susilazinau su Partizane, bet dabar jau nepamenu ka as sakiau ( kaip I dalis baigsis) ir ka Partizane sake.... g.gif biggrin.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 09, 18:49)
Na va, matosi, kad Robke normalus vyras ir zino, kur reikia ziureti...  ax.gif

Vajeeeeeeeee...is 3000 fotkiu pagavo viena kur jis ziuri, kur visi vyrai dazniausiai ziuri, tai net JAV per TV ta nuotrauka rode... lotuliukas.gif
O gal jis ziuri ir galvoja..."Na kaip ta suknia be petnesu laikosi?" ir zvilgsniu ieskojo kabliuku, lipduku ar dar ko tongue.gif biggrin.gif

O kaip jums mano parasas? g.gif
As cia vos ne valanda ji kuriau...Pradzioje norejau toki kur nestumo liniuote,bet gavosi su tokiu tekstu apacioje "iki atostogu liko tiek dienu...jusu pilvukui tiek savaiciu ir t.t...." lotuliukas.gif
Teko vestuvine liniuote pasiskolinti biggrin.gif
Gal su liniuote atostogos greiciau ateis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 10 gegužės 2011 - 06:09
llaba ryta, mergaites kada zada pasirodyti "breaking down" kuri menesi?
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2011 05 10, 09:19)
llaba ryta, mergaites kada zada pasirodyti "breaking down" kuri menesi?

Labas,
lapkricio men., pirmame puslapyje visos datos surasytos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 10, 08:30)
Labas,
lapkricio men., pirmame puslapyje visos datos surasytos  ax.gif

skaitinejau pirma puslapi bet neuzkliuvau uz datu blush2.gif oj kaip dar ilgu laukti unsure.gif tikejausi kad vasara pasirodis, kaip eclipse
Atsakyti
user posted image

"The Graham Norton TV Show" - 2011-05-06 BBC One
( rusiski subtitrai )
I dalis

II dalis

III dalis

IV dalis

Dabar ir pati pasiziuresiu biggrin.gif

Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 09, 22:07)
Čia parašyta, bet nieko aiškus. Foto daugiau. Man ten komentarai patiko  lotuliukas.gif  tipo su Robke flirtavo  lotuliukas.gif

Nevaidinti prašom, kad moki angliškai, o pasidalinti bent keliom mintim iš straipsnio g.gif Pagailėk nemokančių, bo tas googlės vertėjas taip išverčia fool.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 10, 07:07)
Vajeeeeeeeee...is 3000 fotkiu pagavo viena kur jis ziuri, kur visi vyrai dazniausiai ziuri, tai net JAV per TV ta nuotrauka rode... lotuliukas.gif
O gal jis ziuri ir galvoja..."Na kaip ta suknia be petnesu laikosi?" ir zvilgsniu ieskojo kabliuku, lipduku ar dar ko tongue.gif  biggrin.gif

O kaip jums mano parasas? g.gif
As cia vos ne valanda ji kuriau...Pradzioje norejau toki kur nestumo liniuote,bet gavosi su tokiu tekstu apacioje "iki atostogu liko tiek dienu...jusu pilvukui tiek savaiciu ir t.t...." lotuliukas.gif
Teko vestuvine liniuote pasiskolinti biggrin.gif
Gal su liniuote atostogos greiciau ateis g.gif

Žiūri ten kur reikia... lotuliukas.gif
Parašas OHO thumbup.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 10, 12:53)
user posted image

"The Graham Norton TV Show" - 2011-05-06 BBC One
( rusiski subtitrai )
I dalis

II dalis

III dalis

IV dalis

Dabar ir pati pasiziuresiu biggrin.gif

Gerai, kaip visada pataikai nežinančiom, Daivut biggrin.gif Būtinai pažiūrėsiu, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2011 05 10, 15:43)
Labukas 4u.gif

Nevaidinti prašom, kad moki angliškai, o pasidalinti bent keliom mintim iš straipsnio g.gif Pagailėk nemokančių, bo tas googlės vertėjas taip išverčia  fool.gif  lotuliukas.gif

kad zinok nieko ten neraso biggrin.gif mazdaug Reese spejo motinos diena atsvesti su vaikais, ta foto kaip suprantu padaryta einant is baznycios. sita itvara turi jau nuo penktadienio, buvo su juo Sidnejuje kai dave su Robke interviu (nesuprantu kas yra photocall) nu mazdaug skaipu biggrin.gif raso kad yra luzis, bet neraso del ko, bet reikes laiko kol sugis, o turi filmuotis kitame filme, kuris turetu iseit metu pabaigoj.
Atsakyti