Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 10, 20:47)

Jau man sis video... blush2.gif wub.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 10, 21:42)
Spejama, kad BA muzika... ax.gif
video

Klausykite, o ne per anksti? g.gif
Nors...cia bus tik intarpai tarp kitu muzikos grupiu, kurios bus garso takelyje...tai gal jis jau sukure...bet...skamba garsai skambeje ir "Saulelydyje"...
Siaip, tai gal ir nesvarbu...pasiklausiusi supratau, kad labai labai labai labai ir dar karta labai laukiu filmo verysad.gif
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 10, 22:01)
muzika gal nieko visai, labai patiko, kad ir senesnių dalių motyvais yra  rolleyes.gif tik antroj daly skambanti tokia "džiungliška" ar kaip ją pavadint tai labai ne twilaitiškai atrodo, nežinau kur tokia dėtų  biggrin.gif tik man dar trūksta romantiškesnės muzikos  rolleyes.gif ai bet į muziką tai aš vis tiek atkreipiu dėmesį tik kokį penktą kartą žiūrėdama  biggrin.gif  biggrin.gif

O man muzika labai svarbu. Ji papildo filma, o kartais ir patempia aktoriu vaidyba... ax.gif
Twilight visu filmu garso takeliai man labai patinka, todel tikiuosi, kad ir 4 filmo garso takelis bus ispudingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 10, 18:01)
Mergaite laimejo Milano kino apdovanojimuose - uz vaidmeni filme "Sveiki atvyke pas Railius" pripazinta geriausia aktore  assa.gif

Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 10, 19:47)

Geras filmukas. Tas kas kūrė gerai padirbėjo su montažu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nika89 oro_buckis.gif

Dar karta pasidziaugsiu thumbup.gif
user posted image

Foto sesija ‘LG & Orange’-2010. Uz kadro biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Plakatas filmo, kur vaidina style berniukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti

video

nu jeigu tai BA tai man labai patiko. man muzika labai labai svarbi filme. pati graziausia buvo pirmo filmo, nu tokia tikra twilightiska wub.gif baisiausia antro. ir net trecio filmo kompozitorius kuri as be galo megau nepateisino mano lukesciu deja schmoll.gif is tikro tai man nepatiko kad antram ir treciam filme neislaike muzikos panasumo. filmai neteko kazkokio bendrumo jausmo. nu pvz kai ziuri ziedu valdova ar karibu piratus tai muzika sujungia juos i viena, tie melodiju atsikartojimai bent jau man sukelia daug graziu prisiminimu. aplamai mane stebino summit noras kad kiekviena filma kurtu vis kitas rezisierius. cia manau didziausia ju klaida. filmai buna daug geresni jei kuria tas pats zmogus. cia mano bent jau nuomone. ir dabar kai paklausiau burwell muzikos tai iskart tokie malonus siurpuliukai sukilo. iskart atsigamina tas geras jausmas ziurint filma
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 11, 09:22)
nu jeigu tai BA tai man labai patiko. man muzika labai labai svarbi filme. pati graziausia buvo pirmo filmo, nu tokia tikra twilightiska  wub.gif  baisiausia antro. ir net trecio filmo kompozitorius kuri as be galo megau nepateisino mano lukesciu deja  schmoll.gif  is tikro tai man nepatiko kad antram ir treciam filme neislaike muzikos panasumo. filmai neteko kazkokio bendrumo jausmo. nu pvz kai ziuri ziedu valdova ar karibu piratus tai muzika sujungia juos i viena, tie melodiju atsikartojimai bent jau man sukelia daug graziu prisiminimu. aplamai mane stebino summit noras kad kiekviena filma kurtu vis kitas rezisierius. cia manau didziausia ju klaida. filmai buna daug geresni jei kuria tas pats zmogus. cia mano bent jau nuomone. ir dabar kai paklausiau burwell muzikos tai iskart tokie malonus siurpuliukai sukilo. iskart atsigamina tas geras jausmas ziurint filma

dėl tęstinumo pritariu drinks_cheers.gif o jau karibų piratų muzikos takelis wub.gif , man tas pagrindinis gabaliukas kaip patinka biggrin.gif net telefone užsistačius kaip melodija kažkada buvau laugh.gif laukiu naujos dalies, kur šį mėnesį pasirodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 10, 22:22)
Klausykite, o ne per anksti? g.gif

Su Summit niekas per anksti nebuna biggrin.gif Jie taip viska slepia, bet visad viskas internete pasirodo anksciau laiko cool.gif

O Carter Burwell thumbup.gif Jis spec vel pakviestas... Rezisierius nori apjungti pirma ir paskutinius filmus...

Ne veltui, vel Edvardas gros pianinu... wub.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 11, 06:44)
Dar karta pasidziaugsiu thumbup.gif
user posted image

thumbup.gif Dziaugiuosi, lik as apdovanojima gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 11, 09:33)
dėl tęstinumo pritariu  drinks_cheers.gif o jau karibų piratų muzikos takelis  wub.gif , man tas pagrindinis gabaliukas kaip patinka  biggrin.gif net telefone užsistačius kaip melodija kažkada buvau  laugh.gif laukiu naujos dalies, kur šį mėnesį pasirodys  rolleyes.gif

niu ir mes labai jau laukiam to filmo. eisim su dickiu. tas irgi karibu piratu fanas. buvom gave pakvietimus i forumcinemas dar per naujus metus tai pasilikom iskart ant karibu piratu biggrin.gif as pirmiausia ziurint reklamas klausiau kokia muzika. tai taip apsidziaugiau kad islaikytos tos pacios melodijos thumbup.gif sedejau davolna kaip vaikas thumbup.gif o mano mazoji keturmete isimylejus kapitona dzeka sperow. taip juokingai jinai dar pasako ta dzekas sperow krisk is juoko. sake jai kasytes jo patinka ir kaip maivosi lotuliukas.gif filmas manau vel bus nerealus thumbup.gif

man karibu piratu garso takelis vienas is megstamiausiu wub.gif tobula muzika wub.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif Daiva oro_buckis.gif
Ziauriai dziugu del Kristen!!!!!! thumbup.gif clap.gif flirt.gif
Bet ji tikrai verta to apdovanojimo, puikiai vaidmeni atliko, super bigsmile.gif
Labai idomu BA garso takeli paklausyyyyt unsure.gif tik darbe negaliu doh.gif
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 11, 08:22)
net trecio filmo kompozitorius kuri as be galo megau nepateisino mano lukesciu

Man is treciosios dalies SIA - My Love, nereali daina, nuuu tokia ji man siurpuliukai laksto kai klausau, ir dar filmo vieta faina, kai sita daina groja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 11 gegužės 2011 - 10:44
Siandien uzsidejau bridzus ir pasiziurejus i savo kojas prisiminiau "Saulelydi", o buten ta vieta, kur Bela pamato lavona ir jo kojas atidengtas...baltos jos pas mane baltos...beveik pamele doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
Laputaityte, dziaugsmas tavo mirksiukas.gif
2011 Dylan George (uz kadro)
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Partizanes dziaugsmas biggrin.gif
Twiteris
user posted image
Papildyta:
'On The Road' In 'Total Film' Magazine
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 11, 12:14)
Laputaityte, dziaugsmas tavo mirksiukas.gif
_________
Partizanes dziaugsmas biggrin.gif

Ale koks garbanius hihihi.gif
_________

O cia is pirmo zvilgnsio i Robke labai uznese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 11, 13:14)
'On The Road' In 'Total Film' Magazine
user posted image

A ko neidejai tos tokios foto... na kur Garetas (Dinas) automobilyje? ax.gif

Bendrai, sita tema kartais ir vaikai skaito...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 10, 20:47)

Oooo!!!! wub.gif wub.gif wub.gif

video

Man patiko thumbup.gif

Dar pasikartosiu: Kristen graži ir talentinga wub.gif wub.gif wub.gif Ir visi tai mato ir vertina!!! thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti