Sakai, kad tas grazuolis milijonierius vargsiukas
Bet gi palygino ji su kitu buvusiu, o gal kam ir esamu grazuoliu
Mano viena drauge oho kaip mylejo ta David Hasselhoff...seriala tik del jo ziuredavo
antajo aplanke dziaugsmas Nuotraukos is filmo A Few Best Men
Tikrai yra panasiu...net musu Peteris Facinellis su Mattas Bellamy palygintas, nors man jie nelabai panasus Nika89 , kai pamaciau su kuo palyginta Lindsay Lohan
Partizane, o kur tu As suprantu ...vaikai...namai...darbai... Ar musu LT zemes ukis tiek nustekentas, kad tu vis dar ji keli ir todel temoje nesirodai Ziurek, tavo grazuolis
Style taip pat neprisisauksi, jei jos dziaugsmo neikelsi, ane?
Taigi tik baige filmuoti pries 3 savaites, ir jau treilerio norit? Tegul kuria ir sukuria normalu filma, o ne padaro - bilia, kad padaryti ir pinigus susirinkti
Man labai patiko....muzika gera ir kadrai taip greitai besikeiciantys...tik truksta Renesmes...pamenu knygoje rase, kai Bela jau nezinojo kas ja siame pasaulyje laiko, ji prisimine dukra...
Man is treciosios dalies SIA - My Love, nereali daina, nuuu tokia ji man siurpuliukai laksto kai klausau, ir dar filmo vieta faina, kai sita daina groja
as turejau galvoj ne muzikini takeli kur dainos, o originaluji, na ta kur kompozitorius sukuria. treciai daliai muzika kure howard shore. jis buvo ziedu valdovo kompozitorius. man labai patiko. o va eclipse vidutiniskai, netgi girdejau tu paciu motyvu kaip ZV