Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

QUOTE(egliosha @ 2011 05 11, 21:21)
straipsnis apie zviazdas panasias i kitas zviazdas laugh.gif paziurekit visas, tikrai nustebsit kiek yra panasiu zmoniu bigsmile.gif

Turbut nerealiausiai Lindsay Lohan palyginta lotuliukas.gif nu eina svilpt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 11 gegužės 2011 - 21:36
Labas rytas 4u.gif
Nika89 oro_buckis.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 11, 22:33)
Daiva, nebedėk daugiau Kellano schmoll.gif O ta kabinėjasi prie jo vargšiuko cool.gif Galima pagalvot, kad jų nusižiūrėtieji tai jau tobulumo viršūnės cool.gif

Sakai, kad tas grazuolis milijonierius vargsiukas g.gif biggrin.gif
Bet gi palygino ji su kitu buvusiu, o gal kam ir esamu grazuoliu bigsmile.gif
Mano viena drauge oho kaip mylejo ta David Hasselhoff...seriala tik del jo ziuredavo rolleyes.gif

antajo aplanke dziaugsmas biggrin.gif
Nuotraukos is filmo A Few Best Men
user posted image

user posted image

Vakarelis viesbutyje Chateau Marmont ( 2011-05-10)
user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(egliosha @ 2011 05 11, 22:21)
straipsnis apie zviazdas panasias i kitas zviazdas laugh.gif paziurekit visas, tikrai nustebsit kiek yra panasiu zmoniu bigsmile.gif

Tikrai yra panasiu...net musu Peteris Facinellis su Mattas Bellamy palygintas, nors man jie nelabai panasus biggrin.gif
Nika89 drinks_cheers.gif , kai pamaciau su kuo palyginta Lindsay Lohan doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 12 gegužės 2011 - 05:49
Partizane, o kur tu bigsmile.gif
As suprantu ...vaikai...namai...darbai...
Ar musu LT zemes ukis tiek nustekentas, kad tu vis dar ji keli ir todel temoje nesirodai g.gif biggrin.gif
Ziurek, tavo grazuolis rolleyes.gif

user posted image

Style taip pat neprisisauksi, jei jos dziaugsmo neikelsi, ane? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
gal kas bent nutuokiat, kada pasirodys oficialus braking dawn traileris? po galais, kiek galima laukt jau ??? sad.gif(((
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 05 12, 10:00)
gal kas bent nutuokiat, kada pasirodys oficialus braking dawn traileris? po galais, kiek galima laukt jau ??? sad.gif(((

lotuliukas.gif
Labas 4u.gif
Zada per MTV apdovanojimus parodyti....birzelio men. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 05 12, 10:00)

Taigi tik baige filmuoti pries 3 savaites, ir jau treilerio norit? g.gif Tegul kuria ir sukuria normalu filma, o ne padaro - bilia, kad padaryti ir pinigus susirinkti doh.gif
Atsakyti
belos trasformacija fan made video žiūrėjau net nemirksėdama, labai patiko bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 12, 07:17)

Style taip pat neprisisauksi, jei jos dziaugsmo neikelsi, ane? biggrin.gif

user posted image

As jau ciaaaaaaaa!!!!!!!. Rytine malda mano.... mua mua mua 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 12, 10:35)
belos trasformacija fan made video žiūrėjau net nemirksėdama, labai patiko  bigsmile.gif  wub.gif

4u.gif
Man labai patiko....muzika gera ir kadrai taip greitai besikeiciantys...tik truksta Renesmes...pamenu knygoje rase, kai Bela jau nezinojo kas ja siame pasaulyje laiko, ji prisimine dukra... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 12 gegužės 2011 - 09:49
QUOTE(Nika89 @ 2011 05 11, 11:46)

Man is treciosios dalies SIA - My Love, nereali daina, nuuu tokia ji man siurpuliukai laksto kai klausau, ir dar filmo vieta faina, kai sita daina groja ax.gif

as turejau galvoj ne muzikini takeli kur dainos, o originaluji, na ta kur kompozitorius sukuria. treciai daliai muzika kure howard shore. jis buvo ziedu valdovo kompozitorius. man labai patiko. o va eclipse vidutiniskai, netgi girdejau tu paciu motyvu kaip ZV doh.gif
Atsakyti
Siandien style diena biggrin.gif
L’Oreal National Movie Awards ( 2011-05-11)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 12, 10:35)
belos trasformacija fan made video žiūrėjau net nemirksėdama, labai patiko  bigsmile.gif  wub.gif

labai grazus klipukas ir muzika wub.gif
Atsakyti