Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

Labas 4u.gif

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 12, 10:35)
belos trasformacija fan made video žiūrėjau net nemirksėdama, labai patiko  bigsmile.gif  wub.gif

Man irgi laaaaaabai patiko wub.gif labai laukiu filmo bigsmile.gif

O šiandien šiek tiek prisapnavau lotuliukas.gif doh.gif tipo virtau vampyru Edvardu, bet nieko nenorėjau nužudyt. Viskas lengvai sekės kaip Bellai lotuliukas.gif Tai gerai išsimiegojau kažkokioj palėpėj (nors vampyrai nemiega), o tada važiavau į fotografuotis su skrybelę, kurią taip paverčiau, kad kaip drmablio straublys atrodė lotuliukas.gif tada sugalvojo, kad dramblio reikia, o kol jo ieškojo aš (Edvardas) moteriškų suknelių dėžėj Bellai ko nors gražaus ieškojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (įsivaizduokit, kažkas panašaus, kaip vaikas smėlio dėžėj kuičias, tik ten ne smėlis, o suknelės buvo xDD )
Atsakyti
Daiva41, sakai treileri rodys per MTV apdovanojimus...
Kiek kartu balsavai? Robke per paskutini interviu MTV sake, kad nori trecia karta laimeti Best Kiss nominacijoje... Bet kazkodel itariu, kad Tayloras lips ant scenos biggrin.gif
Nes kai jau nutaria galu gale viska iki galo padaryti, tai kas nors nutinka - ima ir nelaimi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 12, 12:10)
Daiva41, sakai treileri rodys per MTV apdovanojimus...
Kiek kartu balsavai? Robke per paskutini interviu MTV sake, kad nori trecia karta laimeti Best Kiss nominacijoje... Bet kazkodel itariu, kad Tayloras lips ant scenos  biggrin.gif
Nes kai jau nutaria galu gale viska iki galo padaryti, tai kas nors nutinka - ima ir nelaimi  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Kristen su Taylor lotuliukas.gif
O zinok gal ir nieko, kad laimetu jie...man idomu kaip buciuosis, jei per visus interviu Kristen sake, kad buvo labai keista su juo buciuotis biggrin.gif
O del Roberto...man panasu i tai, kad jis nujaucia, kad laimes is HP kas nors, tai taip sneka... biggrin.gif
O balsuoju kasdien smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 12 gegužės 2011 - 11:17
Kazkur skaiciau, kad Bela ir Edvardas realiai yra pora, ar taip? ax.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif . Klipukas jau fainas thumbup.gif . Jau Pliukst sapnas nerealus vos nuo kedes nenukritau paskaicius lotuliukas.gif . Laukiam ka laimes musiskiai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 12, 14:02)
Kazkur skaiciau, kad Bela ir Edvardas realiai yra pora, ar taip?  ax.gif

Bella ir Edvardas visada pora buvo ir bus... ax.gif

Bet Kristen ir Robertas - galbut dirol.gif (Daiva41, as tikiu tikiu... nemusk unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 12, 06:17)
Partizane, o kur tu bigsmile.gif
As suprantu ...vaikai...namai...darbai...
Ar musu LT zemes ukis tiek nustekentas, kad tu vis dar ji keli ir todel temoje nesirodai
Ziurek, tavo grazuolis 

user posted image

aš jį imu, ačiū biggrin.gif essen.gif:
ai nieko, iš tiesų tai ir sirgau, ir vaikus dabojau, ir ūkį kėliau, ir rašyt nieko nenorėjau, išskyrus auklėjamai - piktai. tai maniau geriau visai nerašysiu biggrin.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 12, 10:57)

O šiandien šiek tiek prisapnavau  lotuliukas.gif  doh.gif tipo virtau vampyru Edvardu, bet nieko nenorėjau nužudyt. Viskas lengvai sekės kaip Bellai  lotuliukas.gif Tai gerai išsimiegojau kažkokioj palėpėj (nors vampyrai nemiega), o tada važiavau į fotografuotis su skrybelę, kurią taip paverčiau, kad kaip drmablio straublys atrodė  lotuliukas.gif tada sugalvojo, kad dramblio reikia, o kol jo ieškojo aš (Edvardas) moteriškų suknelių dėžėj Bellai ko nors gražaus ieškojau ivaizduokit, kažkas panašaus, kaip vaikas smėlio dėžėj kuičias, tik ten ne smėlis, o suknelės buvo xDD )

nu bleeem Salvadoro Dali sapnas lotuliukas.gif prajuokinai kaip reikiant lotuliukas.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 12, 13:02)

taip, Robertas su Kristen yra pora, nors pilna yra skeptikų ir netikinčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 12, 14:20)
taip, Robertas su Kristen yra pora, nors pilna yra skeptikų ir netikinčių smile.gif

Taip, taip, as apie pora realiame gyvenime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 12, 14:02)

Cia kaip sakoma klausimas be atsakymo mirksiukas.gif biggrin.gif
As tikiu, kad pora ir noriu tiketi, kad tai bus amzinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 12, 15:27)
Cia kaip sakoma klausimas be atsakymo mirksiukas.gif  biggrin.gif
As tikiu, kad pora ir noriu tiketi, kad tai bus amzinai biggrin.gif

Jo, jo, as ir tokia optimiste lotuliukas.gif kai tokiaaaa grazi meile, taip ir norisi tureti pavizdi blush2.gif turbut nera tokios kuri nenoretu tooookios stiprios meiles wub.gif nu ir ilgos zinoma hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 12, 14:16)
Bet Kristen ir Robertas - galbut dirol.gif (Daiva41, as tikiu tikiu... nemusk  unsure.gif )

Dabar bek ir slepkis triniti.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 12, 15:29)
Jo, jo, as ir tokia optimiste lotuliukas.gif  kai tokiaaaa grazi meile, taip ir norisi tureti pavizdi  blush2.gif  turbut nera tokios kuri nenoretu tooookios stiprios meiles  wub.gif nu ir ilgos zinoma  hihihi.gif

Ir tu dabar prie to pacio gausi bash.gif
Ka cia reiskia as ir tokia optimiste...mes realistes mirksiukas.gif biggrin.gif
Mylejo myli myles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Ne i tema biggrin.gif
Jus man paaiskinkite kokia dabar mada...pries mane ejo moteris su graziu juodos spalvos kostiumeliu ir praskiepas sijone padoraus ilgio ( sijonas trumpas). Ji devejo tas kaip jos vadinasi, uzstrigo, na ne pedkelnes o kur atskirai ir krastelis ( tas sex)...tai va...ar turi matytis ir balta blauzda ir tas krastelis jai einant... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 12, 15:51)
Papildyta:

Ir tu dabar prie to pacio gausi bash.gif
Ka cia reiskia  as ir tokia optimiste...mes realistes mirksiukas.gif  biggrin.gif
Mylejo myli myles 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

victory.gif lotuliukas.gif na gerai, pasitaisysiu mirksiukas.gif
amziams bigsmile.gif
Atsakyti