Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 12, 10:35)
belos trasformacija fan made video žiūrėjau net nemirksėdama, labai patiko  bigsmile.gif  wub.gif

Vauc nerealus klipukas ir daina... wub.gif thumbup.gif
laukiu laukiu ir treilerio ir pacio filmo... wub.gif
Saunuole Kristen kad laimejo tokia nominacija thumbup.gif

PLIUKST----na ir sapnas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 12, 15:51)

Ne i tema biggrin.gif
Jus man paaiskinkite kokia dabar mada...pries mane ejo moteris su graziu juodos spalvos kostiumeliu ir praskiepas sijone padoraus ilgio ( sijonas trumpas). Ji devejo tas kaip jos vadinasi, uzstrigo, na ne pedkelnes o kur atskirai ir krastelis ( tas sex)...tai va...ar turi matytis ir balta blauzda ir tas krastelis jai einant... g.gif

na kaip čia pasakius laugh.gif viskas priklauso nuo tikslų ir vietos laugh.gif , bet šiaip matytis neturėtų rolleyes.gif čia apie prisegamas arba priklijuojamas pėdkelnes greičiausiai kalbam biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 05 11, 22:21)
straipsnis apie zviazdas panasias i kitas zviazdas laugh.gif paziurekit visas, tikrai nustebsit kiek yra panasiu zmoniu bigsmile.gif

Tikrai yra tiesiog nerealiai panašių bigsmile.gif kaip dvyniai ohmy.gif
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 12, 10:35)
belos trasformacija fan made video žiūrėjau net nemirksėdama, labai patiko  wub.gif

Super padirbėta wub.gif Ir aš žiūrėjau neatplėšdama akių wub.gif thumbup.gif

Taip norisi kuo greičiau filmo....
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 12, 14:20)
taip, Robertas su Kristen yra pora, nors pilna yra skeptikų ir netikinčių smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Pliukšt, geras sapnas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 12, 10:46)

grįžtu ir aš seilę pavarvinti.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2011 05 12, 18:39)
grįžtu ir aš seilę pavarvinti....  wub.gif  wub.gif  wub.gif

džiaukis, kad style dabar retai čia būna, nes greit sutvarkytų seilėjimosi problemas laugh.gif laugh.gif laugh.gif tokius dalykus reik daryt tyliai ph34r.gif
Atsakyti
labas vakarelis...
darbuojuosi namie... ir man tas nepatinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ot seimininke tai is manes nekokia biggrin.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 12, 05:45)

antajo aplanke dziaugsmas biggrin.gif
Nuotraukos is filmo A Few Best Men
user posted image

user posted image

ai, kokis saldainiukas cool.gif cool.gif

Daiva, mano kuklia nuomone matytis neturetu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 12, 14:51)

Jus man paaiskinkite kokia dabar mada...pries mane ejo moteris su graziu juodos spalvos kostiumeliu ir praskiepas sijone padoraus ilgio ( sijonas trumpas). Ji devejo tas kaip jos vadinasi, uzstrigo, na ne pedkelnes o kur atskirai ir krastelis ( tas sex)...tai va...ar turi matytis ir balta blauzda ir tas krastelis jai einant... g.gif

lotuliukas.gif geri išsireiškimai. pradžioj maniau apie timpas kažką sakysi, na, bet timpos neturėtų juk pirkti, kad pėda matosi
tai ką turėjai omeny?prisegamas pėdkelnes, kur matėsi šlaunis?
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 12, 18:58)
džiaukis, kad style dabar retai čia būna, nes greit sutvarkytų seilėjimosi problemas  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  tokius dalykus reik daryt tyliai  ph34r.gif

nu kiek galyma tyliai seilėtis, na nebeistvėriau, nemuškit.... blush2.gif O jei dar pasakyčiau kad prieš kelias savaites sapnavau šį saldainiuką, tai turbūt iš vis blogai man būtų, a? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2011 05 12, 22:13)
nu kiek galyma tyliai seilėtis, na nebeistvėriau, nemuškit....  blush2.gif  O jei dar pasakyčiau kad prieš kelias savaites sapnavau šį saldainiuką, tai turbūt iš vis blogai man būtų, a?  g.gif  4u.gif

aš nemušiu man negaila, aš tik perspėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 12, 21:23)
aš nemušiu man negaila, aš tik perspėju  biggrin.gif

a su kuom gi dar pasidalinti jei ne su bendramintėm, šioj palatoj? 4u.gif
Atsakyti
na ką merginos laukiam rytojaus wub.gif ar gal jau šiandien pradedam švęst? biggrin.gif
QUOTE(Jolkutė @ 2011 05 12, 22:30)
a su kuom gi dar pasidalinti jei ne su bendramintėm, šioj palatoj?  4u.gif

na taip greičiausiai tik su bendrapalatėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 12, 22:41)
na ką merginos laukiam rytojaus  wub.gif ar gal jau šiandien pradedam švęst?  biggrin.gif

Kas ryt bus??? blush2.gif
Atsakyti