QUOTE(Moonte @ 2011 07 27, 17:10)
*Jus norite logikos, puiku, prasom. Kiekvienas asmuo turi vertybiu paketa. Vieni yra kosmopolitai, kuriem tautine savimone yra neaktuali, kai kitam gi yra vertybe. Tai dabar kurio is to zmogaus vertybes yra geresnes kurios blogesnes? Vertybiu ismatuoti negali. Todel ir rasai atitinkamas.
**Tai jusu zmogniu ratas, musu gi rate vyrauja patriotai, vaikai grizta.
***Tai parasete jus, kad kazkam truksta vertybiu, as to neminejau. Minejau, jus gi tai pacitavote, apie "atitinkamas vertybes". Savoka atitinkamas, nera tapati neturintys. Tad jusu paskutine izvalga ne man.
**Tai jusu zmogniu ratas, musu gi rate vyrauja patriotai, vaikai grizta.
***Tai parasete jus, kad kazkam truksta vertybiu, as to neminejau. Minejau, jus gi tai pacitavote, apie "atitinkamas vertybes". Savoka atitinkamas, nera tapati neturintys. Tad jusu paskutine izvalga ne man.
*Aciu, va cia aiskus atsakymas, to ir klausiau, be jokio isizeidinejimo
**As ne apie savo rata, o apibendrinant daugeliu zmoniu istorijas, kuriu net asmeniskai nepazistu, nzn - buvusiu kaimynu vaiku, giminiu bendradarbiu ir tt ir pan. Taigi net nenoredamas suzinai daug ir apie zmones, su kuriais nesi susijes.
Asmeniskai mano bendravimo rate isvaziavusiu mazai, greiciausiai del tam tikros issilavinimo specifikos
O del auklejimo ir ugdymo - as isvaziavau va, nors vertinant ekonomiskai tam neturejau jokio poreikio nei pagrindo, o mano sesuo apie tai net nesusimasto, ji nori gyventi kur gyvena. Augome ir auklejamos buvom tu paciu tevu, o gavosi viena patriote o kita nepatriote...
***Visko ko rasau netaikau jums asmeniskai, kartais tiesiog isreiskiu savo pamastymus