Ai jau daugiau pasiskaitinėjau ir radau kainytes..
Aš po traumos jau"remontavausi" kartą nosį..Dar sovietiniais laikais, todėl išėjo tragiškesnė nei buvo..Labai noriu pasitaisyti bent galiuką, nes jis nulinkęs toks..Kaži kiek kainuotų.. 
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 06 05, 22:19)
vyras slauge
QUOTE(Young @ 2011 05 31, 22:55)
o sakykit operaciją galima darytis tik sulaukus pilnametystės ar nebūtinai?
Bet pagalvojus kiek laiko gyja, tai...
Bet pagalvojus kiek laiko gyja, tai...
Sveikute,
norint darytis operacija nebutina sulaukti pilnametystes, tik man atrodo, kad reikes tevu sutikimo.
QUOTE(dionide @ 2011 06 08, 18:29)
bet siulyciau pilnametystes sulaukti vien tam, kad protas atsistotu ten, kur jam ir vieta
vienaip atrodoa, kai esi paauglys ir visiskai kitaip, kai subresti kiek daugiau ir igyji elementarios gyvenimiskos patirties.
na... nebent jau laaaaabai nosyte negrazi ar po dideles traumos...
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 06 05, 23:19)
man vakar operavo. siandin frizau namo. vyras slaugo
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 06 09, 09:18)
bet siulyciau pilnametystes sulaukti vien tam, kad protas atsistotu ten, kur jam ir vieta
vienaip atrodoa, kai esi paauglys ir visiskai kitaip, kai subresti kiek daugiau ir igyji elementarios gyvenimiskos patirties.
as nesiulyciau butinai laukti - jeigu tikrai negrazi ir kreiva - kam kompleksuti. jauni zmones i ti jautriau ziuri negu mes, okope i ketvirta ar penkta desimtmeti. jeigu tevi pritaria (i sponsoruoja) pirmyn
jei trauma buvusi tada taip, bet labai daznai paaugliai prisigalvoja problemu, kuriu realiai nera 
tik del to...
tik del to...
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 06 10, 10:21)
jei trauma buvusi tada taip, bet labai daznai paaugliai prisigalvoja problemu, kuriu realiai nera 
tik del to...
tik del to...
del to prisigalvojimo - visiskai sutinku. paauglystei pati prisigalvodavau nebutu kompleksu.
merginos - kiek dienu po operacijos negalejote kviepuoti nosimi?
Man jau nusibodo
dar daktaras liepe nesisnypsti, tik skalauti juros vandeniu tai visai sunku
QUOTE(aihaola @ 2011 06 10, 14:27)
del to prisigalvojimo - visiskai sutinku. paauglystei pati prisigalvodavau nebutu kompleksu.
Man jau nusibodo
Man jau nusibodo
as pvz. negalejau kvepuoti tik tas dienas, kai buvo tamponai, o po to viskas idealu, man uosle paastrejo dar po op
QUOTE(.code. @ 2011 06 10, 22:10)
as pvz. negalejau kvepuoti tik tas dienas, kai buvo tamponai, o po to viskas idealu, man uosle paastrejo dar po op 
pavydziu
Sveikos merginos,
kaip laikosi jusu nosytes?
Man po pusmecio nosike "pailgejo". Matyt galutinai nusileido galiukas ir efektas toks, kad nosis tturbut tokia pat ilga kaip buvo, tik nebe kumpa ir kiek siauresne. Ir dabar paryskejo toks trukumelis, kuri jau matau nuotraukose - viena mano nosies pusies buvo tokia islenkta, tai dabar matosi, kad asimetrija vis gi tebera ir kai kuriais rakursais truputi be rysio
atrodo... Nu bet vis tiek kur kas simpatiskiau nors tu ka ir tokio defekto jau tikrai netaisyciau...
Man po pusmecio nosike "pailgejo". Matyt galutinai nusileido galiukas ir efektas toks, kad nosis tturbut tokia pat ilga kaip buvo, tik nebe kumpa ir kiek siauresne. Ir dabar paryskejo toks trukumelis, kuri jau matau nuotraukose - viena mano nosies pusies buvo tokia islenkta, tai dabar matosi, kad asimetrija vis gi tebera ir kai kuriais rakursais truputi be rysio
sveika, Otina!
gal nuotraukele kokia imestum i pasta ar asmeniskai, smagu butu paziureti i Tavuosius pasikeitimus
gal nuotraukele kokia imestum i pasta ar asmeniskai, smagu butu paziureti i Tavuosius pasikeitimus
QUOTE(Otina @ 2011 06 13, 18:58)
Sveikos merginos,
atrodo... Nu bet vis tiek kur kas simpatiskiau nors tu ka ir tokio defekto jau tikrai netaisyciau...
tai saunu kad nosyte pagrazjo
man siandien nueme tvarsti (operavo pries savaite) - kupreles neliko ir nosyte trumpesne