Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

Aš po traumos jau"remontavausi" kartą nosį..Dar sovietiniais laikais, todėl išėjo tragiškesnė nei buvo..Labai noriu pasitaisyti bent galiuką, nes jis nulinkęs toks..Kaži kiek kainuotų.. blush2.gif

Ai jau daugiau pasiskaitinėjau ir radau kainytes.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 05 birželio 2011 - 23:20
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 06 05, 22:19)
merginos,o jus kas nors slauge po operacijos?  4u.gif

vyras slauge wub.gif o mama priziurejo savaite maziuka, nes pati nebuciau pajegusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 05 31, 22:55)
o sakykit operaciją galima darytis tik sulaukus pilnametystės ar nebūtinai?

Bet pagalvojus kiek laiko gyja, tai...  doh.gif

Sveikute,
norint darytis operacija nebutina sulaukti pilnametystes, tik man atrodo, kad reikes tevu sutikimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2011 06 08, 18:29)
...nebutina sulaukti pilnametystes, tik man atrodo, kad reikes tevu sutikimo. 4u.gif

bet siulyciau pilnametystes sulaukti vien tam, kad protas atsistotu ten, kur jam ir vieta mirksiukas.gif 4u.gif
vienaip atrodoa, kai esi paauglys ir visiskai kitaip, kai subresti kiek daugiau ir igyji elementarios gyvenimiskos patirties.

na... nebent jau laaaaabai nosyte negrazi ar po dideles traumos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 09 birželio 2011 - 08:18
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 06 05, 23:19)
merginos,o jus kas nors slauge po operacijos?  4u.gif

man vakar operavo. siandin frizau namo. vyras slaugo 4u.gif bet nesijauciu tokia ligoniuke, kad reiktu slaugyti. Tiesiog vizdelis pubaisis - tvarsciai, melynes... o siaip viskas ok. Tik tas uzkimimas uzkniso - is ryto istrauke tamponus, bet vis dar ngaliu pe nosi kvepuoti. ani kiek.... kiek laiko jums prejo kol galejote per nosi kviepuoti?
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 06 09, 09:18)
bet siulyciau pilnametystes sulaukti vien tam, kad protas atsistotu ten, kur jam ir vieta  mirksiukas.gif  4u.gif
vienaip atrodoa, kai esi paauglys ir visiskai kitaip, kai subresti kiek daugiau ir igyji elementarios gyvenimiskos patirties.

na... nebent jau laaaaabai nosyte negrazi ar po dideles traumos...

as nesiulyciau butinai laukti - jeigu tikrai negrazi ir kreiva - kam kompleksuti. jauni zmones i ti jautriau ziuri negu mes, okope i ketvirta ar penkta desimtmeti. jeigu tevi pritaria (i sponsoruoja) pirmyn 4u.gif
Atsakyti
jei trauma buvusi tada taip, bet labai daznai paaugliai prisigalvoja problemu, kuriu realiai nera wink.gif
tik del to...
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 06 10, 10:21)
jei trauma buvusi tada taip, bet labai daznai paaugliai prisigalvoja problemu, kuriu realiai nera wink.gif
tik del to...

del to prisigalvojimo - visiskai sutinku. paauglystei pati prisigalvodavau nebutu kompleksu. blush2.gif

merginos - kiek dienu po operacijos negalejote kviepuoti nosimi?
Man jau nusibodo doh.gif
dar daktaras liepe nesisnypsti, tik skalauti juros vandeniu tai visai sunku g.gif
Atsakyti
QUOTE(aihaola @ 2011 06 10, 14:27)
del to prisigalvojimo - visiskai sutinku. paauglystei pati prisigalvodavau nebutu kompleksu.  blush2.gif

merginos - kiek dienu po operacijos negalejote kviepuoti nosimi?
Man jau nusibodo doh.gif
dar daktaras liepe nesisnypsti, tik skalauti juros vandeniu tai visai sunku g.gif

as pvz. negalejau kvepuoti tik tas dienas, kai buvo tamponai, o po to viskas idealu, man uosle paastrejo dar po op rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2011 06 10, 22:10)
as pvz. negalejau kvepuoti tik tas dienas, kai buvo tamponai, o po to viskas idealu,  man uosle paastrejo dar po op  rolleyes.gif

pavydziu 4u.gif man vis dar sunkiai sekasi - kartais biski pakvepuoju, kartais visikai neina. bet po truputi padetis gereja thumbup.gif melynes irgi svesieja rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
kaip laikosi jusu nosytes? smile.gif

Man po pusmecio nosike "pailgejo". Matyt galutinai nusileido galiukas ir efektas toks, kad nosis tturbut tokia pat ilga kaip buvo, tik nebe kumpa ir kiek siauresne. Ir dabar paryskejo toks trukumelis, kuri jau matau nuotraukose - viena mano nosies pusies buvo tokia islenkta, tai dabar matosi, kad asimetrija vis gi tebera ir kai kuriais rakursais truputi be rysio smile.gif atrodo... Nu bet vis tiek kur kas simpatiskiau nors tu ka ir tokio defekto jau tikrai netaisyciau...
Atsakyti
sveika, Otina! 4u.gif

gal nuotraukele kokia imestum i pasta ar asmeniskai, smagu butu paziureti i Tavuosius pasikeitimus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 14 birželio 2011 - 09:56
QUOTE(Otina @ 2011 06 13, 18:58)
Sveikos merginos,
kaip laikosi jusu nosytes? smile.gif

Man po pusmecio nosike "pailgejo". Matyt galutinai nusileido galiukas ir efektas toks, kad nosis tturbut tokia pat ilga kaip buvo, tik nebe kumpa ir kiek siauresne. Ir dabar paryskejo toks trukumelis, kuri jau matau nuotraukose - viena mano nosies pusies buvo tokia islenkta, tai dabar matosi, kad asimetrija vis gi tebera ir kai kuriais rakursais truputi be rysio smile.gif  atrodo... Nu bet vis tiek kur kas simpatiskiau nors tu ka ir tokio defekto jau tikrai netaisyciau...

tai saunu kad nosyte pagrazjo thumbup.gif
man siandien nueme tvarsti (operavo pries savaite) - kupreles neliko ir nosyte trumpesne thumbup.gif kitkas bus matyt veiau - tebera patinus, ypac virsuje, tarp akiu - atrodo juokingai ir baisiai. Tai laukiu ko praeis patinimai.
Atsakyti