Per laidą "Švaros misija" rodė, kad parketą, medines grindis gerai valyti vandeniu į kurį įpilta acto ir aliejaus. Pervaliau savo parketą, tai tikrai "atsigavo".
Na, as tai jau ryt kibsiu i musu butelio valyma...pabandysiu jusu rekomenduotus actus ir aliejus ir ziuresim kas gausis Speju, kad valimasisi uztruks ne diena ir ne dvi, o dar reikia ir grindis isvaskuoti Tai vat, o samdyti firma ar motereles tokiam nedideliam butukui kaip musu, tai neapsimoka, turbut tai ir busiu sau pati valytoja
Aš Žaneta Dausinaitė. Dirbu isigijusi verslo liudijimą suteikiantį teisę teikti langų valymo paslaugas.Esu patikima, sąžininga nebijanti darbo mergina. Savo darbe naudoju pasaulyje gerai žinomo koncerno VERMOP gaminamus įrankius,bei aukščiausios kokybės medžiagas.
Tiekiamos paslaugos: Paslaugos teikiamos tiek juridiniams tiek fiziniams asmenims. Langų ir stiklinių pertvarų valymas Langų valymas po remonto darbų.
Kaina: 1m2 tik 2 litai.Kontaktai paslaugų užsakymui: Elektroniniu paštu: languvalymas@info.lt arba telefonu +37067354393 laukiu jusų užsakymų Vilniuje. Daugiau informacijos http://valymas.puslapiai.lt
pasinaudojau paslaugomis ir likau labai patenkinta
50kv.m butą po remonto dviese atšveitė per dieną, ką pati būčiau padariusi per savaitę. REKOMENDUOJU
Arteja ir mums kuopimo metas,butas naujas,viskas skendi statybinese dulkese Gal kas svieziai samdete firma ar pavienius asmenis buto isvalymui ir kokie atsiliepimai ir kainos Dekavoju is anksto
mes kai darėme remontą, tai šlapias paklodes pakabinom ant durų , na kad sugertų visas dulkes iš to kambario kur remontas vyko...
Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....
Arteja ir mums kuopimo metas,butas naujas,viskas skendi statybinese dulkese
Gal kas svieziai samdete firma ar pavienius asmenis buto isvalymui ir kokie atsiliepimai ir kainos
Dekavoju is anksto
Klaipėdoje valė namą mums prieš įsikeliant - tai apie 700 Lt - 120 kv.m. Valė 5 moterytės visą dieną. Su savo priemonėmis. Namai blizgėjo.
8 611 13594 Zita - rekomenduoju.