Įkraunama...
Įkraunama...

Namų valymas

Mums nama po statybu tikrai puikiai ir nebrangiai isvale DARLINA. Esu patenkinta ju darbu ir rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soledad: 01 rugpjūčio 2011 - 21:55
QUOTE(Soledad @ 2011 08 01, 22:55)
Mums nama po statybu tikrai puikiai ir nebrangiai isvale DARLINA. Esu patenkinta ju darbu ir rekomenduoju  4u.gif

Nebrangiai tai kiek g.gif Ir kiek m2 pas jus ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Gal kam nors teko samdytis firmą "Frekenbok", namų tvarkymui? Noriu išsikviesti, bet neradau jokių atsiliepimų apie ją.. g.gif
Atsakyti
Uz poros savaiciu manes irgi laukia naujo musu busto valymas. kadangi pinigeliu nera saskaitose labai daug tai sakem kartu su vyru sita "malonuma" darysim, bet tikiuos mums bus daug lengviau nei Jums mielosios, nes pas mus visas namukas karkasinis, jokio betono, jokiu kalkiu tik medzio drozles, pjuvenu kruvos ant sienu ir kose ant plyteliu, tai tikiuos, kad mums per pora dienu pavyks viska patiems svariai ir be didesniu vargu isvalyti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokia firma kuri nebrangiai isvalytu man nedideli kilima kazkur 1,4 x1,8m. I kelias imones skambinau, tai jie del tokio mazo ploto nevaziuoja. Kitus radau skelbiu lt. tai ji noretu virs 100lt uz isvalyma... Visai jau nebezinau ka daryt. Kilimas is kreminio tapo pilkas As ir pati galeciau nuvezti kur man isvalytu....

Gal kas nors galetu man rekomeduoti butent kilimu valymo firma, buciau labai dekinga
Atsakyti
Jei Vilniuje, kilimą vežiau į Švarus pasaulis.
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Idomu butu paskaityti apie tai,kokiu firmu paslaugomis naudojates,kiek uz tai mokat ir kokius darbus atlieka! I kuria firma geriau kreiptis? O gal turite tam samdoma zmogu?
bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklaust gal teko naudotis UAB Svara visur arba UAB Euroservis plius valymo paslaugom?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinMer: 20 rugpjūčio 2012 - 08:56
QUOTE(grazinka14 @ 2011 11 28, 10:13)
Sveikos mamytės. Gal kam nors teko samdytis firmą "Frekenbok", namų tvarkymui? Noriu išsikviesti, bet neradau jokių atsiliepimų apie ją..  g.gif

labai idomios nuomones apie sia firma. Viena pazistama pastoviai turi is ten valytoja, ir yra patenkinta. Taciau drauge samde, kad jie isvalytu buta po nuomoninku, tai teko paciai antra karta valyti.
Atsakyti
gal žinote kas Vilniuje (netoli Šatrijos stotelės/Mokesčių inspekcijos/Šiaurės miestelio), galėtų apsiimti, kitą savaitę 2-3 dienas vakare išplauti 5 a. namo laiptinę po statybininkų "privaiksčiojimo"?
reiktų išplauti visą laiptinę. tikėtina, kad vėliau irgi reiktų paslaugų.
gal žinote kokia kaina, nes įmonės prašosi nemažai:/
Atsakyti
gal turite kas rekomenduoti įmonę/ žmogų, kuris po remonto išvalytų 45 kv butą kitos savaitės pradžioje? valymo daug nebus, nes baldų nėra pagrinde langai, grindys ir vonios plytelės.

ačiū,
Atsakyti
As naudojuosi RCC valymo paslaugom.Esu labai patenkinta ju darbu. Man jie ir baldus vale ir langus. dabar ir masina pas juos varau valyt. smile.gif jei kam reik numeriuko: 864722897 4u.gif
Atsakyti