Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 05 24, 20:09)
Man patiko miesto kamufliažas  bigsmile.gif

Ruduo? g.gif

Man miesto kamufliazas vasarai vienas megstamiausiu dalyku laisvalaikio aprangai, labai patogu ir praktiska. Turejau supersuknele, bet jau turbut reiks mesti, jau tokia pavargus ji unsure.gif

Sakai ruduo? g.gif

Violeta, as jei tureciau vienus baltus pasilikti, pasilikciau baltu is kaires mirksiukas.gif
QUOTE(raami @ 2011 05 25, 07:04)
O tai kokios batų nosys dabar madingos? g.gif
Papildyta:

Ką man daryti, jei man gražu kelios nederančios tarpusavyje spalvos (žalsvi ir bordo atspalviai) cry.gif

Man atrodo, stebint vitrinas, kad madingi darosi su ne visiskai apvalia, o apvaliai siaurejancia nosim batai g.gif

Daryti 2 kapsules su skirtingom spalvom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 05 25, 09:08)
Daryti 2 kapsules su skirtingom spalvom mirksiukas.gif

Ideja bigsmile.gif 4u.gif

Kai kas derės ir tarpusavyje.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 25, 07:32)
dėl smailianosių ir to kas madinga...va pasidairykit čia...

http://www.dailymail...tate-visit.html

Nu nemanau, kad šios dvi moteriškes neturi galimybių patiems madingiausiems batų modeliams..Smalianosiai ypatingai progai - va toks pasirinkimas.

Na, aš manau, kad dabar viskas madinga, nėra tokių griežtų tendencijų nei dėl batų, nei dėl drabužių. Dabar madingi atskiri žmonių stiliai turbūt unsure.gif Jei tinka visa apranga, prie jos ir batai, atrodo gražiai, tai kodėl ne?

raami, parodyk tas spalvas, gal jau ką turi, sudėk jas kartu ir nufotografuok 4u.gif Nes spalva spalvai nelygu cool.gif
Atsakyti
Violeta, kadangi as ne vyras, tai leisiu sau uzduoti toki klausima: kokio jus amziaus? smile.gif
Atsakyti
Leticija, atsakysiu asmeniškai mirksiukas.gif
tik įdomu, kodėl toks klausimas kilo?
Aš ir labai jauna prijaučiau griežtam klasikiniam stiliui..
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 25, 11:12)
Na, aš manau, kad dabar viskas madinga, nėra tokių griežtų tendencijų

raami, parodyk tas spalvas, gal jau ką turi, sudėk jas kartu ir nufotografuok 4u.gif Nes spalva spalvai nelygu cool.gif

drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif Raami, parodyk mum, gal ka patarsim mirksiukas.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 05 25, 11:32)
Violeta, kadangi as ne vyras, tai leisiu sau uzduoti toki klausima: kokio jus amziaus?  smile.gif

lotuliukas.gif
Manau klausimas kilo del bateliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 25, 11:12)

Gal kada prisiruošiu 4u.gif Dabar tai labai trūksta laiko, dienom darbe, o po darbo vis kur lekiu, ar su vaikais bendrauju. O savaitgaliai dabar visi sode ax.gif.

Na pvz prie tokios bordo suknelės, bet koks žalio atspalvio megstukas man nelabai schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Taip ir manau, o tai ką bateliai sako apie amžių? Jie juk skirtingi, pirkti skirtingiems tikslams ir progoms. namie aš basa vaikštau, laisvalaikiu į sportinius šoku...ir jei visas batų poras sudėčiau, įdomu kokios tada išvados būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 25 gegužės 2011 - 11:52
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 25, 11:51)
Taip ir manau, o tai ką bateliai sako apie amžių? Jie juk skirtingi, pirkti skirtingiems tikslams ir progoms. namie aš basa vaikštau, laisvalaikiu į sportinius šoku...ir jei visas batų poras sudėčiau, įdomu kokios tada išvados būtų  lotuliukas.gif

Taip, amziaus klausimas kilo del bateliu. Visi tie bateliai tikrai kiek senamadiski, mano mama tokius nesioja...o man paciai tuoj bus 32 m. ax.gif As pati nei vienu parodytu bateliu nepirkciau ir nenesiociau, bet kiekvieno zmogaus skonis yra kitoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 25, 11:51)
Taip ir manau, o tai ką bateliai sako apie amžių?

Nzn, cia ne as ismasciau, Leticija pasakys gal biggrin.gif
Jei cia yra kazkokia taisykle, tai reiks man savo batus nufotkinti, imesti, ziuresim ar atspes kas nors amziu tongue.gif

Raami, na gal prie tokios bordo koks nors prigesintas zalsvas ir tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 05 25, 11:43)

nu ko cia dabar? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 05 25, 11:57)
Taip, amziaus klausimas kilo del bateliu. Visi tie bateliai tikrai kiek senamadiski, mano mama tokius nesioja...o man paciai tuoj bus 32 m.  ax.gif As pati nei vienu parodytu bateliu nepirkciau ir nenesiociau, bet kiekvieno zmogaus skonis yra kitoks  4u.gif

As is visu idetu raudonus gal nesiociau, jie tokie neutralus, savo modeliu ta prasme g.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 05 25, 11:59)
nu ko cia dabar?  biggrin.gif

Patiko kaip suformuluotas klausimas biggrin.gif
Atsakyti