Shana aš minėjau banko darbuotojų drabužius, tik aš minėjau, kad apie tokius rūbus nieko nesuprantu, ir kad matau juos dėvint tik banko darbuotojus
Leticija na ir šauni tvarka spintoje

kad taip pas mane
Aš tai tikrai neturiu ką rodyti... bėda ta, kad kai nusprendžiau taip tvarkyti spintą, įsigijau tik vieną lietpaltį-striukę, kuriuo esu patenkinta. Visa kita pirkta iš bėdos, kad netektų nuogai eit, ir esu jais nepatenkinta. Spinta visiškai tuščia, joje nieko nėra, dėviu tik bridžus, džinsus ir pora maikučių... ir tie pirkti senai. Kadangi mano pasirinkimą ir taip daug dalykų riboja, tai spalvinis susiplanavimas dar labiau sumažina pasirinkimą, ir tiesiog neberandu ką pirkt. Seniau pirkdavau kas tinka ir patinka ir tada žiūrėdavau ką su kuo suderint, kas atlikdavo (nesiderindavo su niekuo), keliaudavo į palovį iki geresnių laikų. Tiesa netinkamų spalvų rūbai tų laikų nesulaukdavo, tai čia pliusas, nes jų nebeperku, nors ir taip ne daug tokių turėjau. Bet iš esmės konkretaus rūbo ieškojimas pas mane kažkoks nesėkmingas... toks jausmas, kad praeinu pro šalį pro ieškomą rūbą... matau tik netinkamų spalvų ir fasonų, kaip grybaujant vienas musmires.
Įsigijau vestuvėms suknelę
tokios spalvos ir kažkaip nesuprantu tinka ji man ar ne

. Man su tom violetinėm baklažaninėm painiava, būčiau nepirkus, bet visai nieko net į tą pusę kad patiktų daugiau neradau... ką manot iš kieno čia paletės spalvytė? Akis mano tai ji paryškina, jei ką odą papudruosiu kaip Holivudo zviazda