Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(myglle @ 2012 02 20, 13:20)
Gal kas zinote kurie mac skaistailai butu labiausiai panasus i Benefit Sugarbomb?

Aha, aš irgi kažko panašaus jau kurį laiką dairausi ir niekaip neišsirenku doh.gif Man panašiausi kol kas atrodo springsheen (juos visi lygina su Nars Orgazm, tik bent iš nuotraukų man atrodo labiau persikiniai) ir gal dar kokie pinch o peach rolleyes.gif
Atsakyti
gal galite patarti del mac moisturecover concealer spalvos. esu baltaodė, bet noriu paslept pamelusius paakius. kuri spalva geriau tiktu NC20 ar NC 15? bijau kad NC20 bus per tamsi, o NC15 per sviesi. gal kas turite?
Atsakyti
Na jai man tektu rinktis tai imciau sviesesne, nes jai persviesi dar puse velnio, bet jai pertamsi tai tikrai nepamaudosi. Pas mane yra NC30. Man tamsoka, tai guli be reikalo.
Atsakyti
Kas bandete studio finish maskuokli? Ar labai sausas? Nekemsa poru? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
niekada nesu pirkusi mac kosmetikos, dabar kaip tik atsirado galimybė, tai noriu pasiteirauti dėl pudros. Mano oda mišri, T zonoje, o šiaip į sausumą linkus. Skaičiau nemažai atsiliepimų, renkuosi tarp Studio Fix ir Blot powder kreminių pudrų. Kiek suprantu, Blot powder skirta daugiau riebiai odai, ar ne? Man reikia maskavimo (dėl raudonio), tačiau, kad natūraliai atrodytų. O galbūt dar turėtumėte ką patarti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2012 02 26, 20:03)
Aha, aš irgi kažko panašaus jau kurį laiką dairausi ir niekaip neišsirenku doh.gif Man panašiausi kol kas atrodo springsheen (juos visi lygina su Nars Orgazm, tik bent iš nuotraukų man atrodo labiau persikiniai) ir gal dar kokie pinch o peach rolleyes.gif

as penktadieni laikiu pinch o peach parkeliaujant, o va siandiena nusipirkau melba.irgi labai grazi spalvyte
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 02 28, 15:19)
gal galite patarti del mac moisturecover concealer spalvos. esu baltaodė, bet noriu paslept pamelusius paakius. kuri spalva geriau tiktu NC20 ar NC 15? bijau kad NC20 bus per tamsi, o NC15 per sviesi. gal kas turite?

as irgi baltaode. turiu NW15. labai sviesi spalvyte.
Atsakyti
Mergaites, ar tiesa, kad NW (silti) atspalviai turi rausvo tono, o NC (salti) - gelsvo? 4u.gif
Atsakyti
o kuri is ju krempudra geriausia laikos, kuri ilgiau matiskuma islaiko?
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2012 03 01, 23:12)
as irgi baltaode. turiu NW15. labai sviesi spalvyte.

ne per sviesi? pamelusius paakius paslepia?
Atsakyti
QUOTE(Blic @ 2012 03 02, 11:35)
Mergaites, ar tiesa, kad NW (silti) atspalviai turi rausvo tono, o NC (salti) - gelsvo? 4u.gif

NW, kurių oda į ružavumą, rausvumą kitaip, o NC, toms kurių odą į geltonumą. NC tikrai šilti atspalviai ax.gif
Papildyta:
o tikrai šviesiai odai tik numeriukas 15
Atsakyti
koki eyeliner sepeteli is Mac patartumete ?

kitas klausimas, kur but galima rasti Mac sepeteliu rinkinuku?
Atsakyti