Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

norejau patarimo, kokius Mac sepetelius isigyti? pudrai ir seseliams.
pudrai galvoju 187
koki rinktis seseliams, voko linkiui?

ir kokia tarpininke Mac kosmetikai isigyti rekomenduotumet Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 02 17, 22:07)
norejau patarimo, kokius Mac sepetelius isigyti? pudrai ir seseliams.
pudrai galvoju 187
koki rinktis seseliams, voko linkiui?

ir kokia tarpininke Mac kosmetikai isigyti rekomenduotumet Vilniuje?

Aš skystai pudrai turiu 190, bet dar labai noriu 187. wub.gif Perku per MeistroMargaritą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2012 02 18, 13:41)
Aš skystai pudrai turiu 190, bet dar labai noriu 187.  wub.gif  Perku per MeistroMargaritą.  smile.gif

aciu uz info
o kuris geriau? 190 ar 187 ?
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 02 19, 00:07)
aciu uz info
o kuris geriau? 190 ar 187 ?

Skonio reikalas. Man 187 geresnis. Jis gali ploniau (jai reikia) padengri nei 190. ir juo man patogiau maliavotis.
Atsakyti
Gal kas parekomenduotu kiri mac bronzine pudryte geresne.man reikia tik veido konturavimui.ne visam veidui- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 02 19, 15:25)
Gal kas parekomenduotu kiri mac bronzine pudryte geresne.man reikia tik veido konturavimui.ne visam veidui-  4u.gif

as tai naudoju va tokia mineraline pudryte su blizgesiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 19, 12:31)
Skonio reikalas. Man 187 geresnis. Jis gali ploniau (jai reikia) padengri nei 190. ir juo man patogiau maliavotis.

ar svelnus tas 187 ? ar nelieka " dryzeliu " nuo teptuko ?
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 02 19, 16:21)
ar svelnus tas 187 ? ar nelieka " dryzeliu " nuo teptuko ?

Jis labai svelnus, netgi super svelnus, jokiu dryziu. Man dryzius kaip tik 190 palikdavo, todel ji ir nemegstu. Bet as kalbu apie pilnaverti sepetuka o ne apie SE.
Atsakyti
Gal kas zinote kurie mac skaistailai butu labiausiai panasus i Benefit Sugarbomb?
Atsakyti
QUOTE(Exige @ 2012 02 19, 16:17)
as tai naudoju va tokia mineraline pudryte su blizgesiu 4u.gif

Čia Mineralize Skinfinish?Ji daugiau blizgesio ar spalvos priduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidin @ 2012 02 23, 00:37)
Čia Mineralize Skinfinish?Ji daugiau blizgesio ar spalvos priduoda? g.gif

As su ja retusuoju visa veida, ir kaip skaistalus naudoju, turi tokio lengvo svytejimo wub.gif priduoda ir spalvos ir blizgesio smile.gif
Atsakyti
Mergaites,kas naudojat Mac Mineralize satinfinish foundation, ar patinka? gal galetumet parasyti koki numeri naudojat tos pudros ir kokie numeriai kitu firmu pudru. Labai uzsinorejau tos pudros,bet niekaip neatrenku spalvos. As naudoju Bare minerals medium arba medium beige. Ir vis metausi koks tas mano atspalvis. Lyg nesu labai geltona, bet ir ne raudona smile.gif Tai jei kas naudojat ir galetumet pasidalinti patirtimi butu super, visoms mac myletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti