norejau patarimo, kokius Mac sepetelius isigyti? pudrai ir seseliams.
pudrai galvoju 187
koki rinktis seseliams, voko linkiui?
ir kokia tarpininke Mac kosmetikai isigyti rekomenduotumet Vilniuje?
QUOTE(muji @ 2012 02 17, 22:07)
norejau patarimo, kokius Mac sepetelius isigyti? pudrai ir seseliams.
pudrai galvoju 187
pudrai galvoju 187
Aš skystai pudrai turiu 190, bet dar labai noriu 187.

QUOTE(Twitter @ 2012 02 18, 13:41)
aciu uz info
o kuris geriau? 190 ar 187 ?
QUOTE(muji @ 2012 02 19, 00:07)
Skonio reikalas. Man 187 geresnis. Jis gali ploniau (jai reikia) padengri nei 190. ir juo man patogiau maliavotis.
Gal kas parekomenduotu kiri mac bronzine pudryte geresne.man reikia tik veido konturavimui.ne visam veidui-

QUOTE(myglle @ 2012 02 19, 15:25)
Gal kas parekomenduotu kiri mac bronzine pudryte geresne.man reikia tik veido konturavimui.ne visam veidui- 

as tai naudoju va tokia mineraline pudryte su blizgesiu

QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 19, 12:31)
Skonio reikalas. Man 187 geresnis. Jis gali ploniau (jai reikia) padengri nei 190. ir juo man patogiau maliavotis.
ar svelnus tas 187 ? ar nelieka " dryzeliu " nuo teptuko ?
QUOTE(muji @ 2012 02 19, 16:21)
ar svelnus tas 187 ? ar nelieka " dryzeliu " nuo teptuko ?
Jis labai svelnus, netgi super svelnus, jokiu dryziu. Man dryzius kaip tik 190 palikdavo, todel ji ir nemegstu. Bet as kalbu apie pilnaverti sepetuka o ne apie SE.
Gal kas zinote kurie mac skaistailai butu labiausiai panasus i Benefit Sugarbomb?
QUOTE(Exige @ 2012 02 19, 16:17)
as tai naudoju va tokia mineraline pudryte su blizgesiu

Čia Mineralize Skinfinish?Ji daugiau blizgesio ar spalvos priduoda?

QUOTE(Aidin @ 2012 02 23, 00:37)
As su ja retusuoju visa veida, ir kaip skaistalus naudoju, turi tokio lengvo svytejimo

Mergaites,kas naudojat Mac Mineralize satinfinish foundation, ar patinka? gal galetumet parasyti koki numeri naudojat tos pudros ir kokie numeriai kitu firmu pudru. Labai uzsinorejau tos pudros,bet niekaip neatrenku spalvos. As naudoju Bare minerals medium arba medium beige. Ir vis metausi koks tas mano atspalvis. Lyg nesu labai geltona, bet ir ne raudona
Tai jei kas naudojat ir galetumet pasidalinti patirtimi butu super, visoms mac myletojoms