Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2012 01 09, 12:21)
O ne ant akiu dedant atkreipt demesi siulo (nors turbut butu keista, nes jie pirmiausiai ir skirti akims)? As nezinau, bet bandau mastyt logiskai, kad akys kaip tik jautriausia vieta, tai jau kas akims tinka, tai ir visam veidui tinka. Na taip daugkur ir raso, kad akiu produktus galima drasiai visur naudot, o atvirksciau jau reikia ziuret ar galima... Berods lupos jautriau uz veida irgi yra, t.y. lyg ir akvamarinai netinka ant lupu det.

man irgi taip logiskai atrodytu, bet skaiciau nemazai atsiliepimu is kitu turejusiu problemu su oda su kai kuriais pigmentais, kadangi man taip nebuvo atsitike tai negaliu pasakyti, bet zinau kad pavyzdziui seseliu rozine spalva del sudeties labai jautriom akim sukelia problemu, o pats MAC tai irgi ispeja:
Due to the pigments and dyes in some MAC pigments, they can be hazardous if used in various facial areas, mainly the eye or lip area.
So, what can happen if you use a product in a non-approved area?
The most frequent reasons for things not being eye-safe are either an ingredient that eyes are sensitive to (a dye or pigment), or particulate matter (like glitter) that can abrade the cornea. Here are the basic consequences of those:
If it's an ingredient that the FDA finds a majority percentage of people
are allergic to or react to, the damage is usually short-term. Most
people get an allergic reaction of variable severity, like swollen
eyelids, bloodshot eyes, watery or itchy eyes, etc. In an extreme case,
this could need treatment by a doctor.

tai cia turbut labai mazai ju, esu girdejus daugiau problemu tik su blizgiais.
Atsakyti
Laba
Labai noreciau zinoviu patarimo 4u.gif Planuoju pirkti MAC krempudra, bet nesu tikra kuria pasirinkti. Oda mano linkusi i sausuma, bet tuo paciu reikia ir maskavimo. Prioritetas manau drekinimas, nes pamaskuot galima ir su concealer'iu ka reikia.
Aciu uz atsakymus.

Atsakyti
Mergytes, gal kuri bandet Mineralize satinfinish foundation? 4u.gif
Mano oda misri, didelio maskavimo nereikia, noreciau, kad lengai dengtusi ir suteiktu spindesio kazkiek g.gif
Seip patinka labai mac face and body foundation, bet ziemai per lengva sakyciau ji man, tai vasarai pasiliksiu 4u.gif
Atsakyti
*perlyte*, o kokia Jūsų oda?Kaip spalvą pasirinkot?Labai noriu išbandyti tą pudrą, bet su spalva bijau prašaut.
Atsakyti
Twitter- mano oda misri, o ziema siek tiek linkusi i sausuma 4u.gif Spalva kol issirinkau tai ojej doh.gif Bet issiaiskinau, kad C labiau i geltonuma, N labiau i ruzavuma ir tada jau aiskiau pasidare, emiau C1, anksciau naudojau BE mineraline fairly light ir puikiai tiko thumbup.gif Vasarai gali ir per sviesi but, tai C2 gal tinkamesne butu, bet ziuresiu dar smile.gif Pudryte skystoka, maskuoja minimaliai, bet veidukas taip sveikai svyti ir atrodo, kad nieko netepta, butent to ir tikejausi ja pirkdama, tad atitiko mano lukescius thumbup.gif wub.gif
Bet ziemai visgi man kazko sunkesnio noretusi, todel kazkokios kitos dairausi is MAC 4u.gif
Atsakyti
O jei aš iš BE turiu žiemai medium, o vasarai medium tan, tai gal iš MAC kokį C2 ar C3 žiūrėtis? 4u.gif
Atsakyti
Aha manau kazkuria tamesesne, nes C1 tikrai bus per sviesi 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas galėtų rekomenduoti kokią neutralią MAC skaistalų spalvą ax.gif Aš noriu visai natūralios vidutinio šviesumo rožinės - koralinės ( man rožinė tai ne pink, o rose tongue.gif ), geriau, kad nebūtų matiniai. Šiandien žiūrėjau jų puslapyje spalvas, bet niekaip galutinai neapsisprendžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2012 01 29, 18:32)
Merginos, gal kas galėtų rekomenduoti  kokią neutralią MAC skaistalų spalvą ax.gif Aš noriu visai natūralios vidutinio šviesumo rožinės - koralinės ( man rožinė tai ne pink, o rose tongue.gif ), geriau, kad nebūtų matiniai. Šiandien žiūrėjau jų puslapyje spalvas, bet niekaip galutinai neapsisprendžiu doh.gif

Labai daug kurioms patiko Warm Soul - http://www.maccosmet...;SKU_ID=SKU9464 ,bet jei coralinės,tai kažin ar jums patiks g.gif
http://www.google.lt...u...280&bih=902
Šitie (ne MAC) wub.gif rolleyes.gif - http://www.google.lt...=1t:429,r:1,s:0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 29 sausio 2012 - 19:06
Reikės tuos visus pažiūrėti 4u.gif Taip pat galvoju apie springssheen ir melba „(tik ji matinė) spalvas. Man apskritai pati tobuliausia kada nors turėtų skaistalų spalva yra Guerlain Blush Nr. 5. tik ten tą spalvos gražumą ir sudaro visų spalvų mišinys, tai dabar žiūriu, kad ji man orientyras ir visiems kitiems skaistalams biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 29 sausio 2012 - 20:46
Ar patinka.lt prekiauja originalia gero galiojimo MAC? Gal kas pirkote?
http://www.patinka.l...ka.2.html?q=mac
Atsakyti
As nekados nemegau MAC tusus, ir vakar tai dar karta pasitvirtino.

Vakar Vilniuje truputi snigo. Nepasakysiu kad labai stipriai. Isejau i lauka maksimum30 min. kad jus matytumet i ka as buvau panasi kai grizau. biggrin.gif

Buvau pasimaliavojus MAC Zoom Lash tusu. Ji pati nepirkau o gavau rinkinuke mini pakuote. Ir vakar ji prasukau nauja, pagalvojau jai jau turiu reik ismeginti. Bereikalo.... biggrin.gif

Krentancios snaiges kurios patekdavo ant blakstienu tirpo ir tie lasiukai padare ant blakstienu tokia kose. Sulipino visas blakstienas ir pradejo varveti. Vienu zodziu, gaila kad nenufotografavau. biggrin.gif Niekados man taip nebuve atsitike ne su vienu tusu, buna gi kad pakliuni tai i lietu tai i sniega, bet tokio siaubo man dar nebuvo. Gerai kad ejau seip i parde o ne i koki darba. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 07 vasario 2012 - 11:50