Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

Sveiki visi 4u.gif kazkada cia jau lankiausi su savo pienes pukais, tai dabar atejau dar pasirodyt su savo apuokiuku smile.gif ai dar pamirsau paminet, kad tas apuokiukas buvo darytas ant delfiniuko kuris jau man buvo pabodes ir baisus smile.gif)
user posted image

Ir dar ta proga norejau paklaust gal cia yra zmoniu su tikrai nemazom tatuiruotem ir norinciu pasifotografuot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Pienė>: 27 gruodžio 2011 - 11:35
Laaaabai simpatiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 12 27, 11:34)
Sveiki visi  4u.gif kazkada cia jau lankiausi su savo pienes pukais, tai dabar atejau dar pasirodyt su savo apuokiuku smile.gif ai dar pamirsau paminet, kad tas apuokiukas buvo darytas ant delfiniuko kuris jau man buvo pabodes ir baisus smile.gif)
Ir dar ta proga norejau paklaust gal cia yra zmoniu su tikrai nemazom tatuiruotem ir norinciu pasifotografuot?  4u.gif

grazu thumbup.gif
o kokiam mieste? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (:Buziukas:): 27 gruodžio 2011 - 15:32
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 12 27, 16:31)
grazu thumbup.gif
o kokiam mieste? blush2.gif

Dekui smile.gif Siaip kaune, bet kartais ir vilniuj pabunu..
Atsakyti

QUOTE(<Pienė> @ 2011 12 27, 11:34)
Sveiki visi  4u.gif kazkada cia jau lankiausi su savo pienes pukais, tai dabar atejau dar pasirodyt su savo apuokiuku smile.gif
Koks simpatulka apuokiukas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Prisijungiu ir as smile.gif jubiliejaus proga pasidariau penktadieni tattoo.Galiu pasakyti kad neskaudejo,galvojau bus blogiau smile.gif
Pasirodau smile.gif (tik blizga nuo kremo)

user posted image

Atsakyti
Sveikos, noreciau komentaru apie sia tatuiruote.
user posted image
Ji mano vyro svajone. Noreciau jam padovanoti. Tik net neisivaizduoju pas koki meistra kreiptis (as kauniete). Kiek nors apytiksliai pinigeliu tam tureciau skirti? Kiek mazdaug reiks skirti laiko kol tokio dydzio padarys? Didziausias klausimas kaip tokia tatuiruote ziuresis ant ne ypac sportisko kuno...na ne storo biggrin.gif
Atsakyti
uch gražu gražu. Pirmas patarimas- važiuokit iš Kauno von, ten tokios nedarykit. O tada jau žiūrėkit kur jum patogiau, ar į Vilnių ar Šiaulius, na Klaipėda dar žinoma.

Be tūkstančio lt neprasisuksit , ir darbo kokie manau keturi seansai. wink.gif

ir dar jūs nuostabi žmona bigsmile.gif 4u.gif

o kūno sportiškumas, nemanau kad turi didelę reikšmę. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mąstau aš ir apie tatooo, tik mano norai gal labai banalūs blush2.gif

Noriu keksiuko vidinėje žasto dalyje
user posted image

Vietoje to užrašo gal dukrelės vardą. Įsivaisduoju, kad tas keksiukas būtų į viršų sulyg ištiesta į viršų ranka, ranką nuleidus-aukštyn kojom....

Kaip manot, ar labai banalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 02, 14:30)
Kaip manot, ar labai banalu g.gif

Visų pirma - ne taip banalu kaip delfinas, antra - svarbu, tau patiktų smile.gif

merginos, o kokie atsiliepimai apie Raimis Tattoo?
http://www.facebook....09666026&ref=ts
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 02 sausio 2012 - 13:56

Labai fainas Pienės apuokiukas wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuminesa: 02 sausio 2012 - 15:43
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 01 02, 14:53)
Visų pirma - ne taip banalu kaip delfinas, antra -  svarbu, tau patiktų smile.gif

merginos, o kokie atsiliepimai apie Raimis Tattoo?
http://www.facebook....09666026&ref=ts

emm na aš jį pirmą kart matau, bet dalis darbų baisoki tokie. čia reik žinot kokio lygio darbo norit. Jeigu koks lengvas užrašas ar kažkas pan- tai padarytų, o daugiau- nerizikuočiau schmoll.gif
Atsakyti