Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(Partizanė @ 2011 06 02, 22:01)

....aš išgyvenu panašiai dviprasmiškus jausmus dėl savarankiško pelargonijų auginimo.
..........................., ir vaizdo kaip nėr, taip nėr, už tą pačią kainą.

Nusivylimas šneka tamstos lūpom...Šiemet gal metai ne tie g.gif nes ir mano prasčiau auga kažkaip šiemet...ir žydėjimas labai nusikėlės, žydi vien Salmon Queen, sakyčiau, irgi viena geriausių veislių, kaip ir pernai Bergpalais..tai va, kt metams matyt, jau bus aišku, ką augint, kad greitai anksti žydėtų, nes visi iki salmonai žydi...taip gaiviai per karščius, tokios spalvos švelniai gaivios...kitų tik žiedai kraunami dar vis..na, gal jau ryt išsiskleis Pepermint Twist, labai jau įdomu, kaip gyvai atrodys..Dėl vaizdo, mano gan vešlios, nesiskundžiu vešlumu, bet su pernykštėm nelyginu. Galvoju, ar tik mano žemių miksas čia kaltas, nes pernai ir žemės kitos buvo, ir Shultzo trąšos, kai šiemet ant visų gėlių pilu tik tai kas lieka nuo orchidėjų, kurie pas mane jau nemažai mirksiukas.gif

Kainos su vaizdu nesiečiau.. g.gif Nupirkta didelė graži pelargonija namie persodinta gali ir stipriai suvargt...Nebent išeitis parsinešus nepersodint, ir nėr garanto, kad dalis žiedų nepabyrės...

Appleblossom jau su 4 tikrais lapukais, išsodintos į atskirus vazonėlius, 7 vnt iš viso. Lyginant su sėklom, pažanga nemaža, bet iki parduotuvėse parduodamų daigų dydžio dar reikia gerai palūkėt..Savaitgalį kai būsiu laisvesnė, prisiruošiu pafotkint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 02 birželio 2011 - 22:29
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 02, 22:11)
tik dešinės apačioj 'papuvęs' lapas, o visos tos iškilios karputės dėl netolygaus laistymo - peržiūva, prilaistoma, perdžiūva ir vėl prilaistoma. Iš gerosios pusės nelabai jos ir matosi.

Aciuks, bandysiu laistyt tolygiai smile.gif tik skaiciau, kad pelargoniju nereiketu perlaistyt, o pas mane kai pietine puse ir pastoviai saule kepina tai ir metausi, laistyt nelaistyt doh.gif kas kiek laiko reiketu lieti?
Atsakyti
QUOTE(jamiro @ 2011 06 03, 09:11)
Aciuks, bandysiu laistyt tolygiai smile.gif tik skaiciau, kad pelargoniju nereiketu perlaistyt, o pas mane kai pietine puse ir pastoviai saule kepina tai ir metausi, laistyt nelaistyt  doh.gif kas kiek laiko reiketu lieti?

yra drėgnomačiai. Tačiau ir nuosavu pirštu galima pajusti, laikas jau laistyt, ar dar palaukti wink.gif
Atsakyti
Sveikos, pelargonijų mylėtojos
Prieš mėnesį nusipirkau nukainuotą kompaktinę pelargoniją, galvojau nuvešiu mamai į sodybą, bet kai pamačiau kraunant žiedų kekes, pradėjau abejoti, o kai pradėjo skleisti žiedelius - išsilydžiau, nevešiu - lai puošia mano palangę bigsmile.gif

user posted image

To paties azarto apimta dar ir į balkoninį lovelį pasodinau dvi svyrančių ir vieną kompaktinės pelargonijos daigelį, bet jos žydės dar negreit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 03, 09:19)
yra drėgnomačiai. Tačiau ir nuosavu pirštu galima pajusti, laikas jau laistyt, ar dar palaukti wink.gif

Kiek kainuoja? Pas mane loviuose, pastebejau, ne visur dregme vienoda. Tai einu pastoviai ir tikrinu. Butu neblogai dregnomatis. Nenoriu zemetu ranku, lelius pas mane mazas - reik biski svaros... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2011 06 03, 10:28)
Sveikos, pelargonijų mylėtojos
Prieš mėnesį nusipirkau nukainuotą kompaktinę pelargoniją, galvojau nuvešiu mamai į sodybą, bet kai pamačiau kraunant žiedų kekes, pradėjau abejoti, o kai pradėjo skleisti žiedelius - išsilydžiau, nevešiu - lai puošia mano palangę  bigsmile.gif

user posted image

To paties azarto apimta dar ir į balkoninį lovelį pasodinau dvi svyrančių ir vieną kompaktinės pelargonijos daigelį, bet jos žydės dar negreit  ax.gif

wub.gif Uzbure, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 06 03, 11:46)
Kiek kainuoja? Pas mane loviuose, pastebejau, ne visur dregme vienoda. Tai einu pastoviai ir tikrinu. Butu neblogai dregnomatis. Nenoriu zemetu ranku, lelius pas mane mazas - reik biski svaros... blush2.gif

nežinau, murzinom rankom vaikštau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 02, 22:28)
Nusivylimas šneka tamstos lūpom...Šiemet gal metai ne tie 

Ir pernai ne kažin kas buvo. augo žydėjo, bet ne taip šauniai, kaip pas kaimynes didesni kupstai nusipirkti. sakau, gal dar čia biolaukų klausimas biggrin.gif pvz, aš jas mėgstu, jos manęs - ne biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 03, 11:28)
nežinau, murzinom rankom vaikštau  blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aš irgi, tik paskui nusiplaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 03, 14:53)

lotuliukas.gif  aš irgi, tik paskui nusiplaunu biggrin.gif

O mano rankos visada švarios - dirbu tik su guminėmis pirštinėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
siek tiek tapetu temos sienoms biggrin.gif
user posted image
[URL=http://images108.fotki.com/v105/photos/6/1761266/9572854/gelynas202-
vi.jpg]My Webpage[/URL]
My Webpage
user posted image
My Webpage
user posted image
O cia tai kas mane paguodzia,kai ilgai reikia laukti pelargoniju zydejimo
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 03, 17:44)
siek tiek tapetu temos sienoms biggrin.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 03, 13:23)
O mano rankos visada švarios - dirbu tik su guminėmis pirštinėmis mirksiukas.gif

aš irgi, bet šitaip drėgmės nepatikrinsi. beje, su tom guminėm pirštinem kur indus plat tikri čiūdai. visada visada įkenta vos vos žemės iki pačių pirštų galiukų taip, kad panagės juodomis taptų biggrin.gif lotuliukas.gif

amarille - gražu, ta raudonai orandžinė tokia senobiška spalva thumbup.gif
Atsakyti