Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

aš ir 10 paimčiau... blush2.gif skirtingų veislių, tam kad jų įsiveist tiesiog, o tada šakelėm visi didesni ir mažesni entuziastai būtų aprūpinami galbūt...

Atsakyti
Na, taip ir as mielai sutikciau sakelemis paaugintu augaliuku keistis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 17, 11:11)
aš ir 10 paimčiau... blush2.gif skirtingų veislių, tam kad jų įsiveist tiesiog, o tada šakelėm visi didesni ir mažesni entuziastai būtų aprūpinami galbūt...

drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
Sveikutes!

Na ziuriu labai visos megstat roziaziedes pelargonijas. As uzsakyciau is sutarve.se bet ten juk tik daigai su saknim tai vietos super daug ir neuzima. Man kainuos pasto islaidos bet jei vienu kartu visas gelytes pirkciau gautusi pigiau. Tada visa pasto islaidu suma padalinciau is pelargoniju kiekio, kad visos moketu po lygiai smile.gif
Bet zinoma noreciau ir as simboliskai uz rupesteli blush2.gif

Tada kazkas paimtu daigelius Kaune ir Vilniuje birzelio 29 diena. Arba aisku klaipedoje smile.gif

Jus tada surasykit kokiu tikrai norite ir kiekius as tada ziuresiu ar ne per daug. Mes su masina, tai koki 100 daigu nemanau kad butu problema, nors turim gana daug kitu daiktu kuriuos vezmes namo smile.gif

na bet diskutuokim kad butu ir jum lengviau ir man lengviau nes as turesiu kainas issiversti i litus ir t.t.
Papildyta:
reiktu sarasiuka man tureti jau veliausiai sekmadieni, nes nezinau kiek laiko uztrunka siuntimas. O as isvykstu kita pirmadieni tai butu apmaudu jei as isvyksiu anksciau nei gausiu daigelius..
Tai prasom tarkites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julijaph @ 2011 06 17, 11:45)
reiktu sarasiuka man tureti jau veliausiai sekmadieni, nes nezinau kiek laiko uztrunka siuntimas. O as isvykstu kita pirmadieni tai butu apmaudu jei as isvyksiu anksciau nei gausiu daigelius..
Tai prasom tarkites  4u.gif

sunkus atvejis, nes kik atsimenu, tam puslapy rašo, kad gavę apmokėjimą jie daigus išsiunčia kiekvieną pirmadienį, o daigai keliauja 2-4 dienas g.gif

Atsakyti
Jezau
blink.gif ,
netyčia įlindau į jūsų tema, tai kokių grožių užmačiau ohmy.gif . Nu ir aš norėčiau gelių augaliukų, tik būtų įdomu orientuotis kainoje g.gif . Reikia pradžiai kursą pažiūrėt.
Atsakyti
tai merginos gal pradedam, manau reikia uzisakyt ne daugiau kaip po 10 vnt. (nes daugiau nesigaus o paskui susikeisim sakelės tongue.gif draugiskai), tai gal surasom visos savo norimas veisles ir vnt. o kuri nors viska suveda i viena sąraša, taip pat būtų gerai surasyti kiek kokiu keliaus i kauna ir i vilniu, kad nereiktu mūsų pirkėjai vargintis .
gal kuri turi laiko toki sarasiuka padaryti blush2.gif , jei visos labai uzsiėmusios tai as tada pasiaukosiu(velniop tas darbas doh.gif palauks), bet gal yra laisvesniu mergaičių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meizė @ 2011 06 17, 11:07)
Jezau
blink.gif ,
netyčia įlindau į jūsų tema, tai kokių grožių užmačiau ohmy.gif . Nu ir aš norėčiau gelių augaliukų,  tik būtų įdomu orientuotis kainoje  g.gif . Reikia pradžiai kursą pažiūrėt.

tikrai įdomu kiek čia gausis 1 daigas ax.gif
Atsakyti
oi tikrai ir as perskaiciau dabar kad jie tik pirma antr siuncia daigus doh.gif verysad.gif
nu va truputeli pavelavau kaip ir visada.. na nebent kita tiekeja koki susirast. Tuoj paieskosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 06 17, 11:07)
tai merginos gal pradedam, manau reikia uzisakyt ne daugiau kaip po 10 vnt. (nes daugiau nesigaus o paskui susikeisim sakelės  tongue.gif draugiskai), tai gal surasom visos savo norimas veisles ir vnt. o kuri nors viska suveda i viena sąraša, taip pat būtų gerai surasyti kiek kokiu keliaus i kauna ir i vilniu, kad nereiktu mūsų pirkėjai vargintis .
gal kuri turi laiko toki sarasiuka padaryti  blush2.gif , jei visos labai uzsiėmusios tai as tada pasiaukosiu(velniop tas darbas doh.gif palauks), bet gal yra laisvesniu mergaičių  ax.gif

Na, as galiu imtis sarasiuko jei niekas daugiau nenori to daryti smile.gif Siuskita man AZ su norimais augalais, nurodykite kieki ir Miesta is kurio pasiimtumet augalus (Kaunas, Vilnius, Klaipeda). As sudarysiu sarasus ir paskelbsiu cia, arba isiuntinesiu visoms i el. pastus ok?
Papildyta:
QUOTE(julijaph @ 2011 06 17, 11:16)
oi tikrai ir as perskaiciau dabar kad jie tik pirma antr siuncia daigus  doh.gif  verysad.gif
nu va truputeli pavelavau kaip ir visada.. na nebent kita tiekeja koki susirast. Tuoj paieskosiu  unsure.gif

Tai pirmadieni jau butinai reiketu daryti uzsakyma su apmokejimu, tada iki keliones i LT jau augaliukai butu pas jus. Manau nei viena nepriestaraus, kad butinai mes visos atsilyginsim uz varga mirksiukas.gif
Atsakyti
40 kronu = 16 litu
Atsakyti
arba renkames augalus iki siandienos vakaro, sestadieni reiketu apmoketi, o jie pirmadieni jau turetu butu gave apmokejima ir issiusti augalus g.gif
Atsakyti