Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(julijaph @ 2011 06 17, 11:19)
40 kronu = 16 litu

tai kai rašo " Appleblossom Rosebud (1870) 40.00SEK " tai čia kiek daigų gaunasi ir kokios pašto išlaidos yra ?
4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Troliautoja @ 2011 06 17, 11:21)
arba renkames augalus iki siandienos vakaro, sestadieni reiketu apmoketi, o jie pirmadieni jau turetu butu gave apmokejima ir issiusti augalus  g.gif

koks tada bankas, kad iškarto pavedimas nukeliautų, o ne 1-nį.
Atsakyti
Beje, paskaiciau puslapyje, kad jie po apmokejimo issiuncia pirmadieni arba antradieni, o jeigu augalai keliauja ne i EU, o i pacia Svedija tai ateina per 1-2 dienas bigsmile.gif
Atsakyti
gal galite idėti kas nors tikslų tinklalapį iš kurio užsakymas bus daromas (nesinori susivelt blush2.gif )
Atsakyti
Taip pirmadieni ryte turiu sumoket pinigus ir tada issius man jie antradieni. Tada galesiu jiems paskambint ir paklaust ar tikrai issiunte smile.gif
oi net nezinau pirma kart toki darba apsiimu tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 06 17, 11:25)
gal galite idėti kas nors tikslų tinklalapį iš kurio užsakymas bus daromas (nesinori susivelt  blush2.gif )

na kol kas kalbam apie si puslapi: http://www.sutarve.s...php?language=en

bet reiketu susitarti pirmiausia iki kada galvojam, kada darom pavedima julijaph, o ji tiekejui, nes pirmadieni, antradieni augalai issiunciami pirkejui tai iki pirmadienio jau manau turetu buti apmoketa g.gif
Papildyta:
QUOTE(julijaph @ 2011 06 17, 11:27)
Taip pirmadieni ryte turiu sumoket pinigus ir tada issius man jie antradieni. Tada galesiu jiems paskambint ir paklaust ar tikrai issiunte smile.gif
oi net nezinau pirma kart toki darba apsiimu tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

O pavedima darytum is Swedbanko Svedijoje? Ar turi lietuviska saskaita i kuria mes galetume tau pervesti pinigelius?
Atsakyti
http://www.sutarve.s...ex.php?cPath=47

is cia darysiu uzsakyma.

Kainos yra nurodytos vieno daigelio. + pasto islaidos vieno daigelio bus apie 10 kr.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 06 17, 11:24)
tai kai rašo " Appleblossom Rosebud (1870)  40.00SEK "  tai čia kiek daigų gaunasi ir kokios pašto išlaidos yra ?

kaina uz 1na daiga litais gaunasi mazdaug 15 Lt be pasto islaidu. beje ten kainas galima pasirinkti ir eurais, bus aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kad susitart reikia iki šio vakaro, pvz 21 val. ...ir savo norus ir kiekius skelbt čia reikia...nes pvz tada vilnietės ,kurios esam net 4 galima jau tarpusavyje tartis ko ir kiek imsim, kad visos ne tą patį imtumėm...nu čia dėl veislių...ir apie kitus metus galvojant...ir patogu, kad viskas bus vienoj vietoj, nes per až pasiklysim besitardamos...o ir ties puslapiu apsistot tik is santarves...tada per šiandien konkretus užsakymas ir konketūs užsakovai gaunasi, ryt apmokėjimas, pirm antr julijaph gauna augalus...ir tada veža juos į LT...

saulyte, čia nurodyta vieno augalo kaina - 16 lt, be siuntimo ir pavedimo kainos išlaidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 birželio 2011 - 11:39
taip as pavedima darysiu is swedbanko saskaitos svedijoje. O tada as parasysiu jums lietuviskos saskaitos duomenis i az kiekvienai kuri darys uzsakyma. Taip bus lengvuiausia manau ar ne?
Atsakyti
Taip, Julijaph, tau patogiau būtų turėt savo konkrečias užsakoves, kurios jau tarpusavyje gali kooperuotis...ir šiaip tau vis tiek rekomenduočiau pinigėlių prašyt iš anksto, o tik iš tų kur gausi, tada joms ir užsakinėt jau..Na, tada pati gali padaryt vieną didelį užsakymą sau..taip čia būtų taip, kaip visos tarpininkės dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 birželio 2011 - 11:38
Na taip as noreciau pinigelius savo lt saskaitoj turet pries darant uzsakyma cia, jau esu ne karta pasimokiusi, kad zmones paskui tiesiog nusimuilina unsure.gif

Taip kad kiekviena gali parasyt sarasiuka su pavadinimu ir su kiekiu ir tada as parasau i az saskaitos duomenis bei tikslia suma. Jei tinka pasiulymas, pervdedat pinigelius man siandien ar rytoj.
Atsakyti
Violeta, tai tu užsisakysi man rūpimas veisles?

tada aš kol kas nieko neužsisakinėju, tikiuosi su kitomis forumietėmis pasikeisti rūpimomis veislėmis ateityje ax.gif

parašiau ir pasidžiaugiau, kokia aš protinga, kad taip tvardausi, nes iš tiesų tai noriu visko ir daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darsė: 17 birželio 2011 - 11:49