Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

Taip Darse, aš tas užsakinėsiu, žadu imt daug ir brangiai doh.gif Taip sakant, leisiu savo svajonei išsipildyt turėt rožiažiedžių kolekciją... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 06 17, 13:47)

parašiau ir pasidžiaugiau, kokia aš protinga, kad taip tvardausi, nes iš tiesų tai noriu visko ir daug lotuliukas.gif

Aš taip pat noriu daug, bet būsiu kukli blush2.gif , o vėliau gal pasikeisime auginukais ax.gif
Atsakyti
nu tai pasikeisim, be abejonės, aš tuo tikslu ir imsiu daugiau, kad prisiveist Lietuvoj jų padoriai...matot, kokia aš angel.gif blush2.gif

Einu sąrašo daryt, paskui čia įkelsiu..
Atsakyti
julijaph ir as siulau taip pat kaip Violeta*, kad uzsakineti augalus tik toms merginoms, kurios jau tau bus pervedusios pinigelius i tavo asmenine saskaita, kad paskui nebutu nesusipratimu ir vejo laukuose gaudymas mirksiukas.gif

Manau, kad reiketu kuo skubiau rinktis augalus ir kuo skubiau daryti tau pavedimus, kad tu kuo skubiau pervestum pinigus tiekejui ir sis pirmadieni augalus issiustu tau.
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 17, 12:02)
nu tai pasikeisim, be abejonės, aš tuo tikslu ir imsiu daugiau, kad prisiveist Lietuvoj jų padoriai...matot, kokia aš  angel.gif  blush2.gif

Einu sąrašo daryt, paskui čia įkelsiu..

Violeta* ar zadate pirkti po kelis tos pacios veises augaliukus? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Troliautoja: 17 birželio 2011 - 12:08
taip norisi, ale visgi per brangu man šiuo metu verysad.gif

užleidžiu savo vietą Violeta*
Atsakyti
julijaph as savo pasirinkima atsiusiu siandien vakare arba rytoj pirmoj dienos pusej ir rytoj padarysiu pavedima pagal paskaiciavimus, zadu imti irgi nemazai daigeliu blush2.gif nes neaisku kada dar gali pasitaikyti tokia galimybe, as spirgu dabar kaip mazas vaikas, net neisivaizdavau, kad taip gali buti geliomanijos liga pazengus doh.gif aciu tau labai uz tokia galimybe tureti idomiu pelargoniju oro_buckis.gif
Atsakyti
vajeeee, ar dar nenupirkot? lotuliukas.gif aš irgi norėsiu
Papildyta:
Mielosios, tarptautinis pavedimas keliaus keletą DARBO dienų, taip kad jie tikrai negaus pinigėlių pirmadienį.

einu skaityt nuo pradžių. tikiuosi nuoroda parduotuvės bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano užsakymas:

Hybridhängpelargoner kategorija;
Rococo 1 vnt po 45.00 SEK

Hängpelargoner kategorija;
Harlequin Ted O“Day 1 vnt po 45.00SEK

Rosenknoppar kategorija wub.gif

"Uleåborgs universitet" - sägs vara gammal finsk rosenknopp? - 2 vnt po 45.00SEK /90
Appleblossom Rosebud (1870) - 2 vnt po 40.00SEK /80
Bornholm - 2 vnt po 45.00SEK /90
Denise - 1 vnt po 45.00SEK
Fischers Appleblossom – 2 vnt po 45.00SEK /90
Leufsta - 1 vnt po 50.00SEK
Swanland Pink/Australien Pink Rosebud - 2 vnt 45.00SEK /90
Ungarisk Appleblossom – 1 vnt 45.00SEK
Westdale Appleblossom (C Clarke, 1997) 1 vnt po 60 SEK

Viso: 18 vnt augalų; suma 730 SEK, panašiai 273 lt.

Tai čia tik gėlyčių kaina.

julijaph, parašyk kokia galutinė kaina į až ir kaip toliau tvarkomės...

Papildyta:
Partizane, julijaph padarys pavedimą iš savos sąskaitos Švedijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 birželio 2011 - 12:43
Įsirašau:

Neili - Jonava (Kaunas-antri namai tongue.gif )
Darsė
Troliautoja - Kaunas
ritaava- rokiskis,bet paiimsiu kaune
Violeta* - Vilnius
kkarile - Vilnius
tiutik - Vilnius
jediara-Jurbarkas(Kaunas)
dantiste - Kaunas

dar kažkur pametėt:
saulyte525 - Vilnius
Partizanė - Vilnius

aš noriu šitų:
1. Denise 1 vnt. http://www.sutarve.s...products_id=364,
2. Dood“s Super Double 1 vnt. http://www.sutarve.s...roducts_id=3379
3. Ungarisk Appleblossom 1 vnt. http://www.sutarve.s...products_id=381

o ten kur šalia paveiksliukų nurodyta "quantity", tai čia jie tik tiek turi sandėliuose? unsure.gif dar gali ir neužtekt visom, ko norim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 17 birželio 2011 - 12:49
taip quantity reiskia kiek jie turi daigeliu pardavimui..na ziuresim, kas pirmesnis, tas ir tures mirksiukas.gif
Atsakyti
ot čia geras pastebėjimas tie kiekiai...
Atsakyti
gerai, citavau citavau sąrašus, bet sąrašas dzin, juk matytis galiausiai pgl tai, kas pavedimus padare kas ne.
aš dabar einu ieškoti augaliukų. violeta, aš matau tu imi westdale, kadangi aš turiu daigų dar gyvų, tai jų neimsiu, bet būtinai, jei ką, norėsiu šakelės, jei ką. nors tikiuosi, kad jos gyvens pas mane wub.gif
Atsakyti