Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(kristinkag @ 2011 05 25, 10:34)
Sveikos, mamytes, as tyliai stebiu jusu tema vis pasigroziu jusu ziedeliais, turiu is mamos nusiskynus keles sakeles kompaktiniu ir svyranciu palergoniju jau leidzia sakeles ir ziedelius tuoj zydes  wub.gif . Bet pamacius roziazieddziu palergoniju ziedelius uzsinorejau, be galo grazios  wub.gif , tik kad jusu mazulytes keles sakeles nupirkti galeciau  4u.gif , lauksiu kol uzaugs kad ir vasaros pabaigoj gal pasidalinsit kokia sakele  blush2.gif

Sitas grozis labai uzkreciamas, tik nebepamenu, kuri cia uzrode???Reikia jau kelias temas atgal pasikelti... Aciu jai labai 4u.gif
Ir dar del tu pardavimu, as tikrai galeciau kelias seklytes parduoti, nes tiek tikrai man nereikes,jei kuri noretu i az.
Atsakyti
Užrodė Darsė ir Partizanė blush2.gif bet padarė gerą darbą 4u.gif
Atsakyti
Na negalejau neparasyti ax.gif As tik vakar sejau savo prabangias geles, o siand. jau pusei ju islindo balti siulai, manau, kad saknele? Kazkokia fantastika bigsmile.gif
Atsakyti
Pasėjus jau 4 paros, o dar jokių džiaugsmui požymių nerandu verysad.gif Pasidalinkit gebėjimais sudaigint 4u.gif , o tai bijau, kad prarasiu sėklytes. Laikau šviesoje, temperatūra apie 25 laipsnius, uždengta maišeliu, bet nesandariai, žemėm neužbertos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xaos: 25 gegužės 2011 - 17:43
Bet realiai (teoriskai), jos turi dar laiko pas tave, bet nzn. kas pas mane darosi, as irgi su maiseliu pridengusi ir sviesoje pastaciau, maiselis visas aprasojes, praveriau, kad pakvepuotu ir lauksiu rytojaus, zeme visa slapia ir indelis kaip pas Violeta ax.gif Ir ta seklyte prasiverusi kur dryzuotos, nepamenu. ar kuri sejote? Ir zeme mano yra kur daigams, bet jauciu sekloms gal kita yra, neturejau siuo metu tai sejau i sitas, na, dar matysim, kaip cia bus?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pirmi metai pasisodinau pelargonijas balkone po petuniju/surfiniju smile.gif
Smalsu labai ka ten tokius leidzia jos? bigsmile.gif (melynam fone)
user posted image
Ir ar reikia nuskabyti nuzydejusius ziedelius (kaip darydavau petunijoms), ar palikti? g.gif
Atsakyti
Mano Apleblossom pasėtos į žemę sėjimui. Suprantu, kad dar laiko yra, bet per smegenis bash.gif , kai po pirmos paros sėjimo aplink džiaugiasi, o pas mane - po 4 parų verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 05 25, 17:18)
Na negalejau neparasyti ax.gif  As tik vakar sejau savo prabangias geles, o siand. jau pusei ju islindo balti siulai, manau, kad saknele? Kazkokia fantastika bigsmile.gif

liuks, taip ir turi būt...jei šaknytės labai į dangų žiūri, tai tada jau maišelį po dienos nuimkit ir tas šaknytes labai atsargiai į žemės pusę bandykit paverst..Nuo tada maišelio nebereiks, toliau laikyti šiltai ir šviesiai, bet nekepinti saulėj...šiaip ar tais viskas jums gerai sekasi. Man ir irgi labai patiko tas greitas rezultatas..

QUOTE(xaos @ 2011 05 25, 17:42)
Pasėjus jau 4 paros, o dar jokių džiaugsmui požymių nerandu verysad.gif  Pasidalinkit gebėjimais sudaigint 4u.gif , o tai bijau, kad prarasiu sėklytes. Laikau šviesoje, temperatūra apie 25 laipsnius, uždengta maišeliu, bet nesandariai, žemėm neužbertos.

o kaip su drėgme reikalai? ne per šlapia? maišelyje ant jo turėtų kondensuotis drėgmės lašiukai..žemė turi būt tokia drėgna, bet ne šlapia, užtat aš neliejau, kad nesupūdyti, o tik papurškinėdavau paviršių, t.y. pačias sėklas...Na, keista, visos sėklos iš to paties pakelio, tai turi būt daigios...jeigu tik nesupuvo jau..įmanomas ir toks variantas...siūlau bandyt pasižiūrėt į tai kas darosi...ar sėklos išbrinkusios, ar matosi kad jos skiltų? bandykit pagaliuku pakrutint sėklą, ar niekas iš jos neišbėga? Na ir kantrybės - ant originalaus pakučio parašyta kad sudygsta normaliai per 5-7 dienas...na mums sudygo greičiau, gal kad su sąlygom pataikėm.. 4u.gif
Atsakyti
Gigida, ten bresta seklyte 4u.gif Labai grazios tavo gelytes, tai karaliskos pelargonijos. Kaip ir visi karaliskos seimos atstovai labai lepios biggrin.gif Per ziema labai sunkiai issilaiko, dauginasi irgi sunkiai blink.gif O del seklos, as del sportinio idomumo bandyciau subrandinti, jei ji pilna, jei ne hibridas, gal ir imanoma is seklu uzauginti g.gif

Mano viena dryzuota kompaktine irgi seklas uzmezge, ziuresiu, kas gausis g.gif
Atsakyti
Jei gėlių resursai eis sėklų brandinimui, ji mažiau žydės, sėklas visada rekomenduojama išskinti. Dažna pelargonija yra hibridas ir tikslus veislės požymių pasikartojimas galimas na dažniau dauginat iš šakelės, o ne iš sėklų..nes iš sėklų jau gali visai kitokios spalvos būti ir pan.
Atsakyti
help.gif diedas apvertė indelį su sėklomis, pavyko rasti tik 3 sėklas cry.gif Gal pas kurią dar liko Apleblossom laisvų sėklykių? 4u.gif Nenurimsiu, kol neužsiauginsiu šitų gražuolių. Palengvinkit vieno vyriškos lyties žmogaus gyvenimą, nes jeigu negausiu - liūna jo ateitis ilgam...
Atsakyti
Xaos, tai tik 3 sėklos unsure.gif ...tai supuvo, vadinasi. ok ,rašyk kontaktus, dar kartą viską organizuosim ir tai jau bus paskutinės mano sėklos platinimui.
Atsakyti