Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 20, 13:11)
Rodausi kelis žiedus...

Wow wub.gif labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Violeta, laurindre, gražūs žiedeliai wub.gif

Žiūriu į tas dryžuotas- taškuotas ir negaliu apsispręsti, patinka man jos ar ne g.gif Na, kažkaip ir patinka, ir neptinka tuo pat metu, labiau linkstu prie "išgrynintų" spalvų ax.gif
Atsakyti
Žinai, aš irgi supratau, kad man labiau grynos spalvos ir dideli dideli rutuliški žiedynai wub.gif ...tam tikslui jau atsirinkau tokias veisles kaip bergpalais, emilia ir salmon queen. Visos paprastos,pusiau pilnavidurės ir dideliais žiedynais bei ankstyvos. Tai iš paprastesnių - šias pc galima rast ir sėkmingai augintis..

pernai svaigau dėl twist, bet natūroj žiedas vis tiek skiriasi nuo reklaminio.. g.gif ir gana smulkus...na, tai jei nebūtų užsakytų rožinių, tai pirkčiau tas , atsirinktas. Bet dabar labai didelės viltys sudėtos į rožines - matyt, jos labiausiai atitinka mano poreikius, tik kad vėliau prasiskleidžia gal...bet ir žiedynai ilgiau nenužydi..ir kaip tavo foto rodo, vaizdas identiškas pardavėjo reklamai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 20 birželio 2011 - 12:35
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 20, 13:34)
ir kaip tavo foto rodo, vaizdas identiškas pardavėjo reklamai.  mirksiukas.gif

šiandien vaizdas dar artimesnis pardavėjo reklamai bigsmile.gif
palauksiu, kol visa kekė sužydės- pademonstruosiu tada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darsė: 20 birželio 2011 - 12:46
Pirmaisiais metais ir as buvau isprotejusi delelargoniju. \visur vogiau,kur tik prieidavau bigsmile.gif Bet paskui apsiziurejau, kad nelabai man tas marmalas patinka, o ir per ziema daugelis neisgyveno. Tiksliau nelabai ir turiu, kur laikyti. Kambariuose per karsta, rusyje tamsu, nuo bulviu suserga, o ir svyrancios kilmingesnes prasciau zydi ir dar prasciau ziemoja. Kelis metus sejau ir auginau svyrancias kaskadinemis vadinamas. Balkone man jos graziai ziurejosi, bet labai sirgo. Jau dabar galiu daryti isvada, kad vistik labiausiai kaltas mano rusys, sirgo nuo bulviu. Nes siemet pirkau visas naujas, kompaktines ir kol kas visos sveikos
g.gif
Didziaja dali pirkau Ermitaze, kelias turguje. Kol kas esu labai patenkinta. Zydi gausiai, ziedai stambus. Tik viena kazkokia ne i tema papuole, labai ryski rozine, gerai, kad prastai zydinti, lengviau bus atsikratyti (suprato, kad ji man nepatinka) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 06 20, 19:39)
Pirmaisiais metais ir as buvau isprotejusi delelargoniju. \visur vogiau,kur tik prieidavau bigsmile.gif Bet paskui apsiziurejau, kad nelabai man tas marmalas patinka, o ir per ziema daugelis neisgyveno. Tiksliau nelabai ir turiu, kur laikyti. Kambariuose per karsta, rusyje tamsu, nuo bulviu suserga, o ir svyrancios kilmingesnes prasciau zydi ir dar prasciau ziemoja. Kelis metus sejau ir auginau svyrancias kaskadinemis vadinamas. Balkone man jos graziai ziurejosi, bet labai sirgo. Jau dabar galiu daryti isvada, kad vistik labiausiai kaltas mano rusys, sirgo nuo bulviu. Nes siemet pirkau visas naujas, kompaktines ir kol kas visos sveikos
g.gif
Didziaja dali pirkau Ermitaze, kelias turguje. Kol kas esu labai patenkinta. Zydi gausiai, ziedai stambus. Tik viena kazkokia ne i tema papuole, labai ryski rozine, gerai, kad prastai zydinti, lengviau bus atsikratyti (suprato, kad ji man nepatinka) lotuliukas.gif

O kaskadinių neturi jau? g.gif Matau, kad iš vieno krašto, tai sakau kokią šakelę gal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 20, 12:11)
Rodausi kelis žiedus...

Pepermint Twist
user posted image

Emilia

user posted image

nelegalė - įsimaišęs daigas buvo...

user posted image

kokios grazuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2011 06 20, 20:02)
O kaskadinių neturi jau? g.gif Matau, kad iš vieno krašto, tai sakau kokią šakelę gal  blush2.gif

Neturiu nei vienos. Siemet visas naujas pirkau. Turiu seklu ruzavai violetiniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 06 20, 12:24)

Žiūriu į tas dryžuotas- taškuotas ir negaliu apsispręsti, patinka man jos ar ne g.gif  Na, kažkaip ir patinka, ir neptinka tuo pat metu,  labiau linkstu prie "išgrynintų" spalvų ax.gif

nu grynai mano mintis surašei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 06 20, 21:47)
Neturiu nei vienos. Siemet visas naujas pirkau. Turiu seklu ruzavai violetiniu. 4u.gif

Aš pernai visas naujas - raudonas - pirkausi, bet kažkaip man jos schmoll.gif Tai dabar kai tik atvažiuoju į parduotuvę (RIMI prie ligoninės), statausi mašiną prie Žaliojo centro, o ten lauko prekyba ir pelargonijų yra, tai ir neatsilaikau... doh.gif Svyrančios, po 6 Lt blush2.gif Kelias jau nusipirkau, bet jos pilnavidurės, žūrėsiu kaip augs, kitiems metams noriu balkonams naujų spalvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 20, 22:01)
nu grynai mano mintis surašei biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir man grynos spalvos tik patinka, tos visos taskuotos tik idomios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 06 20, 20:47)

Merginos, o is kur jus perkate seklas pelergoniju, nes pas mus tai tikrai nera,ar jus uzsisakinejate? 4u.gif ax.gif
Atsakyti