Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

Antra labai grazi wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif,priimkit ir mane i savo groziu karalyste.Vakar atradau jusu tema,tai sianakt net sapnavau tas graziasias pelergonijas biggrin.gif ,kai kurias pirma kart gyvenime maciau wub.gif .Dabar laukiu rugpjucio menesio,kada bus galima skabyti ir kisti i zeme ax.gif
Labai gaila,kad pavelavau i daigu uzsakyma,ot buciau prisisakius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka**: 19 birželio 2011 - 21:32
QUOTE(laurindre @ 2011 06 19, 17:05)
Roziu ziedu neturiu, pas mane tik pelargonijos biggrin.gif

4u.gif Sveikute, kaip grazu! Ir tave galu gale ant kompaktiniu patrauke. biggrin.gif
Man tai irgi, nieko nera geriau uz tas smirdales. smile.gif

Banguze,
as irgi tokios noriu. blush2.gif Galetum man parguot rudeni koki vazona, kuri mesi lauk, uz simboline kaina. As tau savaja kokia norsd padfovanociau, jei noresi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 19 birželio 2011 - 21:58
QUOTE(Kristinakristina @ 2011 06 19, 22:54)
as  irgi tokios noriu. blush2.gif Galetum man parguot rudeni koki vazona, kuri mesi lauk, uz simboline kaina. As tau savaja kokia norsd padfovanociau, jei noresi?

Kokios nori? Happy face mex ar šitų rožinių? Rožinių neturiu, turėjau prieš kelis metus.
Atsakyti
Na va antras uzsakymas padarytas. Tikiuosi rytoj pinigeliai bus ateje ir daigelius issius rolleyes.gif na tikrai daug graziu gelyciu merginos uzsisaket wub.gif

tikiuosi paskui pasidalinsit nuotraukom kad ir as galeciau pasidziaugt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julijaph @ 2011 06 19, 22:51)
Na va antras uzsakymas padarytas. Tikiuosi rytoj pinigeliai bus ateje ir daigelius issius  rolleyes.gif  na tikrai daug graziu gelyciu merginos uzsisaket  wub.gif

tikiuosi paskui pasidalinsit nuotraukom kad ir as galeciau pasidziaugt  mirksiukas.gif

Sveikute, kaip faina kad visos gausim gelytes, labai tau didelis....kad taip aukojiesi del musu, juk nekiekvienas gali apsiimti tai padaryti thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julijaph @ 2011 06 19, 23:51)
Na va antras uzsakymas padarytas. Tikiuosi rytoj pinigeliai bus ateje ir daigelius issius  rolleyes.gif  na tikrai daug graziu gelyciu merginos uzsisaket  wub.gif

tikiuosi paskui pasidalinsit nuotraukom kad ir as galeciau pasidziaugt  mirksiukas.gif

Kaip suprantu, mano gėlės neužsakytos g.gif Negavau nei info į a.ž. apie apmokėjimą, o ir puslapyje tų gėlių kiekis nesumažėjęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(julijaph @ 2011 06 19, 23:51)

Kaip saunu thumbup.gif Turbut mano visus augaliukus pavyko gauti, nes negavau jokios zinutes (as tai ta pati Troliautoja) tai tuomet labai dziaugiuosi, nes kai kuriu buvo like tik po 1 vnt.

O nuotraukytes tai jau butinai rodysimes ir girsimes ziedais kai ju sulauksim wub.gif Nors kai kurias veisles as emiau ne del ziedu, o del lapu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 19, 20:04)
taip ir atrodo.
amaras

dekui labai, Partizanė 4u.gif bandysiu kovoti su jais cool.gif
Atsakyti
Pries keleta dienu buvau uzklaususi Zumretos (sutarve seimininkes) kokios bukles yra ju augalai, tai sestadieni atsiunte atsakyma, kad visi parduodami augalai yra "stiprus ir gausus (turtingi)" thumbup.gif na, kap suprasti ta turtinguma tai jau vaizduotes reikalas biggrin.gif svarbiausia, kad augaliukai laiku ir sekmingai pasiektu julijaph, o paskui dar istvertu netrumpa kelione ir galu gale lengvai adaptuotusi naujoje aplinkoje po visu kelioniniu stresu ax.gif
Atsakyti
....Turėtų būt viskas gerai...Vietoje juk daug paprasčiau jas atsiųst, mašina keliaujant irgi patogu parvešt...Na ir kelionės intervalai trumpi, teigiama temperatūra ir pan...manau, kad džiaugsimės visos savo užsakymais.

Turtingi, manyčiau = vešlūs.

Visų gėlės labai gražios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 20 birželio 2011 - 10:36
Rodausi kelis žiedus...

Pepermint Twist
user posted image

Emilia

user posted image

nelegalė - įsimaišęs daigas buvo...

user posted image
Atsakyti