Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 21, 15:39)

*SIM*SIUS* - iš eilės, iš eilės.... biggrin.gif

blush2.gif as arciausiai tongue.gif lotuliukas.gif

Stebejau visa gelyciu pirkima thumbup.gif o kai grys jos tai tema uzguls foto wub.gif wub.gif thumbup.gif o rudeniop jau prasysiuos ir as i eile blush2.gif
Atsakyti
Na tik isvyk trumpam i sklypa tai nebespesti skaityti geru naujienu, kaip faina kad jau gelytes ruosesi vaziuoti i namus thumbup.gif o kiek groziu praleidau tai net akys raibsta bigsmile.gif na tiek raminuos kad ir pas mane tuoj bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 21, 18:28)
Aš, Partizanė...kkarile, tiutik, saulyte525....Kitų neatsimenu..

Aš mielai į meetą, tik aš šį kart susilaikiau nuo pirkimo blush2.gif Nes, pakolkas savąsias sunkiai jau į balkoną talpinu, žemaūges kompaktines ryškias esu tėvams išvežus, tai mamukas labai džiaugiasi,kad superiškai gausiai žydi wub.gif
Atsakyti
Prašom atsiliept visų vilniečių, kurios užsisakė gėlyčių...

Vilnietės:

Violeta*
xaos gėles taip pat aš priglausiu;
Partizanė
kkarilė -?

.....?
Atsakyti
nezinau is kur yra sios merginos: g.gif

dantiste
jediara
meize

Atsakyti
Jediara - Jurbarkas, sakė, kad gali atsiimti ir Kaune, kaip suprantu, ten dirba.

Meizė - Vilnius;

dantistė - Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 21 birželio 2011 - 20:11
Jeigu aš dėl šeimyninių aplinkybių negalėsiu atvažiuoti į meeto vietą, tai Violeta, priglausk prašau ir mano gėlytes 4u.gif

mano baltalapių padėtis ženkliai blogėja sad.gif na, laimei, užsisakiau tada dar vieną, o labai mėčiausi, ar užsisakinėt...

o jūs jas susodinsit įprastai į vieną lovelį, ar kiekviena karališkai atskirai?
Atsakyti
kkarile Vilnius, bet ji issigando, kad nebus ta diena Vilniuje ir del keletos daigeliu nebesisake nieko....o, pasirodo, buvo galima susitarti wub.gif
Lauksiu, jusu, graziu ziedu ir zinoma sakeliu 4u.gif
Atsakyti
kol sulauksit savo grazuoliu parodisiu savo langu pagrazinimus (tik siandien vargses atlaike liuti)

kompaktines

user posted image

user posted image

svyrancios

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lamama @ 2011 06 21, 22:58)
kol sulauksit savo grazuoliu parodisiu savo langu pagrazinimus (tik siandien vargses atlaike liuti)

kompaktines

user posted image

user posted image

svyrancios

user posted image

wow tikros grazuoles wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai žavingos... 4u.gif
Atsakyti
is tikruju fantastiskos thumbup.gif ir kur as buvau anksciau kad nemaciau tokio grozio g.gif 4u.gif
Atsakyti