Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(ritaava @ 2011 06 21, 09:05)
Merginos, o is kur jus perkate seklas pelergoniju, nes pas mus tai tikrai nera,ar jus uzsisakinejate? 4u.gif  ax.gif

As pati rinkau, nes sitos labai brandina seklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 06 21, 16:11)
O del muilo norejau paklausti, ar jums lapeliai nepabaltuoja nuo jo? As rozes, tas tikras, kur kvepia tongue.gif, purskiau, tai balti lapeliai pasidare ir lietus nenuplauna, man juos valyti?

as pernai purskiau juo tik pelargonijas, nuo muilo lapeliai nepabaltavo, bet ant kai kuriu buvo tokios sviesesnes demeles, bet galvoju, jog del to, kad ten jau buvo amaru pazeisti...
Atsakyti
Tai as irgi maniau, kad nieko neturetu atsitikt joms tas kelias dieneles,, bet nesinori tokiu groziu prazudyt wink.gif
Dabar taip bus gaila atiduot, ir paciai but neprosal tokiu grozybiu turet ax.gif
na bet su laiku ir as isigysiu rolleyes.gif

Demesio toms kurios gelytes atsiimsit Kaune- susitikimo vieta- MEGA prekybos centras!!! Laikas- 12.30. Surasykit visos kurios atvyksit savo tel nr i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julijaph @ 2011 06 21, 16:34)
Demesio toms kurios gelytes atsiimsit Kaune- susitikimo vieta- MEGA prekybos centras!!! Laikas- 12.30. Surasykit visos kurios atvyksit savo tel nr i az.  4u.gif

O kuria diena? smile.gif
Atsakyti
BIRZELIO 29D. IR VILNIUJE IR KAUNE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julijaph @ 2011 06 21, 16:40)
BIRZELIO 29D. IR VILNIUJE IR KAUNE  4u.gif

laukiu nesulaukiu wub.gif as augaliukus paimsiu Kaune ir laikas labai geras, leksiu per pietus is darbo keliauninku paimti.
Atsakyti
Na va, dabar Vilniuje reikia vietą ir laiką paskelbt...Labai tiktų koks Akropolis arba kad ir ta pati Pilaitė - galėčiau Pilaitėj visas priglaust, o tuo pačiu būtų ir smagu gyvai su kitom augintojom susipažint gyvai 4u.gif

Julijaph, o tu dėžėm skirstysies ar kaip?
Atsakyti
Na galesiu ir su deze tau duot, bus lengviau i masina isimeti ir nesusitraisko gelytes smile.gif
o kas dar yra is vilniaus?
Atsakyti
Aš, Partizanė...kkarile, tiutik, saulyte525....Kitų neatsimenu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 21 birželio 2011 - 16:30
aiskus, turbut kitos is kauno smile.gif
Atsakyti
24 - 26 psl reik žiūrėt, kur sąrašas buvo, bet nežinau kiek iš to sąrašo realiai užsisakė pas tave...
Atsakyti
Aš nei Vilniuj, nei Kaune, todėl Violetos* prašau priglausti mano 4u.gif
Atsakyti