QUOTE(laumupė @ 2011 05 24, 19:01)
Nu bet su tuo pokalbiu tryse....ką aš žinau.... ypač jei iš anksto vyras yra perspėtas dėl jo. Argi čia sunku susitarti kaip ir ką kalbėti tos akistatos metu ir viską neigti.
ką aš ir sakau
QUOTE(Bernsteine @ 2011 05 24, 19:13)
O mano gera pazystama surizikavo, bet taip ir padare. Nors ir labai abejojo ar teisingai daro. Vyras jai pritare, abu pasikviete mergina i svecius ir zodis po zodzio isaiskejo, kad toji mergele pati tuos pliotkus paleido. Pasirodo, ji isimylejo ta vyriski, o jis apie tai net nenutuoke. Keistokas atvejis, bet pasirodo buna ir taip. O nabage moteriske jau ir skirtis buvo beveik susiruosus.
nu man tai visškas briedas. Ėmė taip ir prisipažino

ką jin durna. Su vyru sutarta buvo senų seniausiai
Ir šiaip jei ta mergina niekuo dėta ir dar nepažįstama, kodėl ji turėtų eit pas svetimus žmones į namus aiškintis, dėl to ko nepadarė?

O jei eitų, tai vis dėl to vvras ją pažįsta tada?
Nes nu įsivaizduokim situaciją: skambina man kokia moteris, kurios aš akyse nemačisu ir liepia eit į kžk akistatą su vyru, kurio irgi aš nepažįstų. Siųsčiau taip toli, kad daugiau neskambintų. Tegu tarpusavy ir aiškinasi šeimoj, jei aš tų vartų nevėriau. O jei ir vėliau, ką aš durna eit ir prisipažint

tuo labiau jei jis žinomas žmogus, o ji mokinė. Senai primokyta...
Man visokios tokiso akistatos yra labai žema

įsivaizduokit kokios kalbos sklis tada