Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras "pletkų" lygyje.

QUOTE(Moonte @ 2011 05 24, 21:04)
Na matot, pasirodo ne analogiska. Manyciau, jusu atvejis yra is kitos operos. Mokytojas ne recidyvistas, kaip musu autores vyras, zmona si pokalbi organizavo daugiau del mokinukes, kad palengvinti josios dalia. Ji savo vyru pasitiki, kai musu autores problema visai kiokia.

Kita vertus ir ka, dabar i namus visas vyro tariamas meiluzes-piemenes reiks vestis, akistata daryti?

man irgi atrodo, kad ne analogiška rolleyes.gif

Ir šiaip esmė ne mergužėlės, o autorės savijauta. Jeigu viskas santykiuose puiku ir gerai, kodėl kyla toks nepasitikėjimas?
Kodėl tarkim apie mano vyrą nekyla tokių šnekų ir jokių įtarimų.

Nu aišku jis nei įtakingas, nei aš tituluota, bet vis tiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 24 gegužės 2011 - 20:18
QUOTE(wit @ 2011 05 24, 19:45)
su diedu kalbėtis reikia..

Nu tai gi kad vyras ir pasake aiskiai- niekas ten nevyksta. O autore tuom netiki, tai kaip jai isitikint? Vat ir siulom visokius budus, kas kaip..... ax.gif
Neuzsiciklinkit daba visos ant tos akistatos. laugh.gif As tik papasakojau situacija, ir PASIULIAU, o neliepiau kalbetis. doh.gif Vienos siulo snipinet, ktos susitaikyt, trecios akmenim uzmete nu ir t.t. Oijjj, negaliu..... laugh.gif

A is kur cia istrauket, kad autores vyras recidyvistas??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 22, 15:49)
Sakoma, jei vyras jaučia kaltę, "svyla" jo užpakalis, labai greit išsiduoda, o maniškis ramus kaip belgas, nieko neįprasto nepastebėjau: nei meilesnis, nei lipšnesnis tapo, nei atšalo.

"Svyla" tik nepatyrusiems.
Atsakyti
Recidyvistas - paleistuvis . Ne zudikas , ar kitas kriminalas.
Pas ji patologinis istvirkimas , su polinkiu i jaunesnes.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2011 05 24, 20:32)
Pas ji patologinis istvirkimas , su polinkiu i jaunesnes.

Toki egzemplioriu tik jaunesnei ir isiulysit. Vyresnes net su priemoka neimtu. Stumkit kol laikas ir galvos nesukit. biggrin.gif
Atsakyti
Aaaa, supratau. Nu ale moteros, kaip greit diagnozes nustatinejat. Bac - ir istvirkelis. laugh.gif As tai nesisvaistyciau epitetais, zmogaus nepazinodama ir jokiu irodymu neturedama.
Ai, tiesa, ta nabaga 60 -meti mokytoja miestelio kumutes irgi buvo pedofilu apsauke. doh.gif Ale anas malacius nekreipe demesio i kalbas, ejo galva aukstai iskeles. cool.gif Kai zmogus jauciasi teisus, tai niekam nieko ir neirodineja. Protingas pats supras, o kvailiui visvien neisaiskinsi. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 05 24, 20:47)
Aaaa, supratau. Nu ale moteros, kaip greit diagnozes nustatinejat. Bac - ir istvirkelis. laugh.gif  As tai nesisvaistyciau epitetais, zmogaus nepazinodama ir jokiu irodymu neturedama.
Ai, tiesa, ta nabaga 60 -meti mokytoja miestelio kumutes irgi buvo pedofilu apsauke.  doh.gif  Ale anas malacius nekreipe demesio i kalbas, ejo galva aukstai iskeles.  cool.gif Kai zmogus jauciasi teisus, tai niekam nieko ir neirodineja. Protingas pats supras, o kvailiui visvien neisaiskinsi.  ax.gif

Apie kokias kumutes cia tamsta. Moteriske kiek laiko galus forume pridavineja, o jus cia tokia problema su kaimo pletkais lyginat. Savo vyra ji pazysta ir be reikalo itarimais nesisvaidytu. blink.gif
Atsakyti
Ishtvirkimas tai ne diagnoze . O tai gerai butu , isduotu kaip kokiems kleptomanams pazymejimus ar ten su spec poreikiais kurie . Tipo nepakaltinamas .
Ishtvirkimas gyvenimo budas.
Atsakyti
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 24, 20:48)
Čia man vaidenasi? Gal girta rašai ir neprisimeni? Pati visur skanduoji, kad tai aš nuviliojau vedusį vyrą, dabar ji vilioja tą patį vedusį vyrą nuo manęs... Tai Tu čia žvelgi iš mano varpinės ir mąstai, žinai, garantuoji ir prognozuoji už mane.
Brangioji, turiu Tau patarimą mirksiukas.gif . Negyvenk svetimų gyvenimų, susikurk savąjį.

Autore, jus vis dar cia? Ir kokio bieso? Nematot, kad jus i vienus vartus? Trinkit ta tema lauk, kol kokia davatka neatpazino jusu. Per daug cia atviraujat. Nera reikalo.
Nemegstu zmoniu, kurie teisinasi, tai rodo ju silpnuma. Lengvai pasiduodat itakoms. Susigrazinkit savo SVEIKA prota ir gyvenkit toliau.

Sita, davatkos, ko nelojot Teresytes temoj, kur ta maldavo susivienyt pries paleistuves? Tada tai nei viena neuzjautet ZMONOS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gemma* @ 2011 05 24, 21:03)
Autore, jus vis dar cia? Ir kokio bieso? Nematot, kad jus i vienus vartus? Trinkit ta tema lauk, kol kokia davatka neatpazino jusu. Per daug cia atviraujat. Nera reikalo.
Nemegstu zmoniu, kurie teisinasi, tai rodo ju silpnuma. Lengvai pasiduodat itakoms. Susigrazinkit savo SVEIKA prota ir gyvenkit toliau.

Sita, davatkos, ko nelojot Teresytes temoj, kur ta maldavo susivienyt pries paleistuves? Tada tai nei viena neuzjautet ZMONOS  biggrin.gif

g.gif O cia ta pati autore?
Atsakyti
O cia ta pati autore?

Ką reiškia ta pati g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 25, 08:33)
Ką reiškia ta pati g.gif ?

reiškia,kad prieš savaitę buvo paskelbta tema,kurioj autorė priskiedė nesąmonių,paskiau pareiškė,kad kažkas kitas rašė už ją,paskui-kad ji su kažkuo susilažinus,kad jos sukurta tema pritrauks daug žioplių ir taip toliau ir taip toliau.
Taigi nuoširdžiai-eikit pas moderatorę,kad ištrintų jūsų temą...negi taip smagu,kai esat darkoma,tąsoma ir aptarinėjama? rolleyes.gif
Sėkmės.
Atsakyti