Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras "pletkų" lygyje.

QUOTE(Forget @ 2011 05 24, 19:00)
šitą situaciją tai suprantu...
Bet autorės vyras tai tikrai  ne mokytojas  biggrin.gif

Patikslinsiu. Jam tikrai ne tiek metu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 05 24, 19:43)
Cia jau autores pasirinkimas ar pokalbis ivyks, ar ne. Mano pazystamai karuna del to nenukrito, atvirksciai, isitikino ir nusiramino. Aisku, jeigu nuosavu vyru visiskai nepasitiki, tada joks pokalbis nepades. Tada aplamai niekas nepades, belieka tik issiskirt. irnesakyk.gif

O prie ko cia karuna, cia daugiau kultura. Forget viska logiskai sudeliojo po lentineles. Jei zmogus nera ipainiojes uodegos, kokio bieso jis turi eiti pas svetimus, jam visai nepzistamus zmones irodineti, kad jis nera kupranugaris. O jie ka, kaip Stanislavskis ir Nemirovic-Dancenko sedes ir sakys " Tikiu/netikiu". Kame cia logika? Jus rimtai isitikinusi, kad tokiu metodu prisikasit prie tiesos? Abejoju. Jei zmones nusikalte, tuomet namu darbus bus paruose, ypac, kai "kontrolinis" paskelbtas.
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 05 24, 19:13)
O mano gera pazystama surizikavo, bet taip ir padare. Nors ir labai abejojo ar teisingai daro. Vyras jai pritare, abu pasikviete mergina i svecius ir zodis po zodzio isaiskejo, kad toji mergele pati tuos pliotkus paleido. Pasirodo, ji isimylejo ta vyriski, o jis apie tai net nenutuoke. Keistokas atvejis, bet pasirodo buna ir taip. O nabage moteriske jau ir skirtis buvo beveik susiruosus.  doh.gif

nematant ką rašei vėliau-nu nekviesčiau nei už ką...gėda pačiai prieš save būtų.

QUOTE(Bernsteine @ 2011 05 24, 19:57)
Paaiskinsiu iki galo. Jis mokytojas, toji mergaite - jo mokine. Jai buvo 16 ar 17, jam netoli 60. Nu jam ir i galva nesove, kad toks vaikas ji isimylet galejo. O ji prisisvaigo, prisifantazavo, ir se tau rezultatas. Tai vat ir gerai, kad issiaiskino. O galejo baigtis kitaip.....

šitą situaciją galiu suprast. bet manau kad pas autorę tikrai ne tokia situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 24, 19:09)
O prie ko cia karuna, cia daugiau kultura. Forget viska logiskai sudeliojo po lentineles. Jei zmogus nera ipainiojes uodegos, kokio bieso jis turi eiti pas svetimus, jam visai nepzistamus zmones irodineti, kad jis nera kupranugaris. O jie ka, kaip Stanislavskis ir Nemirovic-Dancenko sedes ir sakys " Tikiu/netikiu". Kame cia logika? Jus rimtai isitikinusi, kad tokiu metodu prisikasit prie tiesos? Abejoju. Jei zmones nusikalte, tuomet namu darbus bus paruose, ypac, kai "kontrolinis" paskelbtas.

Moonte, as aplamai niekuom neisitikinus. As tik papasakojau kaip analogiskoj situacijoj elgesi kita moteris. Atidziau skaitykit, nes praleidote posta 227, is kurio turetu buti aisku, jog tie "nepazystami" zmones nera visai nepazystami. Kartoju - beveik 60 -metis mokytojas ir paaugle jo mokine. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 05 24, 20:30)
Moonte, as aplamai niekuom neisitikinus. As tik papasakojau kaip analogiskoj situacijoj elgesi kita moteris. Atidziau skaitykit, nes praleidote posta 227, is kurio turetu buti aisku, jog tie "nepazystami" zmones nera visai nepazystami. Kartoju - beveik 60 -metis mokytojas ir paaugle jo mokine.  4u.gif

Ar tikrai situacija analogsika?
Tas 60 metu mokytojas vede savo mokine, dabarine zmona?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 24, 19:43)
ką aš ir sakau  biggrin.gif
nu man tai visškas briedas. Ėmė taip ir prisipažino rolleyes.gif  ką jin durna. Su vyru sutarta buvo senų seniausiai  laugh.gif

Ir šiaip jei ta mergina niekuo dėta ir dar nepažįstama, kodėl ji turėtų eit pas svetimus žmones į namus aiškintis, dėl to ko nepadarė?  g.gif  O jei eitų, tai vis dėl to vvras ją pažįsta tada?

Nes nu įsivaizduokim situaciją: skambina man kokia moteris, kurios aš akyse nemačisu ir liepia eit į kžk akistatą su vyru, kurio irgi aš nepažįstų. Siųsčiau taip toli, kad daugiau neskambintų. Tegu tarpusavy ir aiškinasi šeimoj, jei aš tų vartų nevėriau. O jei ir vėliau, ką aš durna eit ir prisipažint  doh.gif  tuo labiau jei jis žinomas žmogus, o ji mokinė. Senai primokyta...

Man visokios tokiso akistatos yra labai žema  rolleyes.gif  įsivaizduokit kokios kalbos sklis tada  bigsmile.gif

Nu man tai irgi visiška nesamonė. Prie ko ta mokinukė. Su vyru aiškintis reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 24, 14:35)
As -mergina paciame zydejime  biggrin.gif
Papildyta:

Kadangi tu vyru mano gyvenime buvo ne vienas ir ne desimt  ,galiu pasakyti -jei sakau niekada ,reiskiasi niekada  biggrin.gif .Bet tai nereiskia ,kad su visais jais as varciausi pataluose ,nes buvau isimylejus . Man ne 16'lika ,ne 25'ki ir netgi ne 30'simt.Jau  as atsakau  uz savo zodzius. biggrin.gif As niekada neturejau vedusio simpatijos ,nes tai MAN nepriimtina.
Vede vyrai turi buti jo zmonoms ,o ne meiluzems.Kurios bet kokiu atveju tikisi tapti ju zmonomis anksciau ar veliau.Kaip irodo si istorija -tai kaip taisykle.
Tik as vieno nesuprantu ...kai pati  gulinejo su vedusiu vyru  (autore),tai buvo gerai  ir priimtina, odabar pliekia liezuviu kita ,kuri ta pati daro ,ka ji dare?
nu tai tau. tai ko kitokiu paziuru moterims inkvizicija cia ustrojinai?

QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 24, 15:27)
Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių doh.gif . Sutinku, jog nepakeičiamų nėra. Aš ir nelaikau savęs nepakeičiama, idealia gražuole, tobula moterimi schmoll.gif . Nė vienas nesam tobulas, nes tobulybei ribų nėra.
durna tu biggrin.gif nera nepakeiciamu, bet yra nepakartojami smile.gif kiekvienas zmogus yra tobulas. visame kame jis yra tobulas: mano draugas tobulai ismeto daiktus po buta. tiesiog tobulai netikeciausiose vietose. kazkas yra tobulai kvailas. kazkas tobulai grazus. mes visi tobuli ir nepakartojami. ir kol jus saves nelaikysite tobula ir nekatartojama, tol ir kvarsinsite sau galva del visokiu ten malolietku.

QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 24, 17:58)

o del tos akistatos... tiesiog isivaizduokite si pokalbi. ir isivaizduokite bet koki rezultata, ar jis neistikimauja, ar ne. Jus pati vistiek liksite pajuokos objektu. mergina apie pokalbi papasakos visam miesteliui. Nu ir darykite isvadas. teisingai Missis Mount sako - pradekite galvoti, taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 24, 19:30)
nematant ką rašei vėliau-nu nekviesčiau nei už ką...gėda pačiai prieš save būtų.
šitą situaciją galiu suprast. bet manau kad pas autorę tikrai ne tokia situacija smile.gif

Aisku, kad situacija kazkiek kitokia. Bet panasumu yra. Abi moterys norejo isitikint ar tai tik kalbos, ar kazkas daugiau. Anoji pasirinko vienoki buda, koki autore pasirinks - jai paciai ir spresti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 05 24, 20:39)
Aisku, kad situacija kazkiek kitokia. Bet panasumu yra. Abi moterys norejo isitikint ar tai tik kalbos, ar kazkas daugiau. Anoji pasirinko vienoki buda, koki autore pasirinks - jai paciai ir spresti.  ax.gif

nu bet tu primesk jei tas jos vyras iš tiesų su ta mokine duodasi? po to duosis su kita, trečia , penkiolikta.. ji ką , su jom visom susitikinės? smile.gif pajuokos objektu bus smile.gif nu kam to reikia? su diedu kalbėtis reikia..
Atsakyti
Prie ko cia as ,atsipeikek ,depresine ,cia ne vien as pasisakineju.Laksto visur is paskos ir pirstu baksnoja -burbanti negera mergaite  Tu tikra babūnia daraisi 
--------------------------------------------------------------
Nu bet kaip jus dar nesupratot ,as nesuprantu .Jai paranoja ,paprasciausia paranoja .Kadangi pati taip dare ,tai galvoja ,kad ir kitos taip elgiasi .Ji gi mato tik is savo varpines -pati davesi su vedusiu , tai jai ir vaidenasi ,kad ta mokinuke taip elgiasi .

Čia man vaidenasi? Gal girta rašai ir neprisimeni? Pati visur skanduoji, kad tai aš nuviliojau vedusį vyrą, dabar ji vilioja tą patį vedusį vyrą nuo manęs... Tai Tu čia žvelgi iš mano varpinės ir mąstai, žinai, garantuoji ir prognozuoji už mane.
Brangioji, turiu Tau patarimą mirksiukas.gif . Negyvenk svetimų gyvenimų, susikurk savąjį.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 24, 19:35)
Ar tikrai situacija analogsika?
Tas 60 metu mokytojas vede savo mokine, dabarine zmona?

Analogiska tuo, kad abi ZMONOS - 60 -mecio mokytojo ir temos autore norejo isitikint ar kalbos del "galimu" jaunu meiluziu pagrystos ar ne. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 05 24, 20:49)
Analogiska tuo, kad abi ZMONOS - 60 -mecio mokytojo ir temos autore norejo isitikint ar kalbos del "galimu" jaunu meiluziu pagrystos ar ne. Viskas.

Na matot, pasirodo ne analogiska. Manyciau, jusu atvejis yra is kitos operos. Mokytojas ne recidyvistas, kaip musu autores vyras, zmona si pokalbi organizavo daugiau del mokinukes, kad palengvinti josios dalia. Ji savo vyru pasitiki, kai musu autores problema visai kiokia.

Kita vertus ir ka, dabar i namus visas vyro tariamas meiluzes-piemenes reiks vestis, akistata daryti?
Atsakyti