QUOTE(burbanti @ 2011 05 24, 14:35)
As -mergina paciame zydejime
Papildyta:
Kadangi tu vyru mano gyvenime buvo ne vienas ir ne desimt ,galiu pasakyti -jei sakau niekada ,reiskiasi niekada

.Bet tai nereiskia ,kad su visais jais as varciausi pataluose ,nes buvau isimylejus . Man ne 16'lika ,ne 25'ki ir netgi ne 30'simt.Jau as atsakau uz savo zodzius.

As niekada neturejau vedusio simpatijos ,nes tai
MAN nepriimtina.
Vede vyrai turi buti jo zmonoms ,o ne meiluzems.Kurios bet kokiu atveju tikisi tapti ju zmonomis anksciau ar veliau.Kaip irodo si istorija -tai kaip taisykle.
Tik as vieno nesuprantu ...kai pati gulinejo su vedusiu vyru (autore),tai buvo gerai ir priimtina, odabar pliekia liezuviu kita ,kuri ta pati daro ,ka ji dare?
nu tai tau. tai ko kitokiu paziuru moterims inkvizicija cia ustrojinai?
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 24, 15:27)
Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių

. Sutinku, jog nepakeičiamų nėra. Aš ir nelaikau savęs nepakeičiama, idealia gražuole, tobula moterimi

. Nė vienas nesam tobulas, nes tobulybei ribų nėra.
durna tu

nera nepakeiciamu, bet yra nepakartojami

kiekvienas zmogus yra tobulas. visame kame jis yra tobulas: mano draugas tobulai ismeto daiktus po buta. tiesiog tobulai netikeciausiose vietose. kazkas yra tobulai kvailas. kazkas tobulai grazus. mes visi tobuli ir nepakartojami. ir kol jus saves nelaikysite tobula ir nekatartojama, tol ir kvarsinsite sau galva del visokiu ten malolietku.
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 24, 17:58)
o del tos akistatos... tiesiog isivaizduokite si pokalbi. ir isivaizduokite bet koki rezultata, ar jis neistikimauja, ar ne. Jus pati vistiek liksite pajuokos objektu. mergina apie pokalbi papasakos visam miesteliui. Nu ir darykite isvadas. teisingai
Missis Mount sako - pradekite galvoti, taip sakant.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.